Muži: RpR – Lesana Zubří 30 : 27 (16:11)

Výhra nad Lesanou nás stále drží v popředí tabulky…

Komentář se připravuje

Výsledky soutěže ZDE


RpR – Lesana Zubří 30 : 27 (16:11)

V derby viděli diváci vyrovnané utkání. V polovině první půle jsme se dostali do vedení a to jsme si přenesli do druhé části hry. Pak jsme ale usnuli na chvíli na vavřínech a soupeř začal náš náskok stahovat, až na dostřel dvou branek. Poté jsme opět nastartovali motory a i díky naší širší lavičce jsme rozjezd Lesany zastavili a pohlídali si vedení.

Sestava a branky: Mikulenka, Kovanda, Měrka – Pšenica (6), Křenek, Martint A. (4), Holiš (6), Dobiáš (7), Závorka, Špůrek, Smejkal, Španihel (4), Koleček J. (1), Koleček T. (2), Michálek, Kramoliš


Litovel B – RpR 34 : 30 (12:12)

Utkání začalo vyrovnaně, alespoň co se týká skóre. I přesto, že jsme byli aktivnější, absence štěstí v koncovce nám nedovolila se brankově vzdálit. Po první půli byl stav nerozhodný. Druhá část se nesla v podobném duchu. Domácí ale zařadili na vyšší rychlost a vypracovali si náskok, který si udrželi až do konce. Zápas se nám nepovedl, nedařila se nám obranná činnost, nepromněňovali jsme šance. Vyhrál lepší tým.

Sestava a branky: Kovanda – Kulišťák (2), Křenek (1), Martinát A. (5), Holiš (4), Dobiáš (7), Závorka (1), Smejkal (4), Koleček J., Koleček T. (3), Španihel (3)


RpR – Karviná 35 : 30 (18:16)

Do utkání jsme vstoupili lépe a vytvořili jsme si rychlý náskok. Karviná však dokázala srovnat a dokonce i chvíli šla do vedení. Ještě než skončila první půle jsme ale opět získali vedení na svou stranu my.  Druhá půle byla z naší strany byal seběvědomá. Zápas jsme měli pod kontrolou  a tak jsme zkušené hráče nechali odpočinout a šanci dostali „mladí“. Ti se role zhostili na výbornou a utkání dotáhli do vítězného konce. 

Sestava a branky:Mikulenka, Kovanda –   Šustáček, Kulišťák, Martinát A. (6), Koleček T. (2), Dobiáš (13), Závorka, Špůrek (1), Smejkal, Koleček J. (4), Michálek (5), Ulrych (1), Kramoliš (3)


RpR – Napajedla 27 : 24

Do utkání jsme měli lepší vstup a sebejistým výkonem jsme si zajistili lepší pozici do druhé půle. Následně se hra vyrovnala a k vidění byla pohledná házená se šancemi na obou stranách. V závěru jsme dokázali náš náskok navýšit a zvládli jsme lépe vyhrocené poslední minuty. V brance dnes podal výborný výkon Tomáš Měrka.

Sestava a branky: Měrka, Kovanda – Kulišťák (1), Martinát (1), Holiš (6), Dobiáš (3), Závorka, Smejkla, Španihel (7), Koleček (6), Ulrych, Holčák, Pšenica (2)


Ostrava – RpR 27 : 29 (14:15)

Vyrovnané  utkání. Oba týmy si od začátku utkání vytvářeli šance, které proměňovali. Do šaten jsme šli s jednobrankovým náskokem. Druhá půle byla obdobná a hra se přelévala z jedné strany na druhou. My jsme si vytvořili závěrečný tlak a i díky skvěle chytajícímu Měrkovi, jsme dokázali udržet vedení až do konce

Sestava a branky: Měrka, Kovanda  – Kulišťák (4), Martinát (6), Holiš (9), Dobiáš (1), Závorka, Smejkal (2), Koleček J. (4), Pšenica (2), Holčák (1)


Luhačovice – RpR 28 : 37 (13:18)

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a hned na začátku jsme si vytvořili brankový náskok. Ke konci první půle domácí tým náskok snížil. Neusnuli jsme na vavřínech, vrátili jsme se do utkání a znovu jsme náš náskok navýšili a následně udrželi až do konce utkání. Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou, výborně jsme bránili a proměňovali rychlé útoky. 

Sestava a branky: Měrka, Kovanda – Koleček T. (2), Kulišťák, Křenek (1), Martinát (4), Holiš (5), Dobiáš (8), Závorka, Špůrek (1), Smejkal (4), Zuzaňák (7), Holčák, Španihel (5)


RpR – Žeravice  31 : 25 (16:13)

Od začátku utkání jsme měli průběh pod kontrolou. Pevná obrana a rychlé útoky nám zajistily 3 brankový náskok již po první půli. Ani ve druhé části jsme nepolevili, využívali jsme chyb soupeře, které jsme trestali góly. Postupně jsme náš náskok navýšili až na konečný rozdíl 6 branek. Utkání patřilo z naší strany k těm lepším.

Sestava a branky: Měrka, Kovanda – Kramoliš (3), Koleček T. (1), Kulišťák (1), Martinát (3), Holiš (10), Dobiáš (3), Smejkal (1), Špůrek, Španihel (5), Koleček J. (2), Holčák, Zuzaňák (2), Šustáček, Koleček F.


Uničov – RpR 29 : 33 (14:17)

I když jsme nastoupili v omezeném počtu hráčů, byli jsme od začátku utkání aktivnějším týmem- Hráli jsme rychlou a pohlednou házenou. Již v první půli jsme si vytvořili náskok, který jsme měli pod kontrolou až do konce utkání. Celý manšaft je nutno pochválit za bojovnost, výborně nás v bráně podržel Měrka.

Sestava a branky: Měrka – Martinát (4), Holiš (6), Dobiáš (7),Špůrek (1), Koleček J. (2), Španihel (8), Smejkal, Zuzaňák (5)


RpR – Holešov 34 : 28 (20:15)

Hosté vstoupili do utkání lépe. Až na konci první půle jsme našli v obraně recept na aktivní útoky soupeře a dokázali jsme otočit skóre o vzdálit se soupeři o 5 branek. Do konce utkání jsme si již tento náskok uhlídali a porazili jsme pro nás „nepříjemného“ soupeře. Dle slov trenéra Galuse se sice jednalo o utrápené vítězství, ale tým si zaslouží pochvalu za útočnou část.

Sestava a branky: Měrka, Kovanda – Koleček T. (5), Kulišťák (1), Martinát (3), Holiš (5), Dobiáš (3), Závorka, Špůrek, Smejkal (2), Zuzaňák (11), Ulrych, Šustáček (2), Holčák (1), Koleček F. (1)


Fr. – Místek – RpR 25 : 23 (13:12)

První půle přinesla vyrovnanou hru. Na obou stranách byla k vidění pěkné momenty jak obranné, tak útočné. S jednobrankovým náskokem šli do druhé půle ale domácí. V té se nám sice podařilo dostat i do vedení, ale soupeř dokázal skóre znovu srovnat a jít do tříbrankového vedení. K vyrovnaná jsme se sice v závěru přiblížili, ale to se nám nakonec nepodařilo.

Sestava a branky: Měrka, Kovanda – Kulišťák (2), Koleček F., Šustáček (2), Holiš (10), Dobiáš (2), Závorka, Špůrek, Koleček T., Koleček J. (6), Ulrych, Holčák


RpR – Polanka n. O. 20 : 20 (10:10)

Fotogalerie z utkání ZDE

Do utkání jsme vstoupili slibně, proměňovali jsme šance a úspěšně bránili útoky soupeře. Soupeř se ale nevzdal, utkání otočil a získal 3 brankové vedení, které jsem ale dokázali srovnat. Na obou stranách byly k vidění výborné výkony brankářů. Vyrovnaná hra pokračovala i ve druhé půli a po závěrečné siréně, jsme se se soupeřem rozešli smírně. 

Sestava a branky: Kovanda, Měrka – Křenek (1), Holiš (3), Dobiáš (3), Závorka, Špůrek, Smejkal, Španihel (2), Koleček J. (2), Koleček T. (4), Ulrych, Holčák, Zuzaňák (4), Pšenica, Kramoliš (1)


Lesana Zubří – RpR 29 : 26 (15:14)

Tradiční derby pro nás začalo lépe a v první desetiminutovce jsme si vytvořili brankový náskok. Soupeř se postupně začal dostávat do hry a těžil z přihrávek do pivota, kdy jsme buď inkasovali branku nebo byl proti nám nařízen 7m hod. I když jsme si po celý první poločas udržovali mírný náskok, dvě minuty před koncem Lesana vyrovnala a následně po naší technické chybě odcházela do šaten z 1 brankovým náskokem. Ve druhé půli jsme si dokázali vzít naše vedení zpět a to a do 20 minuty utkání, poté soupeř opět vyrovnal a dvě a půl minuty před koncem šel do 2brankvoého vedení. Bohužel naše chyby v obraně a ztráta míče znamenala šanci pro soupeře, který své vítěztví navýšil na 3 branky.  

Sestava a branky: Měrka, Kovanda – Pšenica (3), Kulišťák M., Kramoliš (2), Zuzaňák (6), Holiš (1), Dobiáš (2), Závorka (1), Špůrek (2), Smejkal (1), Koleček J. (4), Koleček F. (1), Ulrych (1), Holčák, Španihel (2)


RpR – Litovel B 41 : 25 (25:13)

V tomto utkání jsme byli favoritem, a navíc soupeř přijel ve značně „osekané“ sestavě. V první půli jsme byli aktivnější a hřišti jsme dominovali. I přes vysoký brankový rozdíl, jsme naplno hráli i ve druhé půli a soupeři jsme příliš prostoru pro hru nedávali. Hráli jsme rychlou házenou, zahráli si všichni hráči na soupisce.

Sestava a branky: Měrka, Kovanda (1) – Holčák (1), Pšenica (3), Martinát (5), Křenek (1), Kramoliš (5), Dobiáš (1), Závorka (3), Špůrek (1), Smejkal (2), Koleček T. (4), Koleček J. (9), Kolečak F. (1), Ulrych (4)


Karviná – RpR 36 : 32

V prvním kole jsme narazili na nelehkého soupeře. Přesto jsme dokázali držet krok. Hrálo se vyrovnané utkání, plné pohledných akcích na obou stranách. Po první půli měl ovšem brankově navrch soupeř a my jsme museli dohánět manko. To se nám ale nepodařilo. Karviná je favoritem celé soutěže, nám k lepšímu výsledku chybělo i kousek štěstí. 

Sestava a branky: Měrka, Kovanda  – Slovák, Pšenica (5), Kulišťák, Špůrek, Dobiáš, Španihel (9), Smejkal, Koleček T. (4), Zuzaňák (7), Koleček T. (1), Holčík, Koleček J. (6)

 

Comments are closed.