Gól a štrůdl pro krtka

Nemoc si nevybírá a neptá se zda jsme mladí, staří, holky, kluci, sportovci či umělci. A jelikož každý z nás může onemocnět a bude potřebovat pomoc a podporu ostatních, rozhodli se Rožnovští házenkáři již podruhé uspořádat sbírku pro Nadační fond KRTEK, který podporuje dětskou onkologii v Brně. A jak budou 27.10.2012 pomáhat nebo jak můžete pomoci i VY se dozvíte dále v článku.

Banner o akci zde

Sobota 27. října bude patřit v Rožnovské hale akci GÓL A ŠTRÚDL PRO KRTKA. Jak napovídá plakát, za každou branku, ať už v síti domácího či hostujícího týmu, věnují Rožnovští házenkáři 5 kč na podporu léčby vybraného dítěte.

Celá akce bude doplněna ještě o možnost podpořit nadaci KRTEK a alespoň trochu pomoci dětem a jejich rodinám, které bojují s těžkou nemocí, příspěvkem do pokladničky nebo zakoupením DOMÁCÍHO ŠTRÚDLU A KÁVY V NAŠEM BUFETU.

První charitativní akce s názvem GÓL PRO KRTKA uspořádali Rožnovští házenkáři už na jaře, kdy při utkáních hraných v Rožnovská hale 28.4. věnovali přímo vybrané rodině s nemocným dítětem částku 1 375 kč za 275 branek, které ten den padly za záda všech gólmanů. Navíc do připravených pokladniček přispěli všichni aktéři a diváci částkou 3 555 Kč, která putovala do nadace KRTEK.

O celé této charitativní akci si můžete přečíst zde, fotogalerie je k prohlédnutí zde.

Comments are closed.