Turnaje miniházené 4+1

logo_infoVybrané děti z přípravky budou v příští sezóně (2013/2014) od září nastupovat k pravidelným víkendovým turnajům miniházené v kategorii minižáků. Pro děti jsme připravili již nyní možnost seznámit se s atmosférou těchto turnajů. Také vzhledem k tomu, že je dětí v přípravce hodně a chtějí stále hrát, určitě uvítají pro období březen až červen šest víkendových turnajů. Jedná se o jednodenní turnaje, které trvají přibližně 4 hodiny.

Turnajů se mohou účastnit pouze děti z přípravky, které přechází v nové sezóně do kategorie minižáků. Není nezbytnou nutností pro účast na turnajích mít vyřízený registrační lístek (kartička s fotografií dítěte). Je to ale vhodnější.
Naše družstvo nese název TJ Rožnov p. R. „C“. Jsme zařazeni mezi družstva do skupiny C. V této skupině jsou již známi pořadatelé turnajů. Takže víme, že na první turnaj pojedeme do Bystřice pod Hostýnem. Účast na turnajích není povinná. Pouze Vás žádám, abyste mi přibližně týden před turnajem vždy napsali, jestli se Vaše dítě turnaje zúčastní a jestli nám můžete pomoci s odvozem dětí Vašim vozem. Cestovné Vám bude proplaceno. Maximální počet dětí na jeden turnaj mimo Rožnov bývá 12. Hodně záleží také na počtu aut k převozu dětí (12 dětí = 4 auta). Děti nebudou za účast na turnajích nic platit. Vše zajišťuje TJ Rožnov – oddíl házené.
Již nyní můžeme začít plánovat první turnaj v Bystřici pod Hostýnem. Do konce února Vás prosím o informace, zda-li se Vaše dítě zúčastní prvního turnaje v Bystřici pod Hostýnem v neděli 10.3 a jestli nám můžete pomoci s odvozem. Přesný čas odjezdu Vám sdělím, jakmile budu mít od pořadatele informaci o začátku turnaje. Místo srazu pro odjezdy družstva z Rožnova na turnaj je vždy u Rosavy (na ul. 1. máje).
Nikomu nebráníme, aby nás doprovodil. Vedle řidičů bývají volná místa. Ostatně na turnaji v Rožnově a také v blízkém Zubří se děti budou těšit na Vaši velkou podporu.
Výbava dětí na turnaj: sportovní úbor (dresy děti dostanou), kraťasy (tepláky se do hry moc nehodí), tenisky, svačina, pití, případně nějaké drobné na sladkosti. Nutné budou PODSEDÁKY do auta.
Za trenéry přípravky s pozdravem
Mgr. Miloslav Janošek
TJ Rožnov – oddíl házené
www.hcroznov.cz
milos@hcroznov.cz

Comments are closed.