Žákovská liga – 3. kolo

logo_zapasyDo Liberce jsme vyrazili již pátek odpoledne. Dlouhou cestu autobusem jsme přečkali všichni v pohodě. Večer jsme se ubytovali a kupodivu i brzy zalehli. V sobotu nás čekaly tři zápasy o postup mezi nejlepších 12 celků z republiky.

První zápas proti domácímu Liberci kluci zvládli. Po celý průběh utkání si udržovali náskok a dotáhli zápas, k nevoli domácího publika, k vítěznému konci! (už jsme se viděli ve čtvrtém kole).
V následující utkání s Duklou Praha (favoritem skupiny) jsme v dobré víře pošetřili základní šestici s tím, že v posledním utkání turnaje se buď popereme o postup, nebo ho již budeme mít jistý.
Bohužel náš poslední soupeř prohrál obě dvě své utkání a nám zápas o to ,o postup, nevyšel. První půle, či její větší část v pořádku, zbytek zápasu jsme nezvládli, bohužel na všech postech, a zaslouženě jsme prohráli.
S kluky jsme to v následujících dnech probrali. Snad jsme si z toho co, jsme předvedli vzali všichni do kupy ponaučení a příště zase tým, tým, tým, tým, tým,!!!!

Výsledky skupina K :
Liberec – Rožnov p.R. 18 : 20
F.-Místek A – Dukla 6 11 : 25
F.-Místek A – Liberec 22 : 26
Dukla 6 – Rožnov p.R. 28 : 9
Rožnov p.R. – F.-Místek A 16 : 26
Liberec – Dukla 6 19 : 34

Tabulka
Z V R P skóre B
1 Dukla 6 3 3 0 0 87 : 39 6
2 F.-Místek A 3 1 0 2 59 : 67 2
3 Liberec 3 1 0 2 63 : 76 2
4 Rožnov p.R. 3 1 0 2 45 : 72 2

Přesto bych chtěl klukům poděkovat za předváděné výkony v soutěži. Výkonnostní cíl (postup do čtvrtého kola, mezi 12 nej) jsme si bohužel nesplnili, ale přesto kluci podávali zajímavé výkony s nejlepšími celky z republiky, které se do této soutěže kvalifikovaly. Celkem jsme v Žákovské lize sehráli 12 utkání s celkovou aktivní bilancí vítězných utkání (7 vítězných, 5 prohraných).Naši střelci se stále drží mezi nejlepšími v této soutěži.
Tak nezbývá, než si přát (a samo sebou pracovat), že to příští rok posuneme o kus dál!

Comments are closed.