HAZKA TENIS CUP 2017

V sobotu 10.6. proběhl na kurtech v Zašové tradiční tenisový turnaj Rožnovských házenkářů HAZKA TENIS CUP. A jak to vše dopadlo? Jako vždycky dobře 🙂 a my se na závěr sezóny výborně pobavili nejen u sportu….

Fotogalerie z turnaje ZDE

 

Letos se nás na sportovní zápolení sešlo celkem 7 tenisových dvojic, z toho 2 dvojice si zaslouží za své výkony absolutorium, neb to byly dvojice smíšené a gratulace patří oběma ženám turnaje Míši a Diddy. Náš sportovní tým byl doplněn rodinkou Kučerků, kteří jsou v očekávání 🙂 malého házenkáře čí házenkářky 🙂 a tak se letos našich tenisových hrátek neúčastnili 🙂 – proč nehrála Pája to chápeme, ale proč nehrál Tomík :):):), to nevíme :)…… Nechyběly samozřejmě sestry Kačka se Silvou, přijel se námi Květoš a večer i děti Galusovy s maminkou Kačkou :).

Pravda, letos nám trošku nepřálo počasí, ale než Milda doladil složení jednotlivých dvojic, rozlosování turnaje a dodělal nástěnku, tak déšt ustal a boje o Putovní pohár mohly začít. Hrálo se každý s každým, do 5ti gamů, s tím, že za stavu 4:4 se hrál tiebreak. Body se přidělovaly dle získaných počtů gamů 🙂.

Ve druhé polovině nám sice turnaj přerušil déšt, ale i tak jsme ho stihli dohrát a vyhlásit vítěze, kterými se tentokrát stali naši místopředsedové Diddy s Mildou :):):). Ocenění však byli všichni účastníci turnaje :).

A jelikož nejen sportem živ je člověk :), bylo potřeba se i najíst a doplnit vysportované tekutiny. O zajištění, jako vždy dokonalého, občerstvení se postarali Míša s Petrem a tak jsme si pošmákli na výborné „živáňské“, vdolcích, spoustě zeleninky 🙂 a aby nám nezaskočilo, tak jsme si k tomu připíjeli pivečko :).

DÍKY VŠEM ZA DALŠÍ SEZÓNU A ZA ROK ZASE AHOJ NA TENISE :):):)

Comments are closed.