LAJKONIK CUPu v Polsku

V dnech  6.- 8.4. se starší žáci zúčastnili mezinárodního turnaje Lajkonik Cup v polském Krakove, kde poměřili síly se soupeři z Polska, Švédska či Ukrajiny.
Oficiální stránky turnaje http://lajkonikcup.pl.


LAJKONIK CUPu v Polsku

Na tomto turnaji jsme si chtěli vyzkoušet naše herní dovednosti a hlavně porovnat síly s neznámými soupeři. Bohužel toto se nám zcela nepodařilo, neb všichni polští soupeři byli nad naše jak výškové tak hlavně váhové síly. Nejednou v zápase jsme si připadali jako na tréninku se „starším dorostem“. Ač se to zdá nemožné, ale bylo nám řečeno, že všichni účastníci v naší kategorii M03 byli opravdu narozeni v roce 2003 a mladší. Každopádně co tě nezabije to tě posílí a tak se i naši chlapci fyzicky zocelili a co více, procvičili v ruském a polském jazyce.


Myslím, ža výsledkově to nebyla žádná sláva, tak co se týče zábavy jsme si to všichni užili (spaní společně ve třídě Gymnázia, tak denní návštěvy KFC )

Chtěla bych tímto poděkovat firmě ON Semiconductor z Rožnova pod Radhoštěm za finanční příspěvěk na tento mezinárodní turnaj.

ZÁKLADNÍ SKUPINA M03 gr. 2
Roznov – SPR Wista Sandomierz  5:24
LUKS Skrzyszow – Roznov  17:11
Roznov – MKS Bilgoraj  13:18

O UMÍSTĚNÍ 8-16
Roznov – MKS Padwa Zamosc  14:25
Roznov – UKS Lipusz  8:21

FINÁLE 15-16
MOSiR Bochnia – Roznov 18:15


Turnaj v Karviné, starší žáci – 17.2.2018

Dne 17.2. se starší žáci zúčastnili turnaje v Karviné, na kterém jsme chtěli prověřit dosavadní herní dovednost chlapců. Bohužel jak už to bývá ať už z důvodu návštěv, hor nebo nemoci jsme odjížděli na tento turnaj v počtu 7+3 (7 starších + 3 mladší žáci). Odehráli jsme 4 těžká utkání (2×20 minut), kdy v prvním jsme ještě fyzicky vydrželi až do konce , ale v dalších 3 jsme bohužel krok dokázali udržet pouhých 30 minut. V posledních 10 minutách jsme vždy ztratili buďto vítězství nebo vyrovnanost zápasu. Každopádně musíme konstatovat, že kluci hráli naplno až do úplného konce každého zápasu. Snažili se jak nejlépe uměli, vydali se ze svých sil a mají naší velkou poklonu za výkony, které předváděli. Rovněž MATYMU gratulujeme k titulu „NEJLEPŠÍ GOLMAN TURNAJE „ , který ho zajisté potěšil.

No a já bych chtěla poděkovat trenérovi MIROVI a mamince MARTINĚ za dohled nad týmem v průběhu tiskové konference MÍŠI.

Rožnov HCB Karviná 21:16 (13:7)
RHC Karviná Rožnov 21:16 (10:9)
MKS Ústroň Rožnov 19:15 (9:9)
Rožnov Centrum Haná 13:18 (7:8)

Sestava: Janošek – Skalka, Růčka, Všetička, Holčák Tomáš, Melichařík Martin, Dorňák, Solanský, Holčák Martin, Kutěj Vít

 

Comments are closed.