HAZKA TENIS CUP 2020

Letošní jarní část sezóny byla sice poznamenána „omezením všeho a všude“, ale závěrečný tenisový turnaj celého organizačního štábu Rožnovské házené proběhl 6.6. na kurtech ve Vidči. Účast byla výborná a i když ne všichni předváděli své sportovními umění na kurtu, tak se všichni výborně bavili a zakončili jsme „netradiční“ sezónu.

Fotogalerie z turnaje ZDE

Již vloni jsme vyzkoušeli nové místo „tradičního rozloučeni“ u Fabiánů ve Vidči. Spokojenost byla veliká a tak jsme letos zvolili stejnou destinaci.

Během odpoledne probíhal i tradiční tenisový turnaj ve čtyřhře. Letošní ročník byl vyjímečný tím, že se téměř vyrovnal počet žen a mužů na kurtu. Pouze jedna z dvojic byla ryze mužská (Petr a Květoš), zbývající 4 byly smíšené. A další vyjímečnost vnesla do turnaje Alička Galusová, která nás ve svých 9 letech proháněla na kurtu všechny a my věříme, že za pár let se budeme chlubit tím, že jsme hráli tenis s Ali Galusovou. Z dalších známých osobností se turnaje zúčastnila i nadějná házenkářka Julča Horutová, která už dnes trénuje v Olomouci a my jí držíme palce, aby úspěšně pokračovala v házenkářských úspěších rodiny Horutových. 

 

 

 

 

 

Turnaj jsme hráli systémem každý s každým, na 1 setík. Svítilo nám sluníčko a na kurtech jsme se všichni dobře bavili. Pohár letos putuje za dvojící Diddy, Milda. Stříbrné medaile si pověsili na krk Petr s Květošem. Bronz po zásluze vybojovali Galusy, kdy Aličku podporoval táta Tomáš. I o čtvrté místo byl boj mezi Míšou s Davidem, kteří ho vybojovali  a Julčou s dědou Mirou. 

Ostatní účastníci buď fandili, nebo se občerstvovali, slunili, diskutovali nejen o házené, případně dětští účastníci si vyhráli s psíkem Miou. Ten patří Silvě a Radkovi, kteří se za námi taky zastavili :). Navštívil nás a pobyl s námi i náš předseda TJ Honza s rodinkou. 

Letošní sezónu máme tedy za sebou a plní elánu se těšíme na tu další .

Comments are closed.