Ml. dorost: RpR – Olomouc 33 : 30 (16:15)

Na závěr sezóny jsme porazili Olomouc a celkově obsadili ve II.lize mladšího dorostu stříbrnou příčku.
Děkujeme všem klukům za perfektní výkony během sezóny a blahopřejeme k 2. místu.

 

VÝSLEDKY CELÉ SOUTĚŽE ZDE


RpR – Olomouc 33 : 30 (16:15)

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Doubek, Michálek (14), Kramoliš (10), Holčák, Melichařík, Los, Škarka Dominik (5), Škarka Daneil (4)


Žeravice – RpR  33 : 31 (13:14)

Sestava a branky: Kulišťák – Doubek (8), Michálek (6), Kramoliš (7), Melichařík, Škarka Daniel (5), Škarka Dominik (6)


Velká Bystřice – RpR  45 : 28 (25:15)

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka, Doubek (4), Michálek (6), Kramoliš (8), Chumchal (1), Melichařík (3), Škarka Daniel (4), Škarka Dominik (2)


RpR  – Uničov 43 : 16 (20:8)

Sestava a branky: Solanský  – Měrka (1), Doubek (6), Michálek (7), Kramoliš (7), Chumchal (3), Melichařík (8), Růčka (1), Škarka Daniel (4), Škarka Dominik (6)


Luhačovice – RpR 21 : 45 (8:23)

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka, Doubek (3), Michálek (9), Kramoliš (15), Melichařík, Los (3), Škarka Daniel (2), Škarka Dominik (13)


RpR – Holešov  58 : 25 (31:8)

Sestava a branky: Kulišťák, Janošek – Měrka (1), Doubek (6), Michálek (16), Kramoliš (13), Všetička (6), Melichařík (5), Škarka Daniel (11)


Ostrava – RpR 32 : 31 (16:15)

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Doubek (1), Michálek (7), Kramoliš (6), Chumchal, Melichařík (3), Škarka Daniel (9), Škarka Dominik (5)


RpR – Zlín   40 : 38 (19:18)

Foto z utkání ZDE

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka, Doubek (3), Michálek (8), Holčák (1), Melichařík (6), Chumchal, Všetička, Škarka Daniel (17), Škarka Dominik (4), Růčka (1)


RpR – Nový Jičín  30 : 27 (13:15)

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka, Doubek (3), Michálek (8), Kramoliš (7), Holčák, Melichařík (3), Chumchal, Škarka Daniel (4), Škarka Dominik (5)


Zubří B – RpR  28 : 29 (12:17)

Opět pěkná házená mladších dorostenců ve druhé lize. Odehráli jsme zápas se soupeřem ze Zubří na domácí palubovce, kde kluci ze Zubří na jaře po vzájemné dohodě nastupovali jako domácí. Ač v okleštěné minimální sestavě, tak se nám podařil úvod zápasu, na kluky ze Zubří jsme v prvních minutách vlítli, zaskočili jsme je a několika brankový náskok jsme drželi až do konce první půle. Ve druhé půli se bojovalo, zápas se místy stával zbytečně vyostřený/ snad, jak se na derby sluší/, ale koncentrovaným výkonem, i přes úbytek sil, jsme zápas dovedli do vítězného konce. Pochvalu zaslouží všichni, starší žák Martin Holčák, který odehrál předcházející zápas v rámci Zlínské ligy, dobrými zákroky se blýskl Richard v bráně, zejména v okamžicích důležitých pro vývoj utkání. Po celý průběh zápasu jsme si udržovali odstup a kluci si vítězný zápas, i přes některé chyby a slabší části v průběhu druhé půle, zaslouží plnou mírou.

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka, Doubek (8), Michálek (5), Kramoliš (5), Holčák, Melichařík (4), Škarka Daniel (7)


RpR – Hranice  27 : 25 (13:12)

První jarní utkání mladšího dorostu proti třetímu celku soutěže nám vyšlo. Hrála se rychlá a docela pohledná házená. Celý zápas jsme si udržovali několika brankový odstup od soupeře a utkání dovedli do vítězného konce. Pochvala patří celému týmu, ač jsme byli v okleštěné sestavě, kluci bojovali, a za to jim patří díky. Děkujeme i gólmanovi Dankovi Stejskalovi, který ač již nenastupuje a není brankář, neváhal a pomohl klukům vytrhnout trn z paty na tomto těžkém postu. Stinnou stránkou je zranění Dominika Škarky, který v průběhu zápasu odstoupil, přejeme brzký návrat na palubovku, budeme tě potřebovat.

Sestava a branky: Stejskal Daniel – Měrka, Doubek (8), Michálek (7), Kramoliš (6), Melichařík, Škarka Dan. (4), Škarka Dom. (2)


Olomouc – RpR   28:33 (12:15)

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka (1), Doubek (1), Michálek (11), Kramoliš (7), Melichařík, Hyánek, Škarka Daniel (3), Škarka Dominik (8), Skalík (2)


RpR – Žeravice 40 : 35 (20:20)

Sobotní vyrovnané utkání jsme proti dorostencům Žeravic překlopili na svou stranu ve druhé části zápasu, kdy jsme získali několika brankový náskok, zejména zlepšenou obrannou činností a tím si zajistili další body do tabulky. Pochvala patří celému týmu za zlepšenou hru oproti předcházejícímu zápasu ve Zlíně.

Sestava a branky: Solanský, Kulišťák – Měrka, Doubek (2), Michálek (10), Kramoliš (10), Melichařík (2), Hyánek, Škarka Daniel (9), Škarka Dominik (7)


Zlín – RpR 36:35 (20:21)

Utkání mladších dorostenců ve Zlíně se našim klukům nepovedlo. Prohru zapříčinil zejména laxní přístup celého družstva v obrané činnosti. Zápas se tedy nevydařil, doufáme, že se kluci poučí a vezmou si z předvedené hry pouze to lepší do dalších zápasů.

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka, Doubek (1), Michálek (13), Kramoliš (4), Melichařík (1), Los, Skalík, Hyánek, Škarka Daniel (7), Škarka Dominik (9)


RpR – Velká Bystřice 34 : 40 (16:20)

Domácí utkání proti vedoucímu celku z Velké Bystřice bylo docela pěkné utkání mladších dorostů. Kluci z Bystřice byli běhaví a kombinačně sehraní, my jsme měli v zápase pohledné části, v kterých jsme se soupeři vyrovnali. Od lepšího výsledku nás dělilo zejména velké množství technických chyb.

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka, Doubek (2), Michálek (9), Kramoliš (11), Holčák, Melichařík, Chumchal, Skalík, Hyánek, Škarka Dominik (7), Škarka Daniel (5)


RpR – Luhačovice 43 : 16 (25:8)

Mladší dorost si proti Luhačovicím s chutí zastřílel. Příležitost dostali i starší žáci v počtu 4 a předvedli zdárný výkon, jak kluci v poli svými góly, tak Adam v druhé půli v bráně.

Sestava a branky: Kulišťák, Solanský – Měrka, Doubek (10), Kramoliš (3), Chumchal (2), Melichařík (1), Holčák (4), Krištof, Hyánek (4), Stejskal (4), Škarka Dan (7), Škarka Dominik (8)


Holešov – RpR   24 : 31 (13:17)

Zápas v Holešově se vyznačoval z naší strany obrovsky špatnou střelbou, kdy přes veškerou snahu, ¾ našich střeleckých pokusů končilo na těle domácího brankáře. V utkání nám pomohli kluci ze starších žáků, jak brankami, tak aktivním zapojením se do hry a kolektivu.

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka, Doubek (9), Chumchal (3), Melichařík (2), Krištof (1), Hyánek (3) Škarka Dan. (6), Škarka Dom. (7)


RpR – Ostrava 27 : 27 (15:12)

Mladší dorost přivítal družstvo z Ostravy. Zápas to byl velice vyrovnaný, drama až do poslední sekundy. Myslím si, že se utkání muselo líbit všem. Naši kluci celý zápas vedli, až ke konci soupeř vyrovnal a zaslouženě získal bod. Naši kluci bojovali a z toho  taky plynuly chyby, které soupeř nekompromisně trestal, neproměněné vyložené šance a hlavně hodně technických chyb. Musím ale všechny pochválit za bojovnost a bod jsme si určitě zasloužili. Kluci ještě jednou díky a v úterý na hale.

Fotogalerie ZDE

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka, Doubek (12), Michálek, Kramoliš (7), Melichařík, Hyánek, Škarka Daniel (1), Škarka Daniel (7)


Nový Jičín – RpR 32 : 35 (17:18)

Nedělní odpolední zápas v Novém Jičíně jsme zvládli bez střídání. Dobrá druhá půle nám zajistila další body do tabulky. Pochvala pro všechny, kluci zvládli zápas zejména po fyzické stránce, i když se nevyvarovali technickým chybám.

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka (3), Doubek (5), Michálek (7), Kramoliš (9), Melichařík (3), Škarka Dan. (8)


RpR – Zubří B 34 : 31 (15:11)

Sobotní derby mladšího dorostu proti rezervě ze Zubří se vyznačovalo docela pohlednou a rychlou házenou. Celý zápas jsme si udržovali několika brankový odstup od soupeře a utkání dovedli do vítězného konce. Pochvala patří celému týmu, ač jsme byli v okleštěné sestavě, kluci bojovali, a za to jim patří díky.

 Sestava a branky: Solanský Adam – Měrka, Doubek (3), Michálek (7), Kramoliš (12), Melichařík (1), Škarka Dan. (5), Škarka Dom. (6)


Hranice – RpR  27 : 32 (12:16)

První utkání mladších dorostenců v Hranicích, proti běhavému soupeři dopadlo vítězně. Velkou pochvalu týmu zaslouží Adam Solanský, který obětavě zaskočil v bráně, ač dopoledne odchytal utkání starších žáků, neváhal a pomohl i mladším dorostencům odpoledne v Hranicích.

Sestava a branky: Solanský Adam – Doubek (1), Michálek (12), Kramoliš (8), Melichařík, Los (1), Hyánek (1), Škarka Dan. (5), Škarka Dom. (4)

 

Comments are closed.