Mladší dorost – úspěšná příprava v Litovli

logo_zapasyV neděli 25.8. absolovali naši mladší dorostenci přípravný turnaj v Litovli a bez ztráty kytičky (bodu) zvítězil v konkurenci domácích, Polanky nad Odrou a Velkého Meziříčí.

 

V prvním utkání proti VELKÉMU MEZIŘÍČÍ kluci po těžkém boji zvítězili 21 : 18, když v průběhu utkání dotahovali 3 – 4 gólové manko. Zlepšený výkon ve druhé půli a hlavně posledních 5 minut utkání rozhodlo o naší výhře.

Druhé utkání proti domácí LITOVLI jsme vedli po celou dobu utkání a vítězství 23 : 19  jsme si nenechali vzít.

V posledním utkání proti POLANCE N.O. jsme, stejně jako v předchozích dvou utkání, dokázali využít naší letní fyzickou přípravu, ze které pak plynula lepší herní pohoda, než na druhé straně hřiště. Turnaj jsme završili vítězstvím 29 : 19.

Trenér Smoky byl z předvedenými výkony na tomto kvalitně obsazeném turnaji spokojen a dík patří i starším žákům, kteří mladšímu dorostu vypomohli.

Sestava Rožnovských borců:  Slovák Martin 18 branek, Kulišťák Daniel 16 ,Zuzaňák Vojtěch 15 ,Leška Radim 11, Kulišťák Michal 4 ,Bambušek Adam 2,Šmajstrla Radek 2,Paťava Martin 2 ,Grochol Tomáš 2,Opálková Denisa 1 a záda hráčům  kryl brankář Měrka Tomáš …

 

Comments are closed.