Soustředění 2020

Od soboty 8. srpna do čtvrtka 13. srpna se uskutečnilo tradiční letní soustředěni v Nivnici na Nivnické riviéře. Letos se sešlo celkem 26 házenkářů a to v kategorii mladších žáků, starších žáků a dorostenců. 

Fotogalerie ze soustředění ZDE – děkujeme Sylvě a Katce za fotodokumentaci


Počasí nám letos po celou dobu soustředění přálo a tak se každý den využíval místní bazén, beach hřiště a veškeré venkovní plochy a hřiště. Dorostenci si navíc zpestřili pobyt i v místní posilovně. Nechyběl tradiční výlet a závěrečný táborák.

O 6 mladších žáků, kde byli i dva minižáci se starala Katka Všetičková, kluci se věnovali všeobecnému rozvoji pohybu, skákali přes švihadlo, přes různé překážky, protahovali se, samozřejmě běhali a nechyběly ani základní dovednosti s míčem, tréninky měli i v bazénu. 2 tréninky se klukům věnoval i trenér Jarda Malík, který jim předával své zkušenosti ze své hráčské kariéry a to hlavně při obranných činnostech.

Starší žáci se připravovali pod vedením trenéra Květoše Komárka, nabírali rychlost, zlepšovali se v ovládání míče, stříleli, věnovali se přihrávkám, taktéž běhali, trénovali na písku a vyrazili na výlet. Celkem 12 kluků si soustředění opravdu užilo.

8 dorostenců mělo k dispozici trenéry Jardu Malíka s Richardem Turzou a na pár tréninků dorazil i Pepa Malina. Kluci se věnovali hlavně nabírání síly a to nejen v přirodě, ale i v posilovně. I oni měli zpestřené tréninky pobytem na písku, či tenisovém kurtu.

 

Comments are closed.