Starší žáci: Pohár Olomouckého kraje

V sobotu 29.08.2020 vyrazili starší žáci na turnaj do Kostelce na Hané. Hlavním úkolem bylo získat zkušenosti s touto kategorií.

V sobotu 29.08.2020 vyrazili starší žáci na turnaj do Kostelce na Hané. Hlavním úkolem bylo získat zkušenosti s touto kategorií. Kluci jsou prvoročáci, tak konfrontace jim měla pomoci si udělat obrázek, jaké to bude během sezóny.

Bohužel před odjezdem začali chodit omluvenky, tak jsme nemohli odjet v plné sestavě.

I když kluci neměli možnost střídat, do každého zápasu dávali srdíčko. První poločas jsme se soupeři drželi krok, v druhém poločase se projevila vyspělost i výšková převaha, a my jsme fyzicky odpadali. Nevyhráli jsme ani jeden zápas, avšak tato zkušenost je cenná a pomůže všem do další práce. Všichni kluci si zaslouží poděkování za předvedený výkon.

V turnaji jsme nechali sympatický dojem a výsledkem bylo individuální ocenění. Náměstek hejtmana Olomouckého kraje vyhlásil sympaťáka turnaje a tím se stal rožnovský Standa Kretek.

Výsledky:

Rožnov p. R.  –  HBC Olomouc    6 : 17
Rožnov p. R.  –  Nové Veselí   12 : 21
Rožnov p. R.  –  Lions Hostivice   12 : 24
Rožnov p. R.  –  Centrum Haná   7 : 13

Sestava: Kretek Standa, Madarasz Matyáš, Sosnowski Martin, Dvořák Adam, Rozsypal Víťa, Komárek Dominik, Mičkal Tomáš, Matula Kristián  

        

Comments are closed.