ČP muži: Rožnov p.R. – MHK Karviná 23:31 (10:14)

logo_zapasyVe 2. kole ČP narazili Rožnovští muži na vítěze loňského ročníku 2. ligy SM, silný tým MHK Karvinou. Soupeř roli favorita potvrdil a ukázal, že i letos bude patřit k favoritům 2. ligy.
Další výsledky 2.kola jsou k dispozici na stránkách ČSH – ZDE.

První dvacetiminutovaka našim mužům vyšla a se soupeřem jsme drželi krok, a i když se nám v průběhu 9 až 13 minuty vzdálil na rozdíl 4 branek, dokázali jsme se následnou série 5 branek dostat do jednobrankového vedení. Bohužel pouze jedna vstřelená branka v závěrečné desetiminutovce byla z naší strany málo a tak soupeř šel do druhé půle s náskokem 4 gólů. Rožnovští muži ovšem nechtěli dát svou kůži lacino a dál bojovali. Ostatně bojovnost je dle slov trenéra Zuzaňáka zdobila po celé utkání. V 10 minutě jsme se opět dokázali dostat na dostřel 1 branky, ale pak už i přes naši snahu měl pevně v rukou otěže utkání soupeř, který postupně navýšil své vedení až na konečný rozdíl 8 branek. V oslabené a značně okleštěné sestavě podal náš tým bojovný výkon a věříme, že při dalším měřením sil s MHK Karvinou nejsme bez šancí na lepší výsledek.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Smejkal (4), Křenek (5), Koleček (2), Smoček, Špůrek (4), Zuzaňák (3), Kubiš (1), Dobiáš (6)


Rožnov p.R. – TJ S.Ostrava 27:25 (16:12)

Naši muži vstoupili úspěšně do nové sezóny a v prvním kole Českého Poháru porazili TJ Sokol Ostrava 27:25 (16:12).
2. kolo Českého poháru by mělo být sehráno o víkendu 14.-15.9.2013 a na naší palubovce bychom měli přívítat drusžtvo MHK Karviná.
Další výsledky 1.kola jsou k dispozici na stránkách ČSH – ZDE.

Náš tým se představil poprvé po letní přípravě a i když v oslabené sestavě, tak výkon a bojovnost na hřišti si zaslouží pochvalu. Utkání bylo po většinu času vyrovnané. V závěru první půle se nám podařilo zužitkovat územní převahu a díky 4 brankám v závěrečných 4 minutách jsem do druhé půle nastupovali se 4 gólovým náskokem. Ten jsme v úvodu druhé půle dokázali ještě o branku navýšit. Bohužel zybtečnými vyloučeními jsme postupně o náskok přišlo a jen díky důsledné obraně jsme dokázali uhájit 1 brankové vítězství. Jak již bylo zmíněno v úvodu, celý tým chválí trenéi za bojovnost. Výborný výkon dnes podali Kopecký, Opálka a Los, v obraně aktivně bránil na postu vysunutého obránce Špůrek.
Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel (3), Křenek (8), Opálka (5), Los D. (1), Mikušek (1), Závorka (1), Špůrek (1), Zuzaňák, Los O. (6), Dobiáš (1)

Comments are closed.