Mini 2005 a mladší – přípravka, 22.3. Bystřice p.H.

logo_zapasyV sobotu 22.3. jsme vyrazili s našimi nejmenšími, do Bystřice pod Hostýnem…
TURNAJ 22.3.2014 V BYSTŘICI POD HOSTÝNEM

pripavka-v-bph_22-3-2014

Sestava a branky: Tomáš P. (5 branek), Miki V. (3), Eliáš (2), Standa K. (2), Julča H., Martin M. (6), Danek K. (9), Ondra T., Jarda B. (3)

V dobré náladě jsme dorazili do Bystřice. :-). Odehráli jsme čtyři zápasy, z toho tři proti domácím z Bystřice p. H – C, B, A a jeden s holčinama z Kunovic.

První zápas jsme trochu zaspali. První sestava se dobře prosazovala v útoku , ale vůbec se nedařilo v obraně. Druhá zase dobře bránila , ale nepadla ani jedna branka. Padaly nám míče z rukou a byli jsme pomalí. Holky z B.p.H. “ B „ vyhrály    11 : 7.

Pak už jsme se dali dohromady a začali hrát . Všichni se snažili , nad holkama z Kunovic jsme vyhráli  14 : 5. Musím však říct, že holky jako nováčci se pomalu, ale jistě velice zlepšují.

Třetí zápas jsme hráli z domácími B.p.H. “ C „. První polovina byla velice vyrovnaná, ale snahou a využitím všeho, co se na tréninku učíme, se nám podařilo soupeře překonat 7 : 4 . Kluci a naše jediná slečna se snažili, dobře bránili a vypichovali míče soupeři , dařilo se i střelcům. 

V boji o 3. – 4. místo jsme se utkali opět z domácími B.p.H. “ A „ .   I když všichni bojovali a moc se snažili nepodařilo se nám zkušenějšího soupeře porazit.

To nám ale moc nevadilo , skončili jsme na pěkném  4. místě . Turnaj jsme si všichni moc užili, je vidět , že i naše nejmenší házená opravdu baví. 🙂
Turnaj byl dobře připravený, na konci si všechny týmy společně zazpívaly “ Šédi mucha na štěně “ a proběhla i pěvecká soutěž dobrovolníků.
Rozdaly se diplomy ,  sladkosti a všichni se rozjeli domů.

Moc děkujeme všem rodičům, kteří nám pomohli s dopravou a taky dobře fandili .


TURNAJ 26.1.2014 V KUNOVICÍCH

V neděli 26.1.2014 hráli svůj druhý turnaj kluci a jedna dívka z přípravky v Kunovicích.Nastoupili v sestavě: Honza E. (15 branek), Miki V. (1), Standa K., Eliáš O. (1), Julča H., Danek K. (13), Ondra T. a Adam P. (2).

První utkání hráli kluci s děvčaty ze Zlína . Ta měla celý zápas převahu a byla zkušenější. Než se kluci na hřišti rozkoukali tak byl konec a první prohra.

Pak naši nastoupili proti děvčatům  z Kunovic a začátek byl z naší strany trochu nesmělý. V průběhu utkání se nám ale začalo dařilo jak v obraně tak v útoku a vyhráli jsme 8 : 2 .  

Další zápas jsme hráli se smíšeným družstvem z Bystřice p. H.  Všichni se moc snažili, dařilo se střílet branky, ale v obraně jsme na velmi rychlé soupeře nestačili. Druhá prohra.

Čtvrtý zápas jsme nastoupili proti klukům ze Zubří. Celkem vyrovnaný zápas , nepadalo ani moc branek. Nakonec jsme díky našim střelcům připsali další výhru  6 : 4.

Poslední velmi napínavý zápas jsme sehráli proti klukům ze Zlína. Všichni se tak moc snažili , neustále byl stav vyrovnaný. I když se nakonec nepodařilo vyhrát, všechny  chválím. Snažili se moc, až do poslední chvilky.

Pěkně stříleli Danek a Honza, v brance se snažili Standa, Miki a naše nejmenší a jediná dívka Jůlinka taky vychytala pár pěkných střel. Ostatní se také moc snažili bránili, nahrávali. Byl to pěkný turnaj, je vidět, že děti házená baví a dělají pokroky. 🙂 

Nakonec chci ještě poděkovat všem rodičům, kteří nám pomohli s dopravou a podpořili děti při turnaji.


TURNAJ 9.11.2013 V ROŽNOVĚ P.R.
mini_9-11-2013_roznov_005

9.11.2013 odehrála premiérový turnaj v miniházené 4 + 1 naše přípravka. Děti narozené v roce 2005 a mladší měly možnost se setkat se svými soupeři na prvním z 5ti turnajů, které pro ně připravil Zlínský kraj. Další turnaj děti absolvují na konci ledna.
O tom, jak se dětem vedlo si můžete přečíst v článku.
Fotogalerie z turnaje ZDE.

V domácí hale v Rožnově nastoupili naši benjamínci v sestavě:
Samuel Hejný (1), Tomáš Pončík (3), Marek Jurča, Mikuláš Valášek, Eliáš Oharek (3), Daniel Kotůlek (10), Martin Melichařík, Standa Kretek, Petr Kváč (4), Julinka Horutová a Honza Einšpigl (9) – v závorce počet vstřelených branek.

Všechny musím opravdu pochválit.  Zápasy hráli s chutí a nevzdávali se ani při větší převaze soupeře. Moc pěkně hrál Danek , který i potom co v bráně dostal ránu do oka od o dvě hlavy větší soupeřky ze Zlína, nastřílel plno branek. Pěkně chytali Mikuláš , Sam a Standa. Samíka nám taky faulovali , bolely ho pak celý turnaj záda. Honza, Petr, Tomáš, Eliáš těm se taky podařilo umístit pár pěkných branek . Marek, Martin, Julča , taky se moc snažili . I když se musíme ještě spoustu věcí naučit , hlavní je ,že všechny házená baví a chtějí si zahrát.

Na závěr chci poděkovat všem rodičům, kteří přišli do haly fandit a podpořit naše malé hráče.

Comments are closed.