Minižáci: Festival miniházené v Zubří – mini A, mini C – 2.6.2019

Závěrečným bonbónkem pro naši přípravku i miňásky byl tradiční minifestival házené, kde se na konci sezóny sejdou všechny týmy Zlínského kraje. V letošním roce se Festival vrátil do Zubří a opět zde bylo pro naše malé sportovce vše perfektně připraveno. Děti byly skvělé a všichni zvládli i horké sluníčko, které ten den více než pálilo :).

                   



Minifestival v Zubří – mini A, mini C – 2.6.2019

V neděli 2.6. se oba naše týmy zúčastnily závěrečného Festivalu miniházené v Zubři.
Minižáci A hráli již velkou (6tkovou házenou). Družstvo isce nebyli kompletní, ale kamarádi ze Zubří nám vypomohli. Kluci zvládli v horkém počasí 5 utkání a den si všichni užili. Odměna byla nejen sladká, ale na památku všichni obdrželi i společnou fotku.

Minižáci C aneb naše přípravka hrála miniházenou 4 + 1. Sešli se v počtu 6 dětí + týmová roztleskávačka. Odehrát 5 utkání na sluníčku bylo náročně, ale zvládli jsme to. Ukázali jsme, že za ten rok jsme se přece jenom něco naučili, dali nějaký ten gólík  a hlavně si to užili.  K poslednímu utkání nastoupili i naše „sedmá“ hráčka Salma a taky si vyzkoušela, jaké to je hrát házenou a že jí to šlo. Odměnou všem byla zmrzlina, nějaká ta sladkost a fotka týmu na památku.



Turnaj v Zubří – mini C – 26.5.2019

V neděli 26.5. odehráli naši nejmenší, přípravka, poslední ze svých turnajů v miniházené 4+1. Hrálo se v Zubří systémem každý s každým 1 x 12 minut. Odehráli jsme 6 zápasů ( Lesana A a B, Zubří A a B, Napajedla a Luhačovice), které byly opravdu náročné. Nejednou jsme hráli 2 zápasy po sobě se soupeři o více jak hlavu vyššími, kterým se dařilo posbírat všechny naše přihrávky. Ale i přes tyto překážky, jsme si nějaký ten gólik dali a hlavně jsme si hru užívali. Energii i chuť do hry nám opět dodávalo nejhlasitější publikum v hledišti z Rožnova, kterému tímto děkujeme 😊. V brance se prostřídali všichni kluci a každý si zahrál na všech postech. Odměnou za předvedenou hru nám byla sladká odměna a za celoroční trénování kluci a naše „klubová roztleskávačka“😊 obdrželi medaile.

Ještě nás čeká Festival Mini házené 2.6. na polyfunkčním hřišti v Zubří a pak 8.6. jste všichni vítání na oslavy 100 let rožnovské házené na polyfunkčním hřišti Pod Skalkou v Rožnově 😊



Turnaj v Zubří – mini A – 18.5.2019

Minižáci dnes odehráli další turnaj v miniházené 4+1.  Turnaj se konal v Zubří a pořádalo ho Val. Meziříčí.  Jeli jsme v počtu 9 kluků. Při utkání dlouhém 10 minut jsme střídali  po pěti minutách vždy všechny hráče.  V brance se střídal Vojta V., Tomáš P. a Michal B.  Zahráli si všichni a zlepšení je opravdu patrné. Pěkné přihrávky a všichni jsou ohromně rychlí.  Branky dále stříleli: Dominik, Patrik, Filip, Dáda, Vojta K. a Táda. Soupeře a soupeřky jsme měli z Val. Meziříčí, Uh. Hradiště, Napajedel a Zubří.  Skóre se nepočítalo, ale se všemi se hrálo dobře.



Turnaj v Zubří – mini C – 4.5.2019

V sobotu 4.5. odehráli naši nejmenší, přípravka, další ze svých turnajů v miniházené 4+1. Hrálo se v Zubří systémem každý s každým 1 x 12 minut. Odehráli jsme tak 5 zápasů ( Lesana Zubří A a B, Zubří A a B a Uherské Hradiště), které byly opravdu náročné. Při počtu „pouze“ 4 účastníků jsme si museli do každého zápasu zapůjčit brankáře ( tímto děkujeme klukům ze Zubří) a rovněž jsme se přesvědčili o tom, že kluci mají fyzičku. Odehráli 2 zápasy po sobě, jeden zápas pauza a následně hned 3 zápasy po sobě, které nám udělaly 36 minut nepřetržitého běhání po hřišti. Všichni kluci si zaslouží velkou pochvalu jak zápasy zvládli. Rafael za výbornou obranu, Míša za vstřelené branky, Jonáš za vracení se do obrany v průběhu všech zápasů a nakonec Toník za pomoc při hře, kdy původně do haly přijel jako divák. Nakonec velké díky rodičům a fanouškům za neustálou podporu z hlediště …taky naší malé roztleskávačce  už je vlastně součást týmu.


Velká škoda byla, že do haly nedorazilo více kluků …tyto turnaje mají odměnu za trénování. Doufám, že na příští turnaj v neděli 26.5. v Zubří dorazí více hráčů . Je to náš poslední.



Turnaj v Rožnově – mini A – 27.4.2019

Na domácí palubovce jsme uspořádali další z turnjů pro minižáky. Hrála se velká házená, skóre se nepočítalo. Mimo náš tým se turnaje ještě zúčastnily házenkářské naděje ze Zubří, Bystřice p.H., Otrokovic a Vsetína.



Turnaj v Zubří  mini A – 14.4.2019

Po dvou turnajích v házené 6 + 1 jsme si dnes zahráli opět miniházenou 4 + 1. Hráčů jsme měli dostatek a v každém utkání se všichni prostřídali a každý dostal tak možnost si dát branku a užít si čas na hřišti. Hráli jsme se všemi soupeři a utkání trvalo vždy 2 x 10 minut. I když skóre u dětí nepočítáme, tak některé naše maminky stále počítají a my tak víme, že jsme si užili jak výhry, tak i prohry :). Nálada byla výborná a všichni se bavili.



Turnaj v Bystřici p. H. – mini A – 6.4.2019

Na turnaj vyrazilo 7 statečných. Hráli jsme opět se všemi týmy a to 1 x 15 minut. Našimi soupeři byli domácí Bystřice pod Hostýnem, Holešov, Zlín junior děvčata, Zubří a Vsetín. Turnaj jsme zvládli bez střídání, skóre se opět nepočítalo, ale 1 výhra tam u nás byla :). 


Turnaj v Rožnově p. R.. – mini C – 6.4.2019

V sobotu 6.4. se naší nejmladší zúčastnili svého prvního turnaje. Vzhledem k „nestovicim“, které napadli naše družstvo se zúčastnili vesměs nováčci.  Kromě Míši, který už nějakou dobu trénuje, si v sobotu přišli zahrát taky Jirka, Jonas, Míša a nejmladší Štěpán.  Hrálo se systémem každý s každým 1×15 minut a kluci bojovali jak jen umeli.  Bez střídání to bylo někdy těžší,  ale všechna utkání se soupeři jsme zvládli a dokonce i nějaký ten golik vstřelili. Soupeřem nám byli kluci ze Zubří A a B, Holesova a holky z Lesany A a B. Za sportovní výsledky všichni na závěr obdrželi sladkou odměnu. …No a my se těšíme na další turnaj.


Turnaj na Vsetíně – mini A – 31.3.2019

Minižáci „A“ si zahráli svůj první turnaj ve velké házené. Kluci byli senzační, na to že to hráli poprvé velkou házenou. Hráli jsme každý s každým. I když se skóre ještě nepočitalo, tak jsme 3 prohráli a 1 vyhráli. Děkuji rodičům dětí  za podporu i klukům z mladších žáků, kteří jsou ještě věkově minižáci a vypomohli nám v tomto prvním turnaji. Hráli jsme proti  Vsetínu, Bystřici pod Hostýnem, Juniorem Zlin a Zubřím. 
Kluci už se těši na dalši turnaj ktery je v sobotu 6.4.


Turnaj v Bystřici p. H. –  mini C – 10.11.2018

V Bystřici jsme hráli postupně se Zlínem, za něhož hrají samé holky. Pěkné utkání a spousta našich branek. Druhé utkání proti Zubří B bylo rychlejší a soupeř nás nepřehrával. Třetí utkání s Holešovem a čtvrté s domácí Bystřicí byly vyrovnané. V bráně jsme zkoušeli každé utkání někoho nového, kdo chytat chtěl. Aspoň si všichni tuto nelehkou herní pozici vyzkoušeli. Jenom Kuba a Dominik v bráně nebyli. Poslední utkání se Zubřím Anastoupil nejmladší Rafael v bráně a hodně se snažil. Branky stříleli hodně Dominik a Patrik a pěkné přihrávky rozdělovali Jakub, Anička a Vojta. Pěkně házel levou rukou taky Míša. Děkujeme všem za pěkný výkon a maminkám Dominika a Kuby za odvoz.



Turnaj v Holešově –  mini C – 4.11.2018

V neděli 4.11. se naši nejmenší vydali na další ze svých turnajů do vzdáleného Holešova. Hrálo se opět systémem každý s každým 1×12 minut a za soupeře jsme měli Holešov A a B, Zubří A, Bystřici p. Hostýnem a Zlín F. Vzhledem k tomu že nás tentokrát bylo málo, tak jsme si dovezli 3 zkušenější kamarády, kteří nám ukázali jak bránit soupeře, poslat rychlou přihrávku,  ale hlavně jak dávat góly. Nejeden útok jsme zakončili brankou. Myslím, že jsme všem ukázali jaké děláme pokroky.  Za předvedené výkony byla na závěr sladká odměna pro všechny . 

Chtěla bych poděkovat všem klkukům za předvedené výkony a všem rodičům za pomoc s odvozem a rovněž za hlasitou kulisu v hledišti.



Turnaj v Zubří –  mini A, mini C – 20.10.2018

MINI A

Tak jsme opět hrali další turnaj v Zubři.  Nejdříve hráli Mini C a my tentokrát začínali až v pravé poledne. Hrálo se 1x 12 minut, každý z každým. Družstva byla ze  Zubři C,D,  Lesany a Bystřice pod Hostýnem. Nálada byla veselá, protože jsme měli dobrý fan club a po turnaji mladších kamarádů, tam zůstalo na turnaji spoustu rodičů  a za to děkujeme. Děti se vyhrály a byli perfektní, dostali sladkou odměnu,  samozřejmě hned v šatne se to rozdělilo a nechyběl diplom :).

MINI C

V sobotu 20.10. se naši nejmenší zúčastnili dalšího turnaje (Minižáci C) opět v Zubří. Hrálo se obvyklým systémem každý s každým 1×12 minut a tentokrát jsme měli za soupeře Holešov A a B, Zubří A a B nově děvčata ze Zlína F. Rozlosování nám vyšlo lépe než v minulém turnaji, tak byl čas i na malou svačinku mezi zápasy J a rady od rodičů ( v obraně musíš poskakovat před soupeřem ať ho zneklidníš)

Ačkoliv se to zdá nemožné, tak s každým zápasem jsme lepší a lepší a dokonce nám to už i padá do branky. Na konci turnaje byli všichni vyhlášení jako vítězové a sladká odměna nikoho neminula. Doufám že si kluci sobotní dopoledne užili a rodičům opět VELKÉ DĚKUJI za nejhlasitější povzbuzování a velký potlesk.



Turnaj  v Zubří, mini A – 13.10.2018

V neděli 13.10. si užili další turnaj Minižáci „A“. Pořadatelem byla Lesana a hrálo se v Zuberské hale, atmosféra byla baječna. Hrálo se 2x 8 minut. Měli jsme proti sobě 4 týmy – Zubři,A,B ,Lesana Zubři a Vsetin. Na děti se přišlo se podívat spoustu rodičů a svým fanděním pomohli dětem ke krasným vysledkům.  I kyž se to skóre nepúočítá,  někteři rodiče si gólíky stále počítají :). Turnaj děti zvládly na „jedničku“ a odměnou jim byla sladká odměna a diplom pro každého  hráče. 



Turnaj  Rožnově, mini A – 7.10.2018

Minižáci „A“ odehráli v nedělním dopoledni první turnaj na domácí palubovce. Celkem 6 družstev si zahrálo každý s každým. Všechny děti si dostatečně zahrály a získaly spoustu nových zážitků a to nejen sportovních :), turnaj si užili i trenéři.



Turnaj v Zubří, mini C – 7.10.2018

V neděli 7.10. se zúčastnila naše přípravka (Minižáci C) turnaje v Zubří.  Hrálo se systémem každý s každým  1×12 minut bez počítání skóre. Vzhledem k tomu, že jsme odjížděli v počtu 6 kluků tak si všichni zahráli více jak dost. 4 po sobě jdoucí zápasy s týmy Bystřice p.Hostýnem, Holešov A, Zubří A a Zubří B nás trochu zaskočily ale o síly nepřipravily a ačkoliv jsme hráli s mnohem zkušenějšími a vyhranějšími kluky, tak jsme si hru užívali a ukázali, že i přes pouze měsíční trénování už umíme sem tam chytit míč, nahrát spoluhráčí/kamarádovi a dokonce i vystřelit na branku. K poslednímu 5 zápasu jsme nastoupili po 12ti minutovém odpočinku proti Holešovu B. Za sportovní výkony v průběhu celého turnaje byla všem rozdána sladká odměna. Chtěla bych poděkovat klukům že zvládli uběhat všechny zápasy a rodičům za vytvoření krásné FAN kulisy v hledišti. 

Sestava: Rafael Richter, Kuba Svatoš, Paťa Válek, Lukáš Tvrdík, Davča Tvrdík, Míša Kazík



Turnaj v Rožnově p. Radh., mini C – 23.9.2018

V neděli 23.9.2018 uspořádal náš oddíl první z turnajů pro bejnjamínky v házené. Do Rožnova přijelo 6 družstev (Rožnov, Zubří A, B, Holešov A, B a Bystřice p.H.) a systémem každý s každým odehrál každý tým 5 utkání v délce trvání 12 minut. Skóre se nezapisovalo, vítězi turnaje byly všechny děti, které si zpestřily neděli pohybem, vyzkoušely si co už umí s míčem a radovaly se s každého úspěchu (chycený míč, gól, zákrok v bráně, ubránění soupeře :). Odměnou jim kromě jejich radosti byly na konci turnaje i pořadately rozdány malé sladkosti.

                                      Fotogalerie z turnaje ZDE.

Comments are closed.