Turnaj přípravky v Rožnově p.R., 22.4.2017

V sobotu 22.4. jsme uspořádali turnaj pro naše nejmenší v Rožnovské hale. Celkem 7 týmů z Rožnova a ze Zubří se celé dopoledne bavilo házenou…..

Fotogalerie z turnaje ZDE
Reportáž TV Beskyd ZDE


Turnaj přípravky v Rožnově p.R., 22.4.2017

Na turnaji se odehrálo celkem 21 utkání, kdy hrací doba byla vždy 10 minut. V prvních házenkářských krůčcích se představilo téměř 50 dětí a to ze tří družstev Rožnovských, 2 družstvech HC Zubří a 2 družstev Lesany Zubří.

Na turnaji se měly děti hlavně bavit a tak i když se góly otáčely, nejsou výsledky tím podstatným, více radosti je vidět z fotografií :).

Rožnovské děti byly rozděleny do tří týmů. A to A, B a C, kdy C tým byli opravdu „benjamínci“. A tým zvítězil ve všech svých utkáních, B tým byl taktéž úspěšný a pouze 1 x odešel poražen. A naši benjamínci sice nevyhráli, ale v každém utkání dokázali vstřelit soupeři nějakou tu branku a to je vždy potěšilo….

Na závěr turnaje proběhlo společné fotografování a všechny týmy byly odměněny diplomem a sladkostmi :). Jsme rádi, že se děti bavily v sobotním dopoledni sportem a všechny byly spokojené :)……

 


Turnaj přípravky v Hranicích, 11.3.2017

11.3.2017 se naše přípravka zúčastnila turnaje v Hranicích. Na turnaj dorazilo 11 družstev, které byly rozděleny na starší a mladší….

Našich dětí přijelo na turnaj 20 a rozděleny byly do tří družstev. Dvě družstva hrála v kategorii starších a naši nejmenší v kategorii mladších. Všem dětem se dařilo, byla na nich vidět radost ze hry, radost z gólů.  Každé družstvo odehrálo 5 zápasů a i když se nehrálo o výsledek, zůstal v nás pocit velkého vítězství. Potěšil nás taky velký zájem rodičů, kteří z tribun své děti povzbuzovali.

Comments are closed.