Minižáci 2004 a mladší (oranžoví) – 17.5. – Otrokovice

logo_zapasyV sobotu 10. 5.   jsme jeli na turnaj do Otrokovic.

 

mini_otrokovice_17-5-2014

Cesta byla příjemná a když jsme dorazili , zjistili jsme, že bude změna.  Nehráli jsme ve skupinách, ale každý s každým, což všechny potěšilo. Aspoň si celý tým dost zahrál.

Nastoupili jsme v jiné sestavě než jsme zvyklí, což nám ze začátku dělalo značné problémy.
Kluci se nemohli domluvit, na hřišti byl chaos .

Sestava : Honza Doruška (13 branek), Vítek Kutěj (16), Danek Kutěj (4), Zuzka Holčíková (1)
Adam Pavlíček, Sam Hejný, Šimon Frydrych (14), Ondra Všetička (20) a náš brankář Maty Janošek .

První tři zápasy které jsme hráli s Val. Meziříčím , Kunovicema a Vsetínem to vypadalo ,že se nemůžeme probudit. Maty zachraňoval co se dalo. Vázla obrana, dělali jsme chyby, míče si přihrávali pod nohy, ani střelba na bránu nebyla to pravé ořechové.  Soupeřův brankář prostě nešel minout. I přes to všechno jsme všechny tři, sice jen o fous vyhráli.

Pak nás čekaly týmy z Bystřice p. H., Luhačovic a Otrokovic. Proházeli jsme sestavu našich malých borců a čekali co nastane. A hurá, kluci se chytli a začali hrát. Porazili jsme Bystřici p.H a čekal nás zápas s Luhačovicema, kteří zatím vyhráli všechny zápasy a ten s náma byl pro ně rozhodující. V prvních sedmi minutách to vypadalo, že dostaneme pořádně na frak. Prohrávali jsme už hodně. Velice vázla naše obrana. Někteří bránili v soupeřově polovině, místo v naší a naše hlasivky dostaly zabrat. Jakmile se nám podařilo konečně zatáhnout obranu, nastalo velké drama. Stáhli jsme brankový nepoměr a dvě minuty před koncem to bylo 14 : 14. Všichni kdo sledovali náš zápas se postavili někteří se přidali fandit nám, jiní soupeřovi. Kluci se tak strašně snažili, přihrávali si přesně a běželi na bránu.  Je tam !!!!  Burácela hala a Luhačovice se držely za hlavu. Minuta do konce vedeme 15 : 14. Soupeř se ale nedal zahanbit a hala burácela znova, tentokrát pro soupeře. Půl minuty stav 15 :15.  V posledních vteřinách jsme to přece jen neustáli a padla poslední branka pro soupeře. Nádherný zápas, kluci využívali všechno co umí a hráli s tak obrovským nasazením.

To zřejmě rozhodlo i pro poslední utkání s Otrokovicema. Ze začátku trochu nejistě, ale pak s přehledem naše další výhra. Za poslední dobu se mnoho kluků zlepšilo, ale ještě jsem je neviděla hrát s tak obrovskou snahou a chutí jako v tuto sobotu. Musím říct , že i s ostatními trenéry jsme se shodli na tom, že všichni naši mladí házenkáři se za tuhle sezónu dost zlepšili. Na podzim to byly utkání s deseti až patnácti brankovými rozdíly a dnes hrajeme dost vyrovnané a napínavé zápasy.

Na turnaji jsme uhájili krásné  2. místo  🙂

Rožnov –  Val. Meziříčí   –      6 : 3
Rožnov –  Vsetín            –    10 : 8
Rožnov –   Kunovice      –    10 : 4
Rožnov –   Bystřice p. H –    13 : 9
Rožnov –   Luhačovice  –     15 :16
Rožnov –   Otrokovice   –     13 :10

Děkujeme všem rodičům, kteří s námi jeli a užili si turnaj stejně jako kluci.


TURNAJ 3.5. –  Rožnov pod Radhoštěm

V sobotu 3.5. 2014  hráli oranžoví minižáci  B  turnájek doma v Rožnově pod Radhoštěm.

 Fotogalerie z turnaje ZDE.

Sestava :  Honza D. (12 branek), Vítek K. (28), Danek K. (9), Sam H. (1), Vítek  D. (14), Marek D. (1) , Adam P. (2)  a Ondra T.   

Sehráli jsme čtyři moc pěkná utkání. Je vidět ,že kluci udělali velký pokrok a zlepšili se jak v obraně , tak ve střelbě na bránu.
První zápas s Valašským  Meziříčím  jsme vyhráli  24 : 12 .  Výborná obrana , v tomto zápase si každý z borců střelil branku.
Druhý zápas s Lesanou Zubří také skvělý výsledek .  Remíza  15:15 .   Dívčí tým , se kterým jsme vždy prohrávali 
o mnoho branek.  Díky opravdu velkému zlepšení v obraně, kdy konečně kluci pochopili , že nemůžeme stát na místě,
ale musíme aktivně bránit a hýbat se . 
Třetí zápas s Bystřicí pod H. jsme prohráli  12:22 . Na tyto kluky jsme nestačili , byli rychlejší a lepší.
Rozhodující zápas  o 5. místo jsme si udrželi a vyhráli nad Vsetínem  16 : 8. 

Kluci hráli opravdu moc pěkně , mnozí se za ten rok co uplynul hodně zlepšili.  Víc se hýbeme, jsme aktivnější jak v obraně,tak se snažíme prosadit v útoku. 

Děkujeme všem ,kteří přišli povzbuzovat a pomáhat do haly.      🙂


TURNAJ 12.4. –  Rožnov pod Radhoštěm

V sobotu 12.4. se naši borci v oranžovém, minižáci  B,  předvedli na turnaji doma v Rožnově pod Radhoštěm.
mini_b_rpr_12-4-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestava:  Honza D. (6 branek), Marek D. (5), Vítek D. (16), Kuba D. (1), Danek K. (5), Vítek K. (39), Zuzka H. (1) a Ondra T. (1).

Ráno jsme nastoupili s dobrou náladou , která nám vydržela celý turnaj.  :-). Svou bojovností a obrovskou chutí si zahrát jsme získali krásné  3. místo. Všichni se hodně snažili , nikdo nezůstával stát , obrana v pohybu, vypichovali jsme míče soupeři , navzájem si pomáhali, při soupeřově střelbě na bránu všichni pěkně blokovali střelu rukama nahoře. Krásné zákroky předvedl Marek v bráně , dařilo se mu i střelecky. Výborná hra Vítek Dorňák , velké zlepšení. Víteček byl všude, běhal jak o život , bránil , při střelbě se krásně dostával mezi soupeře. Hodně se dařilo Vítkovi Kutějovi nastřílel za turnaj  39 branek.  Ale nejen tito jmenovaní, celý tým se obrovsky snažil, pěkné a přesné přihrávky, hodně jsme zlepšili obranu. Všem se na turnaji podařilo dát branku, svou první si zasloužil i Ondra T. Je vidět, že házená kluky i naši slečnu opravdu baví . 

Rožnov : Val. Meziříčí –  17:14
Rožnov : Kunovice     –   23: 3
Rožnov : Zubří            –   23:30

Zápas o umístění  Rožnov : Vsetín – 11:8

Moc děkujeme mamkám, které nám pomohly s občerstvením. Také všem rodičům a příbuzným , kteří přišli podpořit
naše malé borce na tribuny.  A také velký dík všem, kteří nám pomohli s přípravou a průběhem celého turnaje.  🙂


TURNAJ 29.3. –  Otrokovice

mini_b_otrokovice_29-3-2014

Sestava:  Marek D., Vítek D. (10 branek), Zuzka H. (2), Honza D. (15), Ondra T., Vítek K. (18), Danek K. (2).

Tenhle turnaj hodnotím jako nejlepší turnaj, co zatím kluci odehráli. Hráli 4 utkání se silnými soupeři – Luhačovice, Otrokovice, Lesana a Val. Meziříčí.
Hned při prvním utkání kluci nastoupili s obrovskou chutí a odhodláním, které nás doprovázelo celý turnaj. Kluci využívali všechno, co se učíme na tréninku. Velice dobře bránili, vypichovali míče soupeři. Naši střelci také předvedli své umění a výborně chytal brankář Marek. S týmy, které nad námi obvykle silně převažují, jsme sehráli dost vyrovnané zápasy. Celý turnaj jsme odehráli ve vysokém tempu. Neustále byli kluci v pohybu. Nestáli na místě. Jak v obraně tak v útoku stále běhali a bojovali.
Moc všechny chválím a opět zapomínám na naši jedinou slečnu Zuzku – píšu pořád kluci, i Zuzka hrála výborně.
Takže celý sobotní tým  SUPER , SUPER !!!!!   😀

Velké díky také všem rodičům, kteří s námi jezdí a výborně naše borce povzbuzují. 


TURNAJ 15.3. –  Zubří

Borci nastoupili v sestavě : Jarek B. ( 1 branka), Vítek K. ( 8), Honza D. ( 13), Danek K. ( 5), Samík H. ( 1 ), Zuzka H. ( 1 ), Kuba D. ( 1), Adam P. (1) a Vítek D. ( 10 ).

Nejlépe se na turnaji dařilo Vítkovi Dorňákovi, který jak v obraně tak v útoku využíval všechno co se na tréninku učíme. Výborně bránil, vypichoval míče soupeři, doslova se vrhal na zem za každým kutálejícím míčem  a výborně střílel na bránu.

První zápas proti slečnám z Lesany byl tentokrát hodně vyrovnaný. Druhý zápas s Bystřicí p. H. se nám dařilo ještě lépe. Potom nastoupili kluci z Luhačovic ,to nás trochu rozhodilo, byli rychlí a přesní.
Rozhodující zápas o 5.-6. místo jsme hráli s týmem z Val. Meziříčí . Moc pěkný a vyrovnaný boj jsme nakonec pokazili nepozorností a nepřesnou přihrávkou.
Jako posledně tak i tentokrát se všem podařilo dát branku. Jareček, Kuba a Samík dali svou první. Samík nás mile překvapil i když jsme ho dali do brány.

Kluci i Zuzka se snažili, rodiče nám výborně fandili, užili jsme si pěknou sportovní sobotu.:-).
V sobotu 29. 3. vyrážíme do Otrokovic. 😀 .


TURNAJ 22.2.2014 – ZUBŘÍ

Po dramatickém ránu, kdy zvonily telefony a rodiče hlásili, že vítězí střevní problémy, jsme přece jen vyrazili na turnaj. Sice trochu s obavami a jen v 7 hráčích ,ale jelo se.

Všechny musím hned na začátku hrozně moc pochválit. I přesto, že jsme hráli jen v sedmi a chyběli nám klíčoví hráči  Marek D. a Šimon F., odehráli jsme moc pěkný turnaj. Bránili jsme a všichni dávali branky, za celý turnaj jsme jich nasázeli  61.

mini-b_zubri_22-2-2014_w

První proti nám nastoupila Lesana. I proti jejich brankářce se nám dařilo střílet, dostala 10 branek. Sice jsme prohráli , ale kluky to spíš vybudilo a snažili se dál. 

Pak jsme hráli proti holčinám z Kunovic. Drobounké holky v červeném jsme porazili bez problémů, ale je vidět, že i ony se začínají zlepšovat .

Třetí zápas jsme hráli s Val. Meziříčím . Díky tomu, že jsme celý turnaj naplno využívali to, co neustále pilujeme na tréninku a to je obrana jsme i tento tým porazili. Tím se pro nás otevřela možnost zahrát si o 3. místo.

V boji o 3. místo jsme dostali družstvo z Bystřice pod H. Hned od začátku nás trochu překvapili svou rychlostí a svými rychlými přihrávkami se dostali do vedení. Pak jsme se vzpamatovali, začali se víc snažit , ale na výhru proti rychlejšímu týmu jsme nestačili.

Ale to nám vůbec nevadilo. Skončili jsme i v oslabení na krásném 4. místě což nás všechny přesvědčilo o tom, že když se budeme snažit a využívat vše, co se na tréninku učíme a hlavně hrát s chutí můžeme se ještě zlepšit.

Všechny znovu moc chválím i Zuzku která s námi byla poprvé.  

Na závěr opět poděkování rodičům,kteří nám pomáhají.


TURNAJ 8.2.2014 – VSETÍN

V sobotu 8.2. čekal na naše „oranžové minižáky“ turnaj na Vsetíně. V poledne tam vystřídali své starší kamarády z „modrého týmu“.

mini_vsetin-b_8-2-2014

Oranžoví nastoupili v sestavě :  Šimon F. (15 branek ), Honza D. (16), Vítek D. (4), Jirka P. (2), Kuba D. (1), Adam P. (2),  Danek K. (3), Vítek K. (6), a poprvé nováček Sam H.

Jak je vidět tohle byl náš první turnaj, kde se podařilo všem dát branku. Kromě Sama, ale toho velice chválím, protože i když patří mezi nejmladší hráče našeho týmu, hrál dobře. V obraně pěkně vypichoval míče soupeři a několikrát sám na bránu vystřelil.:-).

První zápas jsme hráli se smíšeným týmem Bystřice pod Hostýnem. Byl to pěkný a dost vyrovnaný boj. Bystřičané od začátku nasadili velice tvrdou osobní obranu, takže se trochu víc pískalo než hrálo. Kluci bojovali, dařilo se střelcům. Zápas jsme sice prohráli (13:17), ale jen těsně.

Druhý zápas oranžoví nastoupili proti Val. Meziříčí. Ze začátku jsme vedli, ale potom nastal zlom . Kluci se přestali soustředit, polevili v obraně a udělali spoustu chyb. Padaly nám míče z rukou, přihrávali jsme soupeři, střelci nemohli najít bránu. V tomto zápase nám dost chyběl náš nejlepší brankář Marek. Prohráli jsme 10:12.

Třetí zápas nebudu moc rozebírat ,hráli jsme proti drobounkým holčinám z Kunovic. Jediná naše výhra 19:7.

Poslední boj byl o 5.-6. místo proti klukům ze Zubří.  Kluci ze Zubří byli rychlí, přesní a porazili nás  16:7. 

V turnaji jsme se umístili na šestém místě. Nejlepší hráč turnaje Šimon Frydrych nastřílel 15 branek a ještě polovinu turnaje dobře chytal v bráně. Pěkně střílel Honzík 16 branek.  Jinak chválím všechny kluky, že se konečně snaží střílet na bránu. Svoji první branku si dal i Kuba, který byl s námi na turnaji teprve podruhé.

Nakonec poděkování rodičům , kteří byli na turnaji s námi.  A už se těšíme na další  22.2.  🙂


TURNAJ 18.1.2014 – OTROKOVICE

V sobotu 18.1.  minižáci B vyrazili na svůj ( po vánočním lenošení) první turnájek do Otrokovic.
V sestavě 9 borců: Honzík D. (21 branek), Šimon F. (22), Marek D., Jareček B.,Jirka P. (3), Danek K. (7), Vítek  K. (5, Ondra T.,  a poprvé Kuba D.

mini B_otrkovice_18.1.2014

Na turnaj nedorazila dvě družstva, tak jsme po dohodě se všemi trenéry nehráli ve skupinách, ale zahráli si každý s každým.

První zápas oranžoví nastoupili v dobré náladě proti Bystřici pod Hostýnem. Kluci vypadali trochu zaskočení, ale v první polovině jsme vedli  (3 : 2)  a pak to přišlo, kluci stáli jako opaření a vypadalo to že nějak přes ty vánoce zapomněli, jak se házená vůbec hraje. O hlavu menší červení nám to tam sypali jednu za druhou. Prohra  11 : 7 .

Na druhý zápas jsme nastoupili proti klukům z Luhačovic. Při tomto zápase se zapotili dost i rodiče, kteří klukům výborně fandili a celý zápas je povzbuzovali. Kluci se snažili běhat i vracet do obrany, i když jsme nevyhráli, byl to pěkný zápas.

Další  proti nám nastoupily holky z Lesany. Opět prohra (14 : 9). Co dodat, po vánocích musíme znovu zabrat. Obrana , obrana , obrana.   Míče byly asi moc horké, protože je kluci nemohli udržet v rukou. Střelci měli problém trefit jiné místo než brankářce do náruče.

Předposlední zápas byl nejhezčí, proti holkám z Otrokovic . Rodiče znovu nastoupili a z plných sil fandili.  První polovina byla vyrovnaná (9 : 9), kluci zabrali, snažili se bránit, dařilo se i sřtelcům. Ve druhé půlce jsme ale znovu trochu polevili. Zápas skončil (21 : 17) .

V poslední utkání proti klukům ze Zubří se nám opět nevedlo. Kluci se nesoustředili, byli už myšlenkami někde jinde.

Na turnaji jsme se umístili na posledním místě.

Musím pochválit Marka Dvořáka našeho brankáře, který předváděl nádherné zákroky v bráně a díky němu jsme nedostali pořádný nářez. Taky Šimon Frydrych celý zápas bránil a běhal jak o život , střelecky taky výborně.
Honzík taky výborně střílel na bránu,  jen trošku zabrat v obraně.

Také pochvala a poděkování rodičům , kteří nám pomohli s dopravou a výborně celý turnaj fandili.


TURNAJ 16.11.2013 – KUNOVICE

Turnajem v Kunovicích začala druhá část soutěže minižáků. V té se již budeme potkávat s téměř všemi družstvy Zlínského kraje. Na úvod naše „Béčko“ odehrálo úspěšný turnaj, na kterém 2 vyhrálo a 2 x prohrálo a v celkovém součtu obsadilo 4. místo.

Na turnaj jsme tentokrát odjižděli doplněni o 3 hráče ročníku 2004 z „A“ týmu, vzhledem k tomu, že 4 naši hráči s námi nemohli odjet.

mini B_16.11.13_kunovice

Hráli: Dan Kutěj (9), Vít Kutěj (13), Honzík Doruška (7), Ondra Všetička (12), Adam Balán (6), Šimon Frydrych (10), Marek Dvořák (1), Ondra Trčka, Kuba Skalík (5)

Ve všech 4 utkáních kluci bojovali, hráli s chutí, na hřišti se snažili hrát to, co se učí na tréninku a co jim radili trenéři z lavičky. Na tomto turnaji nám lépe vycházel útok, zakončený úspěšnou střelbou, než obrana. Naštěstí hodně střel od soupeřů pochytali naši brankáři Marek, Vítek, Adam a Honzík. Navíc je třeba gólmany pochválit i za jejich pokusy rychlé rozehrávky.

Ve dvou utkáních jsme zvítězili a to nad dívčími družstvy Lesany Zubří a Kunovic. V základní části jsme pak prohráli s družstvem z Bystřice pod Hostýnem. Ve skupině jsme skončili druzí a čekal nás závěrečný zápas o 3 místo s Otrokovickými děvčaty. Ač jsme se snažili, hráli celou dobu naplno a bojovali, tentokrát to na děvčata nestačilo, i tak jsme měli ze 4 místa radost.


TURNAJ 9.11.2013 – ROŽNOV P. RADH.

V posledním turnaji první části podzimu se kluci představili na turnaji v Rožnově. Ač se jim tentokrát nepodařilo vybojovat žádné vítězství, tak v každém utkání bojovali a dokazovali, že se postupně zlepšují. Další turnaj čeká na kluky příští týden v Kunovicích.

mini_9-11-2013_roznov_010

Na turnaji hráli: Honzík Doruška (12), Vítek Dorňák (7), Marek Dvořák (1), Adam Pavlíček, Šimon Frydrych (3), Dan Kutěj (5), Vít Kutěj (3), Ondra Trčka, Jirka Pečiva, Ondra Všetička (17).

První zápas s Lesanou : V první polovině holky získaly převahu, ve druhé půlce jsme zabrali a hodně snížili  skóre, ale na výhru to nestačilo .  Lesana vyhrála 17: 13.

Druhý zápas s HC Zubří se nám také moc nedařil. I přes všechnu snahu  ( v prvním poločase jsme prohrávali jen 13:15, se nám nepodařilo zkušenější tým ze Zubří porazit. Prohráli jsme 29: 19.
Třetí a poslední zápas s Val. Meziříčím skončil 18: 16 pro červené dresy Valmezu. Co k tomu dodat, ve velice vyrovnaném zápasu se opět potvrdilo, že bez pořádné obrany nic nezmůžem. I když střelcům se dařilo proměňovat branky, nevraceli jsme se včas před naši bránu a červení měli volný prostor.Nevadí, není jak se říká všem dnům konec a už se těšíme na další turnaj v sobotu 16.11. v Kunovicích.
Děkujeme všem rodičům za podporu při zápasech.

TURNAJ 12.10. 2013 – ZUBŘÍ

Třetí zastávka podzimního „házenkářského tour“ minižáků byla v sobotu 12.10. v sousedním Zubří. Stejně jako v předchozích dvou turnajích i na tomto turnaji se představily dva naše týmy – „modří“ a „oranžoví“. Jak se nám  dařilo si můžete přečíst dále.
Děkujeme rodičům za pomoc s dopravou, fandění a podporu.

Kluci nastoupili v sestavě: Ondra Kvapil (3) , Vítek Dorňák (2), Honza Doruška (17), Jirka Pečiva (2), Šimon Frydrych (9), Jarek Borák, Adam Pavlíček (2), Ondra Trčka, Danek Kutěj (9), Vítek Kutěj (12)

První zápas jsme hráli s domácím týmem se Zubří. Než se kluci trochu rozehráli, už bylo v naší bráně plno branek. I když jsme zabrali a snažili se co to šlo, nedařilo se proměňovat střely na bránu. Všechny šly buď mimo bránu ,nebo brankáři do rukou. Zkušenější tým Zubří vyhrál 28:11.
Druhý zápas se nám podařil vyhrát nad Vsetínem 25:13. Celý tým se snažil, brankářům se dařilo. Střelci konečně začali trefovat bránu a hlavně se nám podařilo o trošku zlepšit obranu.
Poslední zápas s Valašským Meziříčím byl napínavý až do poslední minuty. Hra byla rychlá, branky padaly jedna za druhou. Opět díky zlepšení v obraně se nám podařilo vyhrát těsně 20:19.
Na turnaji jsme skončili na 2. místě. Všichni se moc snažili a už se těšíme na další turnájek.

TURNAJ 28.9.2013 – VSETÍN

vsetinB_28.9.13_smallKluci nastoupili v sestavě : Marek Dvořák (5), Vítek Dorňák (8), Honza Doruška (12), Jarek Borák , Adam Pavlíček (1), Jirka Pečiva (4), Vítek (10) a Danek Kutějovi (10).

První zápas jsme odehráli proti Vsetínu B. I když jsou kluci ze Vsetína šikovní lépe se dařilo našim borcům a zápas vyhráli 21:18.

Druhý zápas jsme nastoupili proti Lesaně Zubří. Nevím jestli tento zápas komentovat, rodiče, kteří byli s námi viděli sami. Celý zápas patřil jejich brankářce a hlavně hráčce č.10 , ostatní holky si na míč skoro nesáhly nebo seděly na lavičce. „Desítka“ byla nasazená i v momentech, kdy Lesana vedla o mnoho branek a my jsme je nemohli ohrozit. My tenhle způsob hry za každou cenu preferovat nechceme. Máme kluky, kteří mají už více zkušeností a naopak ty, kteří se házenou teprve učí . V zápasech hrajou všichni, nikoho nechceme nechávat na lavičce. Jen získáváním zkušeností na hřišti se celý tým zdokonalí. Příkladem jsou Vítek Dorňák , který minulý rok moc nestřílel a na tomhle turnaji nasázel plno branek a Marek Dvořák , který je dobrý jak v brance tak se zlepšil i jako hráč. Samozřejmě chci pochválit nejen ty , ale všechny kluky, moc se snažili . Zápas jsme prohráli, ale pro nás prohrou nebyl, všichni na hřišti bojovali do poslední minuty.

Poslední zápas byl s Val. Mezíříčím B , tam kluci v prvním poločase trochu zaspali. Nedařilo se nám bránit , červené dresy Valmezáků byly všude. Ve druhé půlce kluci zabrali a zápas tak skončil prohrou pouze o jednu branku 17:16.

Na turnaji jsme skončili na třetím místě.


TURNAJ 14.9.  – ROŽNOV P.RADH.

Naše dva týmy minižáčků „modré“ a „oranžové“ čekal v sobotu 14.9. na hale první z turnajů v miniházené 4 + 1, které pro tuto kategorii organizuje Zlínský krajský svaz házené. A jak si „dvacet“ Rožnovských házenkářských nadějí vedlo, si můžete přečíst v článku a pár fotek z turnaje jsme vystavili i v naší fotogalerii – ZDE.
mini_roznov_14-9-13_21

Minižáci B hráli svůj první turnaj doma v Rožnově p.R. I když nastoupili na první zápas s Lesanou Zubří s malými obavami ,protože nás holky vždy porazily o hodně branek , nenechali se rozházet a všichni kluci se moc snažili. V druhém poločase zlepšili obranu a výsledek dotáhli. Zápas prohráli, ale těsně 6:9 .
Na druhý zápas nastoupili proti KH Z Vsetín který skončil výhrou pro naše kluky 14:10. Klukům se dařilo , házeli přesněji na branku a i ve sníženém počtu našich hráčů na hřišti se nám podařilo výhru udržet.
Poslední zápas turnaje odehráli kluci proti HC Zubří . Tam nás trochu potrápila naše obrana a museli častěji zasahovat brankáři Marek Dvořák a Vítek Kutěj , kteří chytali opravdu moc dobře. Našim střelcům se dařilo, nejvíce branek dali Jirka Měrka , Honzík Doruška , Danek Kutěj , pár branek se povedlo poprvé i Jirkovi Pečivovi . I ostatní kluci si na bránu soupeře vystřelili a hlavně se všichni moc snažili. Zápas jsme sice prohráli, ale kluci ukázali, že je házená baví . Na turnaji jsme skončili na 3. místě.

Za oranžový tým nastoupili a branky stříleli: Víťa Kutěj, Honza (10 branek), Dan Kutěj (9), Marek, Víťa Dorňák (2), Marťa Klement (2), Jirka Měrka (8), Jarda, Adam a Jirka Pečiva (3)

A nakonec „B“ tým děkuje všem rodičům , kteří nás přišli povzbudit .

Comments are closed.