Minižáci, turnaj Horka nad Moravou, 31.8.2013

logo_zapasyPoslední prázdninou sobotu si naši minižáci užili na turnaji v Horce nad Moravou. Hrálo se na venkovních hříštích, svítilo sluničko a k dispozici bylo klukům malé průlezkové centrum se skluzavkou a trampolína. Navíc jsme si opravdu dobře a hlavně s chutí zahráli 5 utkání. Byl to příjemný konec prázdnin a do Horky nad Moravou posíláme poděkování za dobře připravené turnaj pro naše nejmenší. Fotky z turnaje si můžete prohlédnout ZDE.

mini_horka_31-8-2013_20

Po srpnových trénincích a soustředění jsme se všichni odměnili a kdo byl v sobotu v Rožnově, tak s námi vyrazil na turnaj :). A kdo si jel zahrát vidíte na fotce :).

Našim společným cílem bylo si zahrát a pobavit se nejen házenou. A cíl byl splněn. Odehráli jsme ve skupině 4 utkání a i když jsme ve všech odešli poraženi, kluci předvedli na hřišti chuť hrát házenou a bojovnost. A že nám ještě všechno nešlo? To vůbec nevadí, to všechno se společně s trenérkama na trénincích doučíme.
Postupně jsme se potkali s družstvy z Hranic, STM Oloumouce, Litovle a Bystřice pod Hostýnem. Mimo utkání s Bystřicí pod Hostýnem, kdy se nám trošku nedařilo překonávat soupeřova brankáře, jsme v každém utkání dokázali nastřílet 16 – 17 branek, což svědčí o tom, že kluci se na hřišti opravdu snažili a chtěli dávat branky. Taky, že si všech 8 borců branku vstřelilo :). Obranu postupně dopilujeme a když nám vydrží chuť a zápal pro házenou, tak postupně budeme lepší a lepší :).

V utkání o umístění jsme dosáhli i na naše premiérové vítězství, nad děvčátky ze Zory Olomouc „B“ a obsadili jsme tak konečné 9. místo :). Za své výkony byly však spravedlivě odměněna všechna družstva a tak se i naši kluci radovali z medailí a nějaké té sladké dobrůtky. Navíc Matyáš Janošek byl vyhlášen jako jeden z talentů tohoto turnaje, k čemuž mu gratulujeme. Jak jsme však viděly, tak talent dřímá ve všech klucích, kteří se turnaje zůčastnili a určitě se brzy projeví :).

Na závěr děkujeme rodičům za odvoz na turnaj a fandění při zápasech :).

diplom_horka-nad-moravou_1

Comments are closed.