Starší žáci – Neturnaj v Horce nad Moravou

V neděli 26.8.jsme se probouzeli do deštivého rána. Sraz jsme měli brzo ráno u Rosavy  a chystali se s obavami při pohledu na oblohu na turnaj do Horky. Než jsme vyjeli,ještě jsme se ujistili, jak to v Horce vypadá a jestli se bude hrát. Pořadatel nás ujistil, že déšť bude ustávat, turnaj se maximálně posune o hodinu a hrát se bude. 


Bohužel skutečnost po příjezdu byla úplně jiná. Déšť neustával, hřiště připomínalo spíš malé brouzdaliště. Po půlhodině čekání byl turnaj zrušen.


Naši kluci si chvíli zakopali na přilehlém travnatém hřišti  a na jejich přání jsme vyrazili do KFC. Poté jsme nakoukli do obchodů se sportovním zbožím a největší úspěch mělo hračkářství, kde si vybrali maskota na letošní sezónu (tak snad nám přinese štěstí).


 Abychom kluky neochudili o možnost si zahrát, zamluvili jsme si na odpoledne v Rožnově halu. Po tréninku, kdo chtěl, odjel s námi do zuberské haly na poslední utkání Valašského poháru, kde se utkalo domácí družstvo HC ROBE Zubří proti RK lokomotivě Brčko.

Další víkend se chystáme na turnaj do Kostelce na Hané. Jelikož se turnaj tentokrát bude pořádat v hale, tak doufáme, že nás nic nezaskočí.

 

Comments are closed.