Starší žáci: RpR – Napajedla 27:18 (15:12)


Po vyrovnané první půli, jsme ve druhé zlepšili obranu a zaslouženě zůstaly body doma.

Výsledky soutěže ZDE


RpR – Napajedla 27 : 18 (15:12)

Ve druhém jarním kole jsme přivítali Napajedla. První polovina byla velmi vyrovnané, z naší strany se bohužel nedařila obrana a hosté toho využívali, proto se zápas rozhodl až ve druhé půli. Zlepšili jsme obranu a soupeř se přestal prosazovat. V útoku se nám dařilo hrát na postavenou obranu, ale díky naší agresívní obraně jsme mohli vyrážet do rychlých útoků a ty jsme využívali. I díky tomu jsme získali dnešní body.

Sestava a branky: Kretek – Borák (3), Sosnowski, Dorňák (4), Melichařík (8), Hejný, Tomášek (5), Holčák (3), Valášek (2), Oharek (1)


Holešov – RpR 17 : 36 (6:19)


Ze začátku druhé části sezóny jsme zavítali do Holešova kde jsou vždy nepříjemné zápasy kvůli nepříjemné atmosféře haly i díky tomu, že v hale není možnost použití lepidla. Kluci však tento zápas zvládli velice dobře, oproti poslednímu zápasu první části sezóny. Tentokrát jsme předvedli velice zodpovědný výkon a také to bylo vidět na výsledku kdy jsme Holešov porazili o 19 branek.

Sestava a branky: Kretek – Pončík, Borák (7), Sosnowski Martin (4), Dorňák (6), Melichařík (9), Hejný, Tomášek (7), Valášek (1), Oharek (2)


Holešov – RpR 19 : 24 (9:12)

V sobotu jsme jeli odehrát poslední utkání do Holešova. I když jsme odtut odvaželi domů 2 body, hra vůbec neprobíhala podle našich představ. Velkým problémem pro kluky byl zákaz lepení míče v hale. Ještě větší problém však bylo nepříjemné chování domácích fanoušků, kteří v těsné blízkosti naší střídačky na naše hráče stále něco pokřikovali.

Sestava a branky: Kretek – Pončík, Sosnowski (2), Dorňák (2), Melichařík (6), Tomášek (3), Holčák (3), Valášek (4), Oharek (3)


Uh. Hradiště – RpR 12 : 33 (3:18)

Největší obavou našich kluků bylo, že se v hale nelepí. Kupodivu všech, šel míč klukům pěkně z ruky a i technických chyb bylo míň, jak někdy s lepidlem. Chlapci se tentokrát nenechali uhoupat hrou soupeře a výsledek skončil pro nás velikým rozdílem. Do Rožnova vezmeme 2 body.

Sestava a branky: Kretek – Pončík, Borák, Sosnowski Martin (1), Dorňák (6), Melichařík (13), Hejný (1), Tomášek (7), Holčák (2), Valášek (2), Oharek (1)


RpR – Napajedla  31 : 17 (15:7)

Na domácí palubovce jsem odehráli zápas proti Napajedlům, po celou dobu jsem zápas měli pod kontrolou ale náš výkon nebyl na takové úrovni jak jsem si představovali. V průběhu zápasu byli okamžiky kdy jsem dělali zbytečné technické chyby, ale naštěstí soupeř nedokázal naše ztráty vždy potrestat. Někteří hráči k zápasu přistupovali velmi laxně a to se potom odráželo na hřišti. Po prvním poločase jsem si to v šatně vyříkali a do druhého poločasu jsem nastoupili o trochu lépe než v prvním. Je potřeba zmínit, že jsem dostali pouze 17 branek i za stavu, kdy nám chytal náhradní gólman, který normálně hraje křídlo.

Sestava a branky: Pončík (1), Borák (5), Sosnowski Marek (1), Sosnowski Martin (1), Dorňák (5), Melichařík (7), Hejný, Tomášek (8), Holčák (1), Valášek, Oharek (2)


Zlín – RpR  21 : 17 (12:9)

Starší žáci odehráli další kvalitní utkání ve Zlíně. Oba týmy věděli, že je čeká těžké, ale kvalitní utkání. Od začátku až do konce byla hra na obou stranách vyrovnaná, bohužel i co se týče technických chyb. Kluci předvedli bojovnost a velké nasazení, ale to na výhru nestačilo, je ale třeba všechny pochválit. Jde vidět, že naše hra se posouvá k lepšímu a je potřeba v tom pokračovat.

Sestava a branky: Kretek – Pončík, Borák, Sosnowski Marek, Sosnowski Martin (1). Dorňák (6), Melichařík (3), Tomášek (5), Holčák (1), Valášek, Oharek (1)


RpR – Zubří 26 : 18 (12:10)

Starší žáci odehráli o víkendu na domácí palubovce derby s rivalem ze Zubří. Zápas to od začátku až do konce byl velice pěkný. U obou týmů dobře fungovala obrana a proto jsme v poločase odcházeli pouze s vedením o 2 branky. V druhém poločasu se nám dařilo jak v obranné části tak i v útočné. Prosazovali jsme se jak z dálky, tak hrou 1:1. Ke konci druhého poločasu byla v hale úžasná atmosféra a bylo vidět, že kluci si tuto atmosféru velice užívají a chtěli vyhrát o co nejvíce. Druhou půlku zápasu jsem zvládli dokonale a proto jsem 2 body nechali doma a připsali jsme si cennou výhru nad Zubřím.

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (10), Sosnowski Martin (1), Sosnowski Marek, Tomášek (8), Holčák (1), Pončík, Valášek, Oharek (1), Dorňák, Hejný, Borák


RpR – Zlín 18:37 (10:16)

Odehráli jsme zápas proti silnému soupeři ze Zlína, který zatím vede tabulku bez jediné prohry. Mysleli jsme si, že by jsme jim tu „šňůru” výher mohli překazit, ale hned po prvním poločase ukázali, proč jim právem patří první příčka tabulky. První poločas z naší strany nebyl tak bídný jako druhá půle, ale bylo tam hodně technických chyb, které soupeř velice rychle trestal. V druhé půlce jsme ve hře odcházeli po psychické stránce a do toho se nakupovali technické chyby. Právem si soupeř odvážel vysokou výhru a hlavně 2 body.

Sestava a branky: Kretek – Pončík, Borák, Sosnowski Marek (4), Sosnowski Martin (2), Dorňák (6), Melichařík (4), Hejný, Tomášek (2)


Vsetín – RpR 21 : 31 (11:11)

Kluci odehráli své další mistrovské utkání na palubovce Vsetína. Zápas to byl od začátku velice napínavý ze všech stran. První půle se nám vůbec nepovedla a proto jsem do šatně odcházeli za stavu 11:11 a to pro nás nebylo vůbec příjemné. Vyplývalo to z naších technických chyb, neproměněných střel a malou důsledností v obraně. V poločase jsem si to ale ujasnili a kluci do druhého poločasu vyšli správnou nohou. Soupeř se samozřejmě nevzdal bez a boje a proto do půlky druhé poločasu bylo skóre stále velmi vyrovnané. Naštěstí kluci v sobě našli ještě rezervu, kterou v čas využili a proto jsme obrátili výsledek na naší stranu a vezmeme ze Vsetína 2 body, myslím si, že právem je třeba všechny kluky pochválit, hlavně za bojový přístup v druhém poločasu.

Sestava a branky: Kretek – Borák (1), Sosnowski Marek, Sosnowski Martin, Dorňák (14), Melichařík (9), Hejný, Tomášek (4), Valášek (2), Oharek (1)


RpR – Uh. Hradiště 42 : 22 (25:8)

Kluci odehráli velmi dobré utkání, splnili domluvené taktické pokyny a během utkání zúročili to, co jsme tento týden trénovali. Zlepšení je vidět i v obranné fázi, kde se již zapojuje celé družstvo. Ale je třeba trénovat a pracovat dál.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Kretek – Pončík (1), Borák (3), Sosnowski Marek (1), Sosnowski Martin (4), Dorňák (10), Melichařík (13), Tomášek (3), Holčák (5), Valášek (1), Oharek (1)


RpR – Holešov 27 : 16 (14:9)

Proti Holešovu jsme nastoupili bez gólmana, ale v bráně s hráčem Mikym, který chytal, co mohl. Někteří naši hráči tentokrát nehráli s nadšením, jak jindy, a drželi styl hry ze soupeřem. Naštěstí tak nehráli naší kluci všichni a podařilo se nám získat další 2 body.

Sestava a branky: Valášek – Pončík, Borák (2), Sosnowski Marek, Sosnowski Martin (3), Dorňák (5), Melichařík (12), Tomášek (1), Holčák (2), Hejný, Oharek (2), Komárek


Napajedla – RpR 10 : 19 (7:10)

V dnešním utkání jsme chtěli vycházet hlavně z důsledné a aktivní obrany. To se nám dařilo v prvních 15 minutách, kdy na ukazateli skóre svítil výsledek 7:2 pro nás. Poté přišel z naší strany útlum v koncentraci, k tomu pár ukvapených střel a ztrát míčů a soupeř upravil poločasový výsledek na rozdíl 3 branek. Kluci ale neměli v plánu utkání ztratit a do druhé půle opět zabrali v obraně a po získání 6ti brankového náskoku již nepovolili soupeři dostat se do hry (jako v první půli) a bezpečně si dokráčeli pro zasloužené vítězství. Pochvalu si zaslouží celý tým, kdy všichni bojovali jako lvi a snažili se na hřišti o co nejlepší výsledek, i když ne vždy se všem dařilo dle jejich představ. Kluci díky a bojujte dál :).

Sestava a branky: Pončík (1), Borák, Bystroň, Sosnowski Marek (1), Sosnowski Martin (7), Melichařík (5), Diatka, Oharek, Valášek (3), Rozsypal, Komárek (1)


Zubří – RpR 25 : 22 (12:9)

Druhé MU jsme odehráli na zuberské palubovce. Soupeř nastoupil v plné sestavě a naši kluci v devíti, z toho s jedním mladším žákem. Do hry šli jako vždy s touhou vyhrát. Na průběh hry se trochu podepsal přelepený míč… Nevyužili jsme několik sedmimetrových hodů. Musím ale kluky pochválit, ač byli ke konci již unavení, pořád do hry dávali všechno. Standa se také snažil vychytat, co se dalo. Také chválím kouče Miloše Janoška, který šel do zápasu  s kluky naplno. Tentokrát to nestačilo a 2 body jsme nezískali.

Sestava a branky: Kretek – Pončík, Borák (1), Sosnowski Marek (1), Sosnowski Martin (1), Dorňák (11), Melichařík (5), Tomášek (2), Oharek (1), 


RpR – Vsetín 28 : 21 (12:15)

Podzimní sezónu jsme začali slibně. I když v prvním poločase nás potrápil vsetínský pivot, také jejich gólman,který dobře vychytal spoustu našich střel, i když v některých případech mu naši hráči pomohli góly umístěnými přímo do něj. Kluci byli trochu rozčarováni z pokusu hrát hru na 2 pivoty (ale to na tréninku dopilujeme). A prohrávali jsme o 2 branky. V druhé půlce po poradě v šatně, také novým postům hráčů na hřišti ,za stálého skvělého koučování trenéra Miloše Janoška, se našim klukům začalo dařit a to nejen hráčům,ale i gólmanovi Standovi, který měl dnes „svůj den“.Pomalu jsme skóre začali otáčet a nakonec si připsali na konto 2 body. 

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Kretek, Kroužecký – Pončík, Melichařík (2), Borák (2), Sosnowski Marek, Sosnowski Martin (4), Dorňák (14), Tomášek (4), Holčák, Oharek (2), Rozsypal, Komárek

Comments are closed.