Muži: Rožnov p.R. – MHK Karviná 31:31 (12:15)

logo_zapasyPoslední kolo k nám zavítal silný celek z Karviné. Potřebovali jsme k jistotě záchrany toto utkání vyhrát.

 

Tabulka soutěže a výsledky dalších zápasů zde.

První poločas naši kluci špatně bránili a neproměňovali vyložené šance, asi to bylo v hlavě, protože jsme potřebovali vyhrát. Soupeř hrál velice tvrdě a zranění Václava Riedla je toho důkazem. Ve druhém poločase se obraz hry změnil, kluci se začali hecovat a náskok soupeře se začal ztenčovat. Asi 10 minut před koncem jsme vysunuli obranu a soupeř začal mít problémy, začali jsme využívat šance  zásluhou rychlého přechodu a zakončení našeho hráče Lukáše Holiše tři vteřiny před koncem jsme zahráli fantastickou kombinaci, a náskokem z brankoviště se nám podařilo vyrovnat, ale tento bod nic nakonec neřešil, protože Polanka doma vyhrála.Tak ted musíme čekat jak to dopadne. Chválím celé družstvo za obětavý výkon a doufám, že vše dopadne dobře a v lize se udržíme. Kluci všem moc děkuji a těším se na další snad úspěšnou spolupráci.

Sestava a branky: Kopecký, Ondryáš – Los, Riedel (4), Křenek (2), Mikušek, Koleček (3), Holiš (11), Martinát (8), Závorka, Špůrek, Španihel (1), Kubiš, Dobiáš

¨


Zubří „B“ – Rožnov p.R.    35 : 25 (15:12)

Reportáž TV Beskyd z utkání ZDE.

Krutá porážka na palubovce Zuberského „béčka“, kde hlavní roli hráli „extraligoví“ hráči….Do utkání jsme vstupovali s cílem bodovat, i když jsme věděli, že tým je posílen o hráče „A“ týmu. Více než tato skutečnost, nám však svázalo ruce důležitost tohoto utkání s ohledem na další účinkování ve II. lize. V úvodu utkání jsme dokázali dobrou obranou držte soupeře na „uzdě“, ale bohužel naše střelba byla v tomto utkání nepřesná, nepřipravená, málo důrazná a hlavně neúčinná. Zatímco soupeři spadlo do brány téměř vše, i když Kopecký v bráně se snažil seč mohl, proti nám hrály tyčky, břevna a i brankář Janků. Poločasovou 3 brankovou ztrátu jsme dokázali ve druhé půli zlikvidovat, ale pak opět zaúřadovali zkušenější hráči soupeře, přidaly se naše chyby a rozdíl ve skóre začal narůstat až na hrozivých 10 branek. Naše hra ale určitě tomuto skóre neodpovídala. Tým bojoval, ale tentokrát to nešlo. NIC NENÍ ZTRACENO, v sobotu doma nás čeká KARVINÁ a doufáme, že nás na halu ve 14:00 hod přijdete podpořit.

Sestava a branky: Kopecký – Smejkal, Riedel (5), Křenek (1), Mikušek, Adensam (1), Holiš (3), Martinát (3), Závorka, Špůrek, Španihel (3), Los, Kubiš (2), Dobiáš (7)


Rožnov p.R.  – Polanka  35:26 (16:13)

Důležité utkání v boji o udržení se ve II. lize naši „chlapi“ zvládli na VÝBORNOU :)….Důležitost duelu si uvědomovaly oba týmy. Soupeř měl oproti nám v kapse podzimní výhru a +3 branky. Práce pana trenéra Jiřího, kterou s týmem udělal během zimní přestávky a pokračuje v ní i na jaře se projevila i v tomto utkání. Na pohled pro diváky se sice nehrála atraktivní házená, ale náš tým šel od začátku za jasným cílem a to zvítězit. Tomu odpovídal i famózní nástup, kdy než se soupeř rozkoukal, prohrával v 7 minutě 6:2. Zkušený tým Polanky, ale postupně začal z náskoku ukrajovat a to hlavně ve chvílích, kdy na palubovku naskočil trenér Horáček a střílel důležité branky.  Naopak nám se nedařilo od 14 do 18 minuty skórovat a tak se na ukazateli skóre rozsvítil nerozhodný stav 10:10. Tým se ale v tu chvíli dotažení soupeře nezalekl, znovu střelecky zabral a šňůrou 4 branek opět dokázal soupeři odskočit. Další výpadek už kluci nepřipustili a druhá půle se již téměř celá odehrála v naší režii, soustředěná obrana až do konce utkání, připravený útok a již nesbírané zkušenosti v této soutěži slavily úspěch a ani změna obrany soupeře v závěrečných minutách na velmi aktivní až osobní obranu všech hráčů náš tým nepřekvapila a 9 brankové vítězství nám soupeř již vzít nedokázal.
Hoši děkujeme za Váš výkon a držíme palce i dále :)…..

Sestava a branky: Kopecký, Charvát (1) – Riedel (4), Křenek (8), Mikušek (1), Koleček (1), Holiš (9), Martinát (7), Závorka, Špůrek, Španihel (1), Los (1), Kubiš (1), Dobiáš (1).


Trnávka – Rožnov p.R.   28:32 (14:16)

Muži zajížděli na horkou půdu do Trnávky, která svá utkání hraje v Kopřivnici. Věděli, že nás čeká těžké a hlavně důležité utkání. Naše obavy se potvrdili utkání bylo celou dobu vyrovnané a místy hodně tvrdé, ale naši kluci nechali na palubovce všechno, a na konec se to podařilo a dovezli jsme důležité body. Výborně zachytal Charvát, na obraně opět výborný Ondra Los, Koleček, Riedel, velmi dobrý výkon podal zraněný Adam Martinát který přes bolest nohy podržel mančaft. Samozřejmě chválím také Tomáše Křenka, Lukáše Holiše a ostatní, bez kterých by se to nepodařilo. Ještě jednou všem děkuji za poctivou práci a doufám, že budeme dále pokračovat ve výborných výkonech. Kluci díky – My jsme Rožnov co jste vy.

muzi_duben-2014

Sestava a branky: Charvát, Ondryáš – Smejkal, Riedel (2), Křenek (8), Adensam, Holiš (8), Závorka (1), Martinát (10), Los, Koleček (1), Kubiš (1), Dobiáš (1)


<style=“text-align: justify;“>Rožnov p.R. – F.-Místek „B“  25:26 (13:13)

Po vyrovnané první půli, jsme bohužel o branku soupeři podlehli. Věděli jsme, že nás dnes čeká soupeř, který bude mít ve svém týmu hráče s extraligovými zkušenostmi. Přesto jsme do utkání nastoupili s odhodláním získat na domácí palubovce další body. V první půli jsme dokázali se soupeřem držet krok a i když po většinu utkání jsme dotahovali místy až 3 brankový náskok, dokázali jsme uhrát remízový výsledek první půle. Výborně se v bráně prezentoval Jitka Kopecký, který dokázal pokrýt jak střely z dálky, tak i náskoky na brankoviště. Začátek druhé půle byl z obou stran velmi rychlý, ale současně i hektický, se spoustou ztrát míčů, technických chyb a nepřesných střel. Bohužel, více neproměněných střel bylo tentokrát na naší straně a opět jsme to byli my, kdo musel dotahovat soupeřovo 2 – 3 brankové vedení. I když náš tým bojoval a dokázal se ve 28 minutě přiblížit na dostřel 1 branky, na vyrovnání to již nestačilo. Je třeba sportovně pogratulovat soupeři k výhře, a našim chlapům poděkovat za bojovnost a touho se poprat o dobrý výsledek, i když se dnes nedařilo jak při střelbě, tak i v obraně, příště se opět o body popereme.

Sestava a branky: Kopecký, Charvát – Riedel (5), Křenek (4), Mikušek, Koleček (2), Holiš (2), Martinát (8), Závorka (1), Špůrek, Španihel (2), Adensam, Kubiš, Dobiáš


Hranice n.M. „B“ – Rožnov p.R.  24:27 (12:13)

Výborný výkon celého týmu byl opět odměněn ziskem 2 bodů….Pouze na začátku utkání soupeř vedl 3:1, po úvodních 10 minutách jsme se však naplno dostali do hry, převzali těsné vedení a až do konce utkání do byl vždy soupeř, který se brankově přibližoval, případně vyrovnával skóre. Do druhéé půle jsme vstupovali s těsným náskokem, který však soupeř dokázal ještě dorovnat. Od 15 minuty druhé půle jsme se však již dokázali soupeři vzdálit až o  5 branek a zvládnutým závěrem utkání jsme vybojovali další body.
Naše dnešní výhra opět vycházela z dobře pracující obrany, za kterou byli oporou oba brankáři Charvát s Kopeckým, střelecky tým drželi Holiš, Křenek, Martinát a Koleček, který byl dnes i jedním z nejlepších obránců na hřišti. Trenéři děkují celému týmu za další výborný výkon a body :).

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel, Křenek (5), Mikušek, Kolešek (5), Martinát (5), Závorka, Špůrek,Los, Adensam, Kubiš (2), Dobiáš (3).


Rožnov p.R.-Velká Bystřice   28:25 (15:14)

Obrali jsme o body první celek tabulky…Toto utkání bylo pěkné, bojovné, místy trochu tvrdé, ale to jsme čekali. Na Bystřici jsme se připravili, bylo to vše o dobré obranné činnosti a přechodu do útoku. Výborně zachytal brankář Charvát. V útoku jsme bojovali s tvrdou obranou soupeře, ale připravené šance jsme dokázali proměnit, oproti minulému zápasu. Musíme pochválit celé mužstvo za bojovnost a hlavně za soudružnost hráčů, kteří seděli na střídačce a neustále povzbuzovali hráče na hřišti. Konečně se nám začíná vracet práce, kterou naši muži věnují tréninku. Konečně si uvědomili, že bez tréninku to prostě nejde. Chválíme Martináta, Holiše, Kubiše a v obraně Kolečka, Riedla a také posilu z Val.Mezu  Dana Hermana. Všem velké díky za předvedenou hru a výsledek. Chlapi jen tak dále je to super jedeme dále.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel, Křenek (5), Mikušek, Koleček (4), Holiš (8), Martinát (7), Špůrek, Adensam, Los, Kubiš (2), Dobiáš (2), Herman


Napajedla – Rožnov p.R.   28:25 (13:16)

Další z velmi kvalitních utkání našeho stále se zlepšujícího týmu, i když bohužel bez zisku bodu…I když jsme hráli proti jednomu z favoritů naší soutěže, na hřišti rozdíl v postavení v tabulce nebyl znám. Základem naší hry byla opět velmi dobře fungující obrana. Zvláště v první půli jsme Napajedla řádně potrápili. Pouze v 6té minutě soupeř vedl 3:1, ale pak série našich 5ti branek a získaný 3  brankový náskok, který byl místy i 4 brankový, jsme si udrželi až do konce první půle. Ve druhé půli soupeře zvýšil tlak, který jsme i díky výborným výkonům Charváta a Kopeckého v brance dokázali až 27 minuty ustát. V posledních 3 minutách  utkání, kdy se rozhodovalo o výsledku, se bohužel ukázala „herní a taktická nevyzrálost“ našeho mladého týmu, který sice chtěl vítězství, ale ještě nám chybí krůček k tomu, abychom tyto koncovky zvládali vítězně. Nicméně soupeř náš výkon ocenil a i trenéři, ač jsme nezískali body, byli se hrou a nasazení hráčů spokojeni.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel (2),  Křenek (4), Mikušek, Koleček (3), Holiš (9), Martinát (4),  Závorka, Špůrek, Kubiš (1), Dobiáš (1), Los, Adensam (1)


Rožnov p.R.-KH Z Vsetín   30:26 (15:14)

Foto ze zápasu zde, video zde

Jedno z nejlepších utkání mužů ve II. lize nám zaslouženě přineslo body, o které jsme obrali silný Vsetín. Již minulé kolo naznačilo, že muži to myslí s pokračováním ve II. lize vážně. Úvod dnešního utkání se sice nepovedl zcela dle našich představ a po první 10ti minutovce to vypadalo, že rozdíl 9ti míst v tabulce bude znát i na hřišti. Ale zlepšeným výkonem v obraně, kdy kluci zvláště ve zbývajících dvacetiminutách první půle podali v této činnosti téměř bezchybný výkon, a trpělivou hrou v útoku jsme začali soupeřův brankový náskok stahovat. 8 minut před koncem první půle jsme dokázali vyrovnat na 11:11, o další 4 minuty později jsme měli již dvou brankový náskok, ale ten soupeř ještě do poločasu korigoval na minimální jednobrankový rozdíl. Oproti první půli nám úvod té druhé vyšel a nám se podařilo získat 3 brankový náskok. Bohužel v obraně jsme chvilkami nebyli tak agresivní jako v první půli a zkušený soupeř toho dokázal využít a dotáhnout se na remízový stav. Když pět minut před koncem svítila na ukazateli skóre remíza 25:25 bylo jasné, že závěr bude „dramatický“. Naši chlapi ho ale zvládla „mistrovsky“ a poslední 5ti minutovku vyhráli 5:1 a zaslouženě si připsali další dva body do tabulky.
Utkání a výkon našeho týmu ocenili přítomni diváci zaslouženým potleskem a pochvalou pro svůj tým nešetřili ani trenéři – hráči podali soustředěný výkon, hráli dle pokynů z lavičky a klíčovou byla naše výborně zahraná obrana, navíc podpořená Charvátem v bráně a střeleckou potenci Křenka, Holiše, Martináta a Kolečka.

Sestava a branky: Charvát, Ondryáš – Riedel (1),  Křenek (6), Mikušek, Koleček (5), Holiš (9), Martinát (7),  Závorka, Špůrek, Španihel, Los (1), Kubiš (1), Adensam (1)


TJ Sokol Ostrava – Rožnov p.R.   28:34 (15:15)

První jarní body do tabulky II. ligy pro tým mužů po výborném výkonu na palubovce Ostravy….Výborný výkon celého družstva, podpořený dobře chytajícím gólmanem Charvátem a 11ti gólovým „příspěvkem“ Adama Martináta.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Koleček (3), Riedel (4), Křenek (6), Mikušek, Holiš (6), Závorka (1), Špůrek, Španihel, Los (1), Adensam (1), Martinát A. (11), Dobiáš (1)

Rožnov p.R.-TJ Šumperk   22:28 (11:15)

Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro hosty…
O osudu utkání rozhodly naše neproměněné šance a 7m hody. Ani s naší obranou v tomto utkání nemůžeme být spokojeni. I když byl soupeř šťastnější, gratulujeme mu k zisku bodů.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel (1), Křenek (4), Mikušek, Koleček (1), Holiš (7), Herman, Závorka, Martinát (6), Špůrek, Zuzaňák (2), Adensam, Dobiáš (1)


MHK Karviná – Rožnov p.R.   33:27 (17:8)

Závěrečné podzimní kolo II. ligy SM, kam jsme po roce opět postoupili, nám další body do tabulky nepřineslo. V oslabené sestavě a pouze se 6ti hráči v poli jsme i před dobrý a bojovný výkon družstva na soupeře nestačili.
Se třemi body tedy přezimujeme na na předposlením 11. místě. Věříme ale, že pokud se zvedne tréninková morálka družstva, tak bychom na jaře mohli pomýšlet i na více jak 3 body.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel (6), Holiš (5), Špůrek (3), Los D. (0), Opálka (0), Los O. (3), Koleček (6), Dobiáš (4)


Rožnov p.R. – HC Zubří „B“  24:38 (9:19)

Mistrovsko-přátelský zápas dopadl podle očekávání…. Moc nás mrzí, že se na nás naši „přátelé“ vyvyšují tím, že např. nastoupí polovina družstva hrající extraligu.  Utkání proběhlo ve velmi dobré kvalitě. Chválíme oba brankáře a Vaka Riedla na pivotu i všechny ostatní naše hráče. Proti polovině etraligového týmu jsme uhráli pro Rožnov dobrý výsledek.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel (7), Křenek (6), Adensam (3), Koleček (1), Holiš (1), Špůrek (1), Španihel, Opálka (4), Los (1), Dobiáš


DTJ Polanka n.O. – Rožnov p.R.    27:24 (10:12)

Ve vyrovnaném a bojovném utkání jsme po vyhrané první půli soupeři nakonec podlehli. Do utkání jsme nastoupili v oslabené sestavě, s výpomocí starších dorostenců. Úvod utkání nám vyšel  a v 15 minutě svítil na ukazateli skóre stav 6:2 v náš prospěch. I když soupeř začal manko snižovat, do šaten jsme šli s dvoubrankovým náskokem. Prvních 10 minut druhé půle jsme ještě udrželi naše mírné vedení, ale pak se začaly kupit technické chyby, zbytečný vyloučení a neproměňování brankových příležitostí. I přes výborný výkon Kopeckého v bráně a dnes velmi dobře zahranou obranu, nám v závěru utkání chybělo trošku toho štěstí. Trenéři všem děkují za bojovnost v utkání a hlavu vzhůru chlapi :).

Sestava a branky: Kopecký, Charvát – Smoček, Los, Koleček, Adensam (4), Španihel (2), Holiš (10), Špůrek, Opálka (1), Křenek (4), Zuzaňák (1), Dobiáš (2)


Rožnov p.R. – Sokol Trnávka   26:31 (15:17)

Bohužel, proti poslednímu celku tabulky SM II.ligy jsme nedokázali bodovat. Vstup do utkání nám vyšel a prvních 20 minut jsme byli lepším týmem. Během této doby jsme si dokázali vybudovat až 4 brankový náskok. Bohužel, pak nám se začaly kupit chyby jak v obraně, tak i v útoku, kdy jsme nedokázali proměňovat brankové příloežitosti a soupeř se vrátil do hry. I když se nedá říci, že by naši hráči netoužili po vítězství, tak bohužel do utkání už jsme se nedokázali vrátit zpět a soupeř si od nás odvezl své první letošní dva body.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel (5), Křenek (4), Koleček (3), Holiš (5), Mořkovský, Špůrek, Opálka (4), Los, Zuzaňák, Kubiš (2), Dobiáš (3)


SKP Frýdek-Místek „B“ – Rožnov p.R.   26:23 (15:10)

I přes zlepšený výkon ve druhé půli, dnešní dobrý výkon mužů na vítězství ve Frýdku nestačil. V první půli utkání měl navrch náš soupeř. Náš tým ale nechtěl odjet bez bodů. Ve druhé půli došlo z naší strany ke změně obrany na 1:5, která byla pro soupeře vetším oříškem a tak jsme se postupně dostali do hry a dokázali jsme stáhnout brankový rozdíl na minimum jednoho gólu. Navíc jsme druhou půli i clekově vyhráli. Bohužel na celkové vítězství v utkání to nestačilo. Přesto je třeba tým pochválit za dobrý výkon a bojovnost v tomto utkání.

Sestava a branky:  Charvát, Kopecký – Smejkal (1), Křenek (4), Adensam (1), Koleček (2), Holiš (8), Mořkovský (1), Špůrek (1), Los (1), Zuzaňák, Dobiáš (4)


Rožnov p.R. – Cement Hranice „B“  33:33 (14:14)26.10.2013

Utkání, které bylo otevřeno až do posledních sekund, nám zaslouženě přineslo další bodík do tabulky. V bojovném a dramatickém utkání na domácí palubovce jsme dokázali vybojovat bod po dobrém a soustředěném výkonu všech hráčů na hřišti. V první půli až do 25 minuty si ani jeden z týmů nevypracoval více jak dvou brankové vedení. Skóre 14:14 v poločase utkání odpovídalo dění na hřišti. Ve druhé půli nám sice soupeř odskočil na 4 brankové vedení, ale naše družstvo dokázalo zkonsolidovat síly a stále se držte na „dostřel“. O dělbě bodů se rozhodovalo až v závěrečné desetiminutovce, kterou jsem vyhráli 8:6 a zaslouženě jsme brali v tomto utkání bod. Za přístup a předvedenou hru trenéři pochválili celý tým, střelecky nás držli Holiš, Opálka, Křenek a Kubiš.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel, Koleček (1), Mořkovský, Holiš (8), Špůrek, Opálka (8), Zuzaňák, Kubiš (6), Dobiáš (5), Křenek (6), Adensam, Španihel.


SK Velká Bystřice – Rožnov p.R.   39:32 (22:17)

Na půdě jednoho z lídrů současné tabulky II. ligy jsme v oslabené sestavě uspět nedokázali. V tomto utkání, ke kterému jsme určitě neodjížděli v roli předem poraženého týmu, nám chyběli hráči Riedel a Kubiš. I bez těchto dvou opor tým bojoval, střelecký prapor drželi Martinát, Křenek a Holiš. Naší slabinou však v totmo utkání byla obrana,. Veříme, že na domácí palubovce v příštím kole proti Hranicím „B“ bude náš obranný pilíř pevnější a pak budeme moci pomýšlet na další úspěchy.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Smejkal (3), Křenek (6), Adensam (2), Koleček (1), Holiš (7), Martinát (8), Špůrek (0), Opálka (2), Los (0), Zuzaňák (0), Dobiáš (3)


Rožnov p.R. – TJ F. Napajedla   26:25 (13:10)

První vítězství našich mužů v letošním ročníku II.ligy SM. Ač byl před dnešním utkáním jasným favoritem náš soupeř, tak naši „muži“ dokázali využít šanci, která se jim naskytla příjezdem početně i herně oslabených Napajedel. Od začátku utkání jsme se soupeřem drželi krok a postupně se dokonce díky našemu důrazu a dohrávání druhé vlny dostávali do vyššího vedení. Ve 12 minutě byl náš náskok až 7mi brankový. V následných 10 minutách jsme však polevili na rychlosti a důrazu v útoku a zkušený soupeř, i když oslaben, dokázal tohoto našeho útlumu využít a utkání ještě zdramatizovat. Poslední 5ti minutovka byla tak i pro diváky tím správně vygradovaným závěrem zápasu s následnou oslavou našeho prvního vítězství. Trenéři všem na hřišti děkují za předvedený výkon a věří, že toto vítězství hráče povzbudí do dalších utkání a hlavně tréninku :).

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Riedel, Křenek (6), Holiš (5), Martinát (6), Špůrek, Opálka (1), Los, Zuzaňák, Kubiš (2), Dobiáš (6), Smejkal , Adensam


KH Z Vsetín – Rožnov p.R.   35:29 (14:10)

Po nepřesvedčivém výkonu ze  Vsetínské palubovky muži body dovézt nedokázali.. Ač úvod utkání vypadal na vyrovnanější partii, když jsme dokázali až do 20 minuty držet vyrovnaný stav, ve zbytku utkání se opět projevila tréninková absence většiny hráčů z družstva. Laxní obrana a spoustu technických chyb v útočné fázi, nám ve II. lize vítězné body určitě nezajistí. Je třeba nejdříve začít zodpovědně trénovat, zúčastňovat se tréninků a pak bychom mohli pomýšlet na lepší výsledky a body.

Sestava a branky: Kopecký, Ondryáš  – Smejkal (1), Jurák, Riedel (4), Opálka (10), Holiš (5), Španihel, Los, Špůrek, Koleček (3), Kubiš (3), Zuzaňák (2), Dobiáš (1)


Rožnov p.R.  – Sokol Ostrava   32:38 (16:20)

Ani ve druhém utkání nedokázali naši muži zabodovat a v nepříliš povedeném utkání podlehli Ostravě. V repríze prvního kola Českého poháru jsme Ostravu znovu porazit nedokázali. Naše obrana dneska nebyla tak pevná a důsledná jako v minulém utkání. S 38 obdrženými  góly  na domácí palubovce na vítěztví pomýšlet nemůžeme. K tomu jsme přidali spoustu technických chyb, kdy soupeř lehce získával míče a skóroval povětšinu z rychlých útoků. V postupném útoku Ostravy jsme pak nedokázali pokrýt spolupráci s pivotem o čemž vypovídá  10 branek soupeřova pivota. K lepším výsledkům je potřeba trénovat, trénovat a znovu trénovat a pak můžeme pomýšlet i na body.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Smejkal, Riedel (3), Křenek (4), Koleček (1), Holiš (4), Martinát (5), Špůrek (2), Španihel, Opálka (7), Los (1), Zuzaňák (1), Dobiáš (3)


TJ Šumperk –  Rožnov p.R.    32:29 (14:13)

Po roce se naši muži opět vrátili do II. ligy SM. Na úvod sezóny podlehli v Šumperku domácím 29:32 (13:14). Na úvod sezóny sehráli muži bojovné utkání, ve kterém se ani jednomu z družstev nepodařilo získat výraznější brankové vedení, o čemž svědčí i těsný jednobrankový rozdíl skóre o poločase. O osudu utkání rozhodlo posledních 10 minut utkání, kdy jsme nedokázali proměňovat vytvořené střelecké šance a soupeř tak převážil misky vah na svou stranu.

Sestava a branky: Charvát, Kopecký – Smejkal (1), Křenek (6), Koleček (2), Adensam, Martinát (10), Špůrek, Španihel (2), Los, Zuzaňák, Kubiš (3), Dobiáš (5)

Comments are closed.