Mladší žáci: Kunovice A – RpR 8 : 22 (5:11)

logo_zapasy

V posledním utkání jsme uspěli a vystoupali na příčky nejvyšší ve skupině II. mladších žáků Zlínské ligy
Velká gratulace celému týmu, trenerům a velký díky všem rodičům, kteří nás podporovali.

 

Výsledky celé soutěže naleznete ZDE


Kunovice A – RpR 8 : 22 (5:11)

Poslední MU této sezóny jsme zakončili vítězstvím nad holkami z Kunovic. Odjeli jsme v plné sestavě (až  na Jardu, který je po operaci slepého střeva). Všichni si zahráli a dali do hry , co mohli. Kluci a Julčo dík, že jste „bojovali“ celou sezónu a  dokázali vystoupit na schůdek nejvyšší. Také děkuji celému super týmu. Jardovi, Jirkům, Martinovi, Mirkovi. Nesmím opomenout ani poděkovat všem rodičům, kteří nám pomáhali s dopravou. Díky všem Katka.

A my děkujeme Katce za perfektní management celého týmu během roku, dokázala vždy perfektně skloubit časy všech trenérů, odjezdy na utkání, turnaje a informace od ní vždy doputovaly včas, tem kde měly :).

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (2), Holčák (2), Valášek, Bystroň, Tomášek (1), Horutová (2), Oharek, Dorňák (7), Sosnowski (6), Pončík (2)


Zubří B – RpR 6 : 32 (2:13)

Na utkání do Zubří jsme jako správní sportovci vyrazili na kolech. Na palubovku, za velké podpory rožnovských diváků, jsme nastoupili v téměř plném obsazení. Ze začátku jsme ztráceli zbytečně míče nepřesnými přihrávkami. Soupeř byl silově slabší, ale rychlý, takže hra probíhala ne ve „spacím“ tempu našich hráčů, jak jsme  zvyklí při MU se slabším soupeřem. Všichni naši kluci i Julča měli radost, že konečně někdy odjíždíme ze zuberské haly s dvěma body.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (4), Holčák T. (2), Valášek, Bystroň, Tomášek M. (6), Horutová (5), Oharek (1), Dorňák (5), Sosnowski (6), Pončík (3)


Luhačovice – RpR 6 : 25 (4:14)

Za krásného slunečného rána jsme vyrazili na MU do Luhačovic. Ve složení deseti mladších žáků a třech minižáků jsme začali hru téměř kopírováním pomalejšího tempa soupeře. Naši hráči moc nenabíhali, při osobní obraně se neuvolňovali pro přihrávku, hra vypadala spíš jak procházka po luhačovické kolonádě. V 2. poločase byla hra již svižnější, naši kluci při hře i více přemýšleli a to hlavně při střelbě do brány soupeře, kdy začali sledovat reakce gólmana a nevhazovali mu míč přímo do rukou. Všichni hráči se snažili, chválíme. A co dodat? Dva bodíky jsou opět doma. Také děkuji trenérům Jirkovi a Martinovi.

22Kretek – Melichařík (5), Mičkal, Holčák T. (5), Valášek, Bystroň (1), Tomášek (6), Horutová, Oharek (3), Rozsypal, Sosnowski (4), Komárek, Pončík(1)


Napajedla – RpR 16 : 21 (11:8)

Začátek utkání nám v Napajedlech moc nevyšel. Kluci během pár minut udělali spoustu chyb, ať už to byly míče trefené do břevna, přihrávky obsazenému hráči…Po poločase se kluci a Julča opět dostávali do formy a po chvilce jsme dokázali obrátit skóre v náš prospěch. Utkání bylo napínavé a tentokrát se zapotili nejen hráči, ale i trenéři a ved. družstva. Všechny hráče chválíme a připisujeme si další dva body.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (2), Valášek, Holčák T., Bystroň, Tomášek (4), Horutová, Oharek (2), Dorňák (6), Sosnowski (5), Pončík 2


RpR – Zlín_d  „B“ 26 : 16 (13:7)

Více foto ZDE

Dnes jsme nastoupili na domácí palubovce proti děvčatům ze Zlína, s účastí i minižáka. Tentokrát na úvod  osobní obrana byla poněkud lepší, než v minulých utkáních. V 1. poločase jsme si chtěli vyzkoušet, co se trénovalo v týdnu na tréninku, ale ne a ne se nám to podařit  (jestli si kluci nebyli jistí?). Avšak ve 2. poločase šli do toho a jakmile se jim to jednou podařilo, zkoušeli to znovu a znovu. Dnes se nám opět potvrdilo, že Eliáš je rozená střední spojka a Mikymu se mnohem víc daří v pivotu, než na křídle. Dalším skvělím pivotem byl dnes opět Tomáš, spojky Martinové a Julča, křidélka Jarda, Domča a Kuba a náš golman Staník. No a samozřejmě nesmím zapomenout na skvěle odvedený výkon trenéra Jirky.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (5), Komárek (1), Valášek (1), Borák (2), Bystroň, Horutová (3), Oharek (7), Mičkal, Sosonowski (5), Pončík (2)


Otrokovice – RpR   1 : 18 (1:7)

Dnes jsme při utkání ,na přání družstva Otrokovic, vynechali osobní obranu. Hra probíhala v “ pomalejším duchu“. Všichni měli příležitost dát branku, i náš gólman Standa, ale ne všem se například sedmimetrový hod podařil. Standa však podržel kluky v bráně, přestože původně neměl pro nemoc s námi odjed. Do tabulky si připisujeme další dva body.

Sestava a branky: Kretek: Melichařík  (4), Valášek (2),  Holčák, Bystroň, Tomášek (3), Horutová (3),  Oharek (2), Sosnowski (3), Pončík (1)


Kunovice B – RpR   17 : 20 (9:10)

Dnes nás opět děvčata z Kunovic B pěkně potrápila. Utkání bylo vyrovnané a my jsme museli „bojovat“ a nakonec jsme získali opět 2 bodíky. Našim nešvarem bylo opět občasné „zaspání “ v obraně, občas nepřesné přihrávky, ale opakování je matka moudrosti, takže obranu  a přihrávky budeme  trénovat na tréninku a budeme v tom určitě jen lepší a lepší. Celé družstvo přesto i přes malé chybičky chválím.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (1), Valášek, Holčák, Dorňák (4), Horutová (2), Oharek (3), Sosnowski (9), Pončík (1)


RpR – Val. Meziříčí  24 : 5 (18:4)

Opět máme dva body ze sobotního utkání. Každý si „zasadil“ míč do brány soupeře.  Chtěla bych pochválit Eliáše, který měl v tomto utkání plno asistencí při střelbě na soupeřovu bránu. Takže několik  „branek “ bylo z půli i jeho. A opět chválím i celé družstvo.

Sestava a branky: Kretek –  Melichařík (6), Valášek (2), Bystroň (1), Horutová (6), Oharek, Dorňák, Sosnowski (6), Pončík (3)


Bystřice p. H. B – RpR 15 : 18 (9:9)

Tentokrát si opět naše družstvo nedokázalo poradit na začátku hry s osobní obranou. Kluci byli nesoustředění, hra byla „ospalá“ (předpokládáme, že to bylo zřejmě příčinou nedělního obědu). Naštěstí v druhém poločase kluci začli hrát a tak jsme opět přivezli 2 body.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (6), Valášek (2), Holčák, Borák, Horutová, Oharek, Dorňák (2), Sosnowski (6), Pončík (2)


RpR – Holešov B  19:15 (8:8)

Fotogalerie z utkání ZDE

Nezbývá mě, než opět naše kluky a děvče pochválit. Dokázali jsme si dnes poradit s jedním ze silnějších týmů skupiny. Ze začátku nám trochu dělala problém osobní obrana, kdy si jednotliví naši hráči nedokázali  obsadit svého hráče z Holešova. Také do útoku jsme utíkali moc dopředu a hráči, kterému byl přihrán míč od brankáře  v blízkosti našeho brankoviště, se mnohdy zapotil v této situaci, kdy si mohl podle pravidel jen 1x „klepnout“  a přihrát neměl komu. Jinak všichni hráli ze všech sil a to, co nám nešlo, zase procvičíme na trénincích. CHVÁLÍM!

Sestava a branky: Kretek – Valášek, Holčák (1), Borák (1), Tomášek (3), Horutová (3), Oharek (1), Dorňák (9), Pončík (1)


RpR – Hovězí 47 : 3 (23:1)

Na úvod jarní sezony jsme nastoupili na domácí palubovce proti děvčatům z Hovězí. Chlapci se snažili, mohli jsme vidět i krásné přihrávky do pivota. V druhém poločase se jim dařilo víc získávat míč. Nicméně tentokrát to na začátek měli hodně lehké a příště nás čeká mnohem vyrovnanější soupeř z Holešova.

Sestava a branky: Kretek – Kroužecký (1), Melichařík (8), Valášek (5), Holčák T. (5), Tomášek (8), Oharek (4), Dorňák (7), Pončík (9)


RpR – Napajedla 17 : 11 (11:5)

Dnes jsme si zahráli s vyrovnaným soupeřem z Napajedel. Začátkem utkání jsme si vyměňovali skóre, ale přece se nám podařilo „brankově utéct“. Jeden z našich nešvarů je však stále přesná přihrávka a „vybíjení“ soupeřova brankáře. I když jsme letošní podzimní sezónu úspěšně zakončili přičtením dalších dvou bodíků, budeme muset zabrat, abychom na jaře v duchu výher mohli pokračovat.                                                                                      Všem hráčům našeho družstva bych  chtěla poděkovat a také i všem rodičům, kteří nám pomohli s přepravou dětí na podzimní utkání. Děkuji také trenérovi Jardovi, který se snaží klukům dát své zkušenosti z házené, kterou také hrával a trenérovi Jirkovi, kterého jsme si sice na podzim moc „neužili“ vzhledem k jeho zdravotnímu stavu, ale když mohl, přišel se i on o své hráčské zkušenosti s hráči podělit. Katka – vedoucí družstva

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (3), Valášek, Holčák (2), Tomášek (4), Horutová, Oharek (1), Dorňák (4), Sosnowski (3), Pončík


Zlín – RpR  6 : 21 (3:10)

Mladší žáci hráli utkání ve Zlíně. Od začátku zápasu nebylo pochyb, kdo si odveze dva body. Naše družstvo velice dobře bránilo a vyráželo do rychlého útoku, který jsme většinou proměnili. Musím pochválit celé družstvo za předvedený výkon a doufám, že navážeme v příštím zápase s Napajedly. Přeji vedoucí družstva Kačce brzké uzdravení.

Sestava a branky: Kretek –  Melichařík (5), Valášek, Holčák (1), Bystroň, Tomášek (4), Horutová, Oharek (2), Dorňák (2), Sosnowski (7)


RpR – Kunovice „B“  19 : 17 (9:11)

V první půli jsme sehráli s děvčaty vyrovnané utkání, kdy jsme  po úvodním vedení polevili v obraně a otěže utkání převzala děvčata. Ve druhé půli jsme se více zaměřili na zisk míče, než na přerušování hry a postupně jsme stáhli dvoubrankové manko a začali otáčet vítězství na svou stranu. Dnešní vítězství se nerodilo lehce, ale tým ukázal, že umí i zabojovat :). Všem dnes velká pochvala od Diddy, ale makejte dál :), samo to nepůjde :)…..

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (7), Valášek, Holčák (1), Bystroň, Tomášek (3), Horutová (7), Kroužecký, Pončík (1)


Val.Meziříčí – RpR  4:20 (1:12)

 

V sobotu si kluci zahráli na venkovním hřišti ve Val. Meziříčí. Hrací plocha trochu klouzala, ale my jsme si i s touto překážkou dokázali poradit a opět vezeme dva bodíky.

Sestava a branky: Kretek – Kroužecký(1), Holčák (8), Bystroň, Tomášek (3), Hejný (1), Sosnowski (5), Pončík (2)


RpR – Zubří B 26:11 (12:4)

Ve středu jsme odehráli zápas s našimi sousedy ze Zubří. Soupeř měl početní převahu, ale to našim klukům, kterých se sešlo 8 i s gólmanem nevadilo. V prvním poločase jsme se ujali vedení, které jsme až do konce utkání nepustili. Z počátku nebyla naše obrana ani útok podle představ trenérů, ale o poločase během porady v šatně jsme si vše upřesnili a v druhém poločase jsme už výrazně lépe bránili a v útoku hráli signály, na které soupeř nedokázal reagovat. Střelecky se nejvíc dařilo našemu triu Martinů – Sosnowski, Tomášek, Melichařík, ale pochvalu zaslouží všech 7 hráčů a samozřejmě naše opora v bráně Stanislav Kretek. Všem děkuji za předvedený výkon. Jen tak dál. 

Sestava a branky: Kretek -Melichařík (2), Holčák (3), Bystroň, Tomášek 5, Horutová (1), Sosnowski (9), Pončík (1)


RpR – Luhačovice 22 : 4 (13:4)

Naši kluci opět dokázali, že se v obraně stále zlepšují. Zvykli jsme si i na osobní obranu, která nám prostě „sedí“. Také skvělé zákroky našeho gólmana Standy. No a zase máme 2 bodíky doma. 

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (3), Valášek (1), Holčák T., Bystroň, Tomášek M. (1), Horutová (2), Oharek (2), Sosnowski (11), Pončík (2)


Holešov – RpR  20:19 (12:12)

Do Holešova jsme přijeli s golmanem Martinem z minižáků. Začátek utkání vypadal, že dostaneme tentokrát pořádně “ na frak“. Náš tým jakoby spal, ale najednou přece jen zabrali.Zápas byl tentokrát velmi vyrovnaný a napínavý. Kluci a Julča bojovali, ale přesto nám bodík unikl jen o jednu branku.

Sestava a branky: Kroužecký – Melichařík (5), Valášek, Holčák, Tomášek (3), Horutová, Oharek (2), Sosnowski (9)


RpR – Kunovice 17 : 6 (9:0)

Výkon našeho týmu v dnešním utkání si zaslouží pochvalu, Julča a kluci se snažili poslouchat pokyny z lavičky a hrát vše, co se učí na tréninku. Soustředěný výkon podal i brankář Standa, který svým výkonem trenéry mile překvapil :). Jen tak dál Julčo a kluci.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (3), Holčák, Bystroň, Tomášek (3), Horutová, Oharek, Sosonowsk (6), Pončík (2)


Hovězí – RpR  2:47 (1:25)

Dnes mladší žáci jeli ke svému utkání do Hovězí. Od začátku bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Naše družstvo v čele s Julčou, soupeřky z Hovězí rozebralo na součástky. Celý zápas byl plně v naši režii. Jsem rád, že družstvo hrálo až do konce, i když bylo dávno předtím rozhodnuto. Všichni byli skvělí a body si určitě zasloužili. Všem děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (3), Valášek (2), Holčák (3), Bystroň, Horutová (9), Oharek, Dorňák (15), Sosnowski (12), Pončík (3)


RpR – Bystřice p. H.  23 : 7 (15:5)

Dnes si naši chlapci a slečna Julča zahráli proti týmu děvčat z Bystřice p.H.. Naši hráči se tentokrát v obraně snažili více získat hlavně míč a nesvírat děvčata. O malou senzaci se postaral Eliáš, který si dal branku z křídla, z úhlu, kdy se téměř opíral o žebřiny. Hra byla pěkná, samozřejmě na pár chyb. Chtěli bychom všechny kluky pochválit, jak se snažili. I když jsme již podruhé vyhráli, určitě nesmíme “ usnout na vavřínech“.

 

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (6), Valášek, Dorňák (3), Tomášek (6), Horutová, Oharek (2), Sosnowski (5), Pončík (1)


RpR – Otrokovice  18 : 6 (8:5)

Fotogalerie z utkání ZDE

 

V sobotním utkání jsme začali první část poločasu nařízenou osobní obranou. Hra spíše vypadala, jako kdyby se naši chlapci chtěli s děvčaty z Otrokovic pořádně přivítat. V celém zápase si téměř každý dal branku ( kdo ne, určitě si dá příště). Standovi v bráně se podařilo taky pár pěkných zákroků. I když jsme si připsali do tabulky bodíky, budeme muset ještě na spoustu „věcí“ zapracovat. Určitě na obraně a přesnějších přihrávkách.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (4), Valášek (2), Holčák (1), Bystroň, Tomášek (5), Horutová (3), Sosnowski (2), Pončík (1)


Comments are closed.