St. žáci: RpR – Zlín 22 : 40 (12:20)

logo_zapasy

V posledním utkání sezóny jsme Zlín nepřehráli

 

Výsledky celé soutěže ZDE


RpR – Zlín  22 : 40 (12:20)

Sestava a branky: Solanský, Farkaš – Skalka (2), Růčka, Všetička (1), Tomášek M. (1), Holčák T. (1), Dorňák (4), Báča (4), Kutěj V. (5), Krištof (3), Chumchal (1)


Napajedla – RpR 21 : 28 (9:14)

Sestava a branky: Farkas – Skalka (4), Růčka, Všetička, Krčma (2), Báča (3), Holčák (4), Kutěj V. (5), Krištof (8), Střílka (2)


Zubří – RpR 36 : 19 (22:8)

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Solanský, Farkaš – Skalka (1), Krčma (1), Všetička (1), Tomášek, Holčák T., Báča, Holčák M. (2), Krištof (8), Chumchal (6), Střilka


RpR – Uh. Hradiště 26 : 27 (9:12)

Sestava a branky: Solanský – Růčka (1), Všetička, Krčma, Tomášek, Holčák T., Báča, Květák (14), Krištof (3), Chumchal (6), Střílka (2)


Bystřice p.H. – RpR 25 : 24 (15:9)

V neděli jsme přijeli místo starších žáků “ bojovat“ s ml.žáky a 2 staršími žáky do Bystřice pod Hostýnem. Byli jsme tu téměř “ nečekanou návštěvou“ . Naši mladší kluci nastupovali na palubovku trochu nejistě, ale minutu po minutě si dodávali přeci jenom odvahu. Převážnou část hry měl v režii hlavně starší žák Roman Květák, kterému se kluci všemožně snažili pomáhat. K výhře nám chyběl jen malinký krůček, ale důležitější je, že kluci získali nové zkušenosti ze hry a tenhle zápas jsme nenechali vyhrát soupeře „zadarmo“.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (2), Valášek (1), Borák (1), Bystroň, Sosnowski (1), Kutěj V. (4), Květák (14), Pončik (1)


RpR – Vsetín   16 : 27 (7:13)

Sestava a branky: Janošek – Skalka (4), Růčka, Všetička (2), Tomášek (2), Holčák T., Báča, Kutěj V., Krištof (3), Chumchal (4), Střílka (1)


Zlín – RpR   23 : 16 (12:5)

Venkovní utkání se Zlínem v Luhačovicích nám vůbec nevyšlo. Obrana byla špatná , kdy jsme nedokázali ubrání 2 střelce ale hlavně v průběhu celého utkání chyběla střelba. Kluci se báli vystřelit či jít do proskoku. Celá hra působila velice ospale, bez boje a chuti hrát.

Na takové utkání musíme rychle zapomenout a navázat na naší bojovnou hru.

Sestava a branky: Solanský – Skalka, Růčka (2), Všetička (2), Krčma, Holčák T. (1), Dorňák (1), Báča (1), Holčák M. (4). Kutěj V. (0), Chumchal (5)


RpR – Napajedla  31 : 16 (13:6)

V domácím utkání s Napajedly jsme ukázali, že když chceme tak hrát umíme. V utkání nechyběla jak dobrá obrana tak pohyb s míčem, či bez něj. Zúročili jsme tak alespoň část toho, co se učíme na tréninku :). Nejvíce nás ale těší, že do tabulky střelců se zapsalo hned 10 hráčů.  Příští víkend nás čeká utkání ve Zlíně.

Sestava a branky: Solanský, Janošek – Skalka (6), Růčka (4), Všetička (4), Krčma (1), Tomášek (1), Holčák T., Báča, Holčák M. (3), Kutěj V. (2), Krištof (4), Chumchal (4), Střílka (2)


RpR – Zubří  19 : 33 (8:15)

Prázdninová přestávka mluvila ve prospěch hostí. Kluci po týdenní pauze jako by zapomněli jak hrát házenou. Nedařilo se nám jak střelecky, tak ani v obraně a vše završilo nesčetný počet technických chyb. Hlavu vzhůru … na tréninku si to opět osvěžíme a sobota ukáže, jak to s námi je 🙂

Sestava a branky: Farkaš – Skalka (3), Růčka (2), Krčmář (1), Tomášek (4), Holčák T. (2), Báča (1), Holčák M. (2), Kutěj V. (2), Chumchal (2), Střílka


Uh. Hradiště – RpR  24 : 15 (11:7)

K utkání do Uherského Hradiště jsme odjížděli v ořezané sestavě počtu 9 kluků (ať už z důvodu nemoci, či rodinných výletů) netradičně v pozdních odpoledních hodinách. I když jsme body nedovezli musíme kluky pochválit za pěknou, bojovnou, ale hlavně kolektivní hru, kdy hráli naplno od samého začátku až do úplného konce, kdy nám došly trochu síly. Mezi střelce se zapsalo hned 6 kluků na rozdíl od soupeře, kde máme pouze 2 přesné střelecky vyspělé hráče. Tady bych chtěla poděkovat oběma golmanům za nejednu chycenou ránu.  Ačkoliv skóre o tom nevypovídá, tak jsme soupeře pěkně potrápili.

 

Sestava a branky: Solanský, Fárkaš – Skalka (4), Růčka (1), Tomášek, Báča (2), Holčák M. (4), Krištof (3), Střilka (1)


RpR  – Bystřice p. H. 19 : 25 (12:12)

První utkání na domácí palubovce vyšlo lépe pro hosty. V získání dalších bodů nás zastavila tvrdá obrana soupeře na kterou jsme nevyzráli. Za celý zápas jsme nedokázali vystřelit z dálky a když už jsme se k nějaké té ráně dostali, tak ji zastavil soupeřův golman. V obraně jsme si nedokázali poradit s přesnou střelbou jediného střelce, který rozhodl o bodech pro soupeře.
Další utkání nás čeká již tuto sobotu v 16:30 na palubovce Uherského Hradiště …a bez lepu 🙂

Sestava a branky: Solanský – Skalka (1), Růčka, Všetička, Krčma, Holčák T. (1), Dorňák, Tomášek M. (2), Farkaš, Holčák M. (4), Krištof (5), Chumchal (4), Báča (2)


Vsetín – RpR 

Vstup do jarní sezóny vyšel lépe nám. Po prvním tzv. „utahaném“ poločase, kdy hosté ještě vedli o branku jsme ve druhém přidali na důraznosti v obraně, zakončení na branku ale hlavně v rychlosti celé hry. Druhý poločas jsme otočili po sérii 8 branek v průběhu 5 minut a tím jsme utkání rozhodli v náš prospěch na konečných 19:31 (12:11)

Další utkání nás čeká již tuto sobotu na domácí palubovce proti Bystřici pod Hostýnem, se kterou jsme v podzimní části prohráli.

Sestava a branky: Solanský – Skalka (3), Růčka (3), Krčma, Tomášek (3), Holčák T. (2), Báča (1), Holčák M. (8), Kutěj V. (4), Kryštof (7), Chumchal (1)



RpR – Zlín 22 : 38

Sestava a branky: Solanský – Růčka (2),Tomášek (1), Holčák  T., Dorňák (1), Báča (1), Farkaš, Holčák M. (6), Kutěj V. (1), Kutěj D. (2), Kryštof, Chumchal (8), Sosnowski


Bystřice p.H.  – RpR 24:16 (16:4)

Sestava a branky: Skalka (1), Růčka, Všetička (4), Krčma (1), Tomášek M. (1), Holčák T., Báča, Farkaš, Kutěj V. (7), Kutěj D., Chumchal (1), Sosnowski (1)


Napajedla – RpR  10 : 0 (kontumace)


 Zlín – RpR  36 : 14 (16:3)

Utkání ve Zlíně bylo hodně nepovedené. Nedařila se nám jak obrana, kdy to chvílemi vypadalo, že nevíme co to obrana vůbec je,  tak ani útok. Výsledkem nastřelených tyček a 5-ti neproměněných 7 metrových hodů byla vysoká porážka 36:14 (16:3)

Nezbývá než potrénovat na Dobiáši.

Sestava a branky: Janošek – Krištof (5), Chumchal (5), Skalka (1), Růčka, Všetička (1), Krčma (1), Báča, Farkaš. Kutěj V., Kutěj D., Sosnowski (1)


RpR – Zubří 20 : 27 (9:11)

Sestava a branky: Solanský – Růčka (1), Všetička (1), Báča, Farkaš, Holčák (5), Kutěj V. (2), Kutěj D. (2), Krištof (2), Chumchal (7). Krčma


RpR – Uh. Hradiště 17 : 27 (11:13)

Sestava a branky: Solanský, Farkaš  – Skalka (2), Všetička (1), Tomášek (4), Holčák T., Báča, Holčák M. (3), Kutěj V., Kutěj D., Krištof (2), Chumchal (2), Krčma (1)


RpR – Vsetín 27:27 (13:16)

Odvetné utkání se Vsetínem jsme tentokrát uhráli na 1 bod. První poločas kluci trochu zaspali v obraně a nenašli moc odvahy ke střelbě. Do druhého poločasu nastoupili odhodlání urvat nějaký ten bodík. Zlepšili jak obranu tak i střelbu a brzy srovnali gólové manko z prvního poločasu. Nebýt většího počtu technických chyb v samotném závěru zápasu mohli jsme slavit vítězství. Tak jsme si rozdělili body na polovinu.

Sestava a branky: Janošek, Farkaš – Skalka, Všetička (7), Krčma, Tomášek M. (5), Holčák T. (2), Báča, Holčák M. (3), Kutěj V. (1), Chumchal (9)


RpR – Napajedla 31 : 19 (15:10)

Starším žákům chvíli trvalo, než se v zápase proti hostům z Napajedel srovnali v obraně. Pak již měli zápas ve svých rukách. Parádním výkonem pomohli k vítězství oba gólmani, Adam  a Matyáš.

Sestava a branky: Solanský, Janošek – Skalka, Všetička (7), Tomášek M. (1), Holčák T., Báča, Farkaš, Holčák M. (11), Kutěj V. (5), Kutěj D., Krištof (4), Chumchal (3)


RpR – Zubří 20 : 27 (10:17)

Domácí utkání proti sousednímu Zubří mělo 2 rozdílné poločasy. V prvním poločase se nedařila jak obrana tak ani útok. Střelecky jsme se hodně trápili a soupeř nám do poločasu odskočil na rozdíl 7 branek. Ve druhém poločase jsme ale otočili, začali lépe bránit a hlavně ukázali, že když se nebojíme, tak umíme rovněž střílet. Celý druhý poločas jsme makali, bohužel manko z prvního se nám už nepodařilo dohnat a tak jsme podlehli rozdílem 7 branek.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Solanský, Farkaš – Růčka (1), Všetička (3), Krčma (1), Tomášek M., Holčák T, Janošek (1), Báča (2), Holčák M. (7), Kutěj V. (1), Kutěj D., Krištof (4), Chumchal


Uh.Hradiště – RpR  26:14 (11:6)

Sestava a branky: Solanský, Janošek – Skalka, Růčka, Krčma, Tomášek (1), Holčák T., Farkaš, Holčák M. (6), Kutěj V. (4), Kutěj D. (1), Krištof (2), Chumchal


RpR – Bystřice pod Hostýnem 10 : 0 (k)

Toto utkání jsme vyhráli kontumačně, neb soupeř  nedojel.


Vsetín – RpR  21 : 17 (11:7)

První utkání na půdě hostí jsme proti silově a herně vyspělejším klukům ze Vsetína odehráli dobře. Ačkoliv jsme celou dobu tahali za kratší nitku, nic jsme nevypustili a hráli naplno. Pochvala patří celému týmu za bojovnost. 

Sestava a branky:Solanský – Skalka (3), Růčka (3), Všetička (1), Krčma, Tomášek (2), Holčák (1), Báča (3), Farkaš, Kutěj V. (1), Krištof (3)

Comments are closed.