Soustředění 2018

Ve dnech 11.-16.8.2018 jsme vyjeli na tradiční letní soustředění. Beze změny zůstalo i místo našeho pobytu a my tak opět vyrazili na Nivnickou riviéru, kde máme vždy vše potřebné ke spokojenému pobytu.

Fotogalerie ze soutsředění ZDE

V sobotu ráno se sešlo 28 dětí a trenérský tým u rožnovského kina a autobus nás odvezl do Nivnice. Lehounce nám poprchalo, ale to nás neodradilo, neb dle předpovědi počasí mělo letošní horké léto pokračovat a tak mírné zchlazení nám nevadilo.

A předpověď počasí se naplnila a nám svítilo po celou dobu pobytu sluníčko a teploty byly na koupání po celou dobu pobytu.

Věkově jsme měli letos děti od 9 let až do 15 let. Těch nejmladších (minižáků a mladších žáků) bylo celkem 7 a svou základnu měli v chatkách za koupalištěm. Tam jim ke štěstí nic nechybělo a zvláště, když se k nim přidaly dvě kočičky (čtyřnohé), tak spokojenost byla veliká. Pod vedení Květoše Komárka a Diddy Dvořákové se Julča a kluci věnovali hlavně tréninku rychlosti, koordinace a základním dovednostem s míčem. Nechybělo švihadlo, plážová házená, bazén, výlet na rozhlednu.

Nejpočetnější část výpravy trovřili starší žáci. 16 borců nabíralo fyzickou kondici pod vedením Martina Hacury a Katky Všetičkové. Pan trenér jim připravil opravdu pestré tréninky a tak trénovali jak na atletickém oválu, tak v bazénu nebo i na písku. I tento tým se vydal na krátký výlet v rámci regenerace sil :). Tým měl své zázemí v apartmánech u bazénu :).

Nejstarší účastníci byli dorostenci, kterých se sešlo tentokrát jen 5, ale i v tak malém počtu poctivě nabírali rychlost, sílu a vytrvalost pod vedením Richarda Turzy a Michaely Skalkové. Mezi posilovacími tréninky je čekaly výběhy na místním tracku, hráli plážovou házenou, vyzvali na volejbalový souboj trenéry a na softballový souboj tým starších žáků.

Mimo trenérů zmínněných výše s námi ještě byla paní zdravotnice Sylva Malíková, která současně pomáhala u těch nejmenších a trenér Jarda Malík, který ochotně vždy vypomohl na tréninku té kategorie, kde bylo potřeba. Na návštěvu za námi na pár dnů dorazili i Pája a Tomík Kučerkovi s malým Sebíkem, který si tak v prvním roce svého života vyzkoušel první soustředění :).

Kromě malých šrámů, vosích píchnutí a jednoho podvrtnutého kotníku jsme celé soustředění zvládli v pohodě a ve čtvrtek v poledne se šťastně vrátili domů :). A teď už se těšíme na start sezóny :).

Comments are closed.