Mladší žáci – turnaj 10.3. v Litovli

logo_zapasyPo sobotním turnaj v Rožnově, čekalo mladší žáky nedělní pokračovaní v Litovli. Čekalo nás 5 utkání s hracím časem 1 x 20 minut, se kterými se po sobotní zátěži vyrovnávalo 11 hráčů a 2 brankáři. Naše nedělní výkony na hřišti ukázaly, že tento víkend byl pro nás více než potřebný a díky klukům, že jsme se obou turnajů mohli zúčastnit v hojném počtu. Gratulace pro kluky za 2. místo. Díky za neděli patří taky našim řidičkám a řidičům :).

Dneska bude nejdříve trošku té statistiky (výsledkové, brankové :)) a následovat bude samozřejmě i zhodnocení našeho herního výkonu.

Výsledky turnaje (naše družstvo):
Rožnov p.R.    –     Bystřice pod Hostýnem         6 : 4
Rožnov p.R.    –     Uničov                                   4 : 13
Rožnov p.R.    –     Litovel                                   15 : 7
Rožnov p.R.    –     Žeravice                                 8 : 4
Rožnov p.R.    –     Velká Bystřice  „B“               12 : 12

Pořadí turnaje:
1. Uničov
2. Rožnov pod Radhoštěm
3. Žeravice
4.Velká Bystřice
5. Bystřice pod Hostýnem
6. Litovel

Naše sestava a branky:
Kulišťák, Baroš – Los (6), Křupala (3), Skalka (4), Koleček (14), Žurek (3), Cerhák (7), Václavík (1), Rzažewski, Kramoliš (6), Hrstka, Vejnoska (1)

Během turnaje jsme sehráli 5 naprosto rozdílných utkání. Nastoupili jsme proti menším a lehčím 🙂 hráčům, proti výrazně větším hráčům i proti podobně velkým hráčům, jako jsme my. Zažili jsme pocit výhry, prohry i remízy :). Právě díky takto rozdílným týmům, jsme měli možnost si ověřit zda naše obrana je schopna kdykoliv fungovat, přesněji řečeno, na každém soupeři jsme se něco nového v obraně naučili. Ne vždy se nám to sice povedlo dle našich představ, ale dá se řící, že plnit pokyny z lavičky v obraně je pro kluky jednodušší, než ty v útoku. Za naší obranou byli někdy více, někdy méně úspěšní naši brankáři Vojta s Ríšou. K naší obranné hře lze ale jednoznačně říci, že kluci zde „makali“ opravdu na plno a neodpočívali :). V útoku se jsme tentokrát nastříleli 45 branek, což není málo, ale i dneska naši střelci mířili ne vždy přesně :(. A to nejen při postupném útoku, ale mrzí hlavně neproměněné šance z 7m hodů (5 neúspěšných pokusů) a z rychlých útoků. Ač naše střely nebyly vždy ty „gólové“, náš útok nebyl statický, kluci se snažili hrát v pohybu, hledat volné prostory v obraně a využívat je právě ke vstřelení branky. Abychom byli více úspěšní, musíme ještě zapracovat jak na odehrání, tak i na příjmu přihrávky v pohybu.

V každém utkání dneska skóroval Filda, kterého je třeba pochválit za dnešní dobře mířené střely :). Zároveň je třeba dodat, že se 14 zásahy se stal naším nejlepším střelcem hlavně díky Davčovi Ž., který opět ukázal, že jeho přehled na hřišti a přesné přihrávky jsou velkým příslibem do dalších utkání. V některých utkáních se mohl prosadit i Matěj se svou rychlostí, zvláště když ho David, Adam, Radim a Luky dokázali zásobovat přesnýma přihrávkama. I když ne vždy z toho byla branka :). Adam s Radkem bojovali s bolestí, ale i přesto když byli na hřišti hráli naplno. Branku si dali i Kuba a Honza a příště jich tam padne určitě víc :). Svou práci na hřišti odvedl i Alex, i když z toho tentokrát gól nebyl.

Takže kluci díky moc za příjemný víkend, za všechny Vaše výkony a i za to dnešní poslední utkání s Velkou Bystřicí :). Na tréninku budeme pokračovat, pokud se vše povede, tak příští neděli vyjedeme ještě na jeden turnaj a pak už nás čeká PHC.

Diddy, Míša, Mira

litovel_mlazaci1

litovel_mlazaci2

litovel_mlazaci3

diplom_litovel

Comments are closed.