DOBIÁŠ CUP 2018 – mladší žáci

O víkendu 23 – 25.11.2018 jsme uspořádali již 17. ročník turnaje DOBIÁŠ CUP – ROŽNOV 2018 pro kategorii mladších žáků. Vítězi turnaje se stalo družstvo HBC Olomouc 1966, před Tatranem Litovlí a Tatranem Prešov. Náš tým skončil na 10. místě.
Pro Kubu Guryču jsme zatím vystříleli 1 820 Kč.
Vše o turnaji na webu turnaje: www.dobiascup.cz


Turnaje se tradičně zúčastnilo 13 týmů, z toho 5 slovenských 8 českých. Jedno z družstev byl i dívčí tým ze Sokola Poruby. Odehrálo se celkem 36 utkání ve ketrých padlo 910 branek a my tak pro Kubu Guryču vystříleli 1 820 Kč.

Po utkáních ve 4 základních skupinách se vykrystalizovaly 2 semifinálové skupiny A a B a třetí skupina C, kde se hrálo o celkové 9. -13. místo.

O bronz se utkaly týmy Prešova a Bojnic, když úspěšnějsí byl Prešov. Zlato mělo nádech hanáckého derby a uspěšnějí byl celek z Olomouce, který porazil své sousedy z Litovle 20 : 15.

Náš Rožnovský tým, vedený trenéry Komárkem a Horutem se v průběhu turnaje zlepšoval a v celkovém pořadí obsadil 10 příčku.

Co se týká individuálních ocenění, tak nejlepším střelcem turnaje se stal Lukáš Pacek (ŠKP Bratislava), nejlepším hráčem Adam Najer (Tatran Litovel) a nejlepším brankářem domácí Standa Kretek.

V průběhu turnaje proběhla oblíbená střelecké soutěž, kterou ovládli Adam Zifčák (Tatran Litovel), Lukáš Pacek (ŠKP Bratislava) a Daniel Škoda (Olomouc).

 

Během turnaje mohli účastníci hrát v nářaďovně stolní fotbálek, zajít si zarelaxovat na bazén a v sobotu večer se vydat do kina.

Slavnostního vyhlášení a předávaní cen se ujali starosta města Radim Holiš, ing. Libor Dobiáš, ředitel ZŠ Pod Skalkou Mhr. Lumír Ondřej a předseda TJ Mgr. Jan Fiedler.

Comments are closed.