Ježíšek ve Zlíně rozdával medaile :)

logo_zapasyV sobotu 14. prosince se naši miňásci zůčastnili Vánočního turnaje 4+ 1  ve Zlíně, který oddíl HC Junior Zlín uspořádal pro děti narozené v roce 2004 a mladší. Turnaj jsme si všichni parádně užili :). Kluci byli spokojení a medaile na závěr turnaje pro ně byly tím pravým házenkářským dárkem od Ježíška :). Díky rodičům za pomoc s dopravou a podporu a díky do Zlína  za vydařenou sobotu :).
Foto z turnaje ZDE.

Náš „bronzový tým“: Ondra V. (4 branky), Dan (2), Vítek (3), Matyáš (24), Marek (1), Ondra K. (2), Honza (4), Kuba S. (2), Šimon (3), Táda (16), Jarda

Na turnaj do Zlína jsme vyrazili ve smíšeném složení. Náš tým tvořili kluci, kteří hrají za „A“ tým, i kluci z „B“ tým. Takto namíchaný tým jsme měli z toho důvodu, že turnaj byl pořádán pro ročníky narození 2004 a mladší a tyto ročníky hrají v obou našich družstvech.

Hned na úvod je třeba pochválit pořadateke z oddílu HC Junior Zlín za výborně připravený turnaj, který měl spád, děti měly dostatek prostoru ke hře v 5ti utkáních, ale i mezi zápasy k pohybu ve volně přístupném prostoru s žíněnkama a možností si neustále hrát s míčem. Což „naši ogárci“ po celou dobu využívali.

Našim cílem bylo hlavně si tento turnaj UŽÍT se vším všudy, jak na hřišti, tak i mimo. A to se nám určitě povedlo :).

Sehráli jsme celkem 5 utkání, z toho 4 ve skupině a 1 o celkové umístění. Co se týká hry, tak v každém utkání mohlo své házenkářské uměni ukázat všech 11 hráčů. Všechny je třeba pochválit, že se snažili a i když ne vždy se vše povedlo, tak druhý, třetí, čtvrtý pokus byl vždy lepší a lepší :). Branky si dali všichni hráči, kromě našeho benajmínka Jardy, ale i ten byl platný hráč týmu a jeho čas přijde :). V bráně se střídali Ondra K., Mára a Matyáš a i díky jejich výkonu jsme se nejednou radovali z vítězství.

Výsledkově jsme začali turnaj výhrou nad celkově druhým týmem v pořadí Luhačovicema, a byl to cenný skalp :). Ve druhém utkání nás čekala děvčátka ze Zlína „C“, ktera byly mladší než „naši ogárci“ a my si připsali další vítězství. Třetí utkání se nám nepodařilo dle našich představ, ale nevadí, i takové zápasy potřebujeme odehrát. Proti nám se postavila děvčata ze Zlína „A“. Nedá se říct, že bychom byli horší házenkáři, ale příliš moc jsme chtěli vyhrát a to nám svazovalo ruce, nebyli jsme schopni správně přihrát, ztráceli jsme míče a navíc jsme se trápili i střelecky. V posledním utkání skupiny nás čekalo šikovné družstvo z Horky nad Moravou. Ač hrajeme tu nejmladší kategorii, tak tohle utkání mělo ten správný náboj a dramatičnost a do poslední chvíle nebylo jasné, kdo se bude radovat z výhry. Spravedlivá remíza nakonec potěšila obě družstva. Pořadí v naší skupině nebylo jasné až do posledního zápasu. Po spočítání bodů a skóre jsme nakonec obsadili druhé místo a čekalo nás utkání „o bronz“ se Zlínem „B“.

Utkání o třetí místo jsme začali lépy my a spolupráce Táda, Matyáš slavila úspěch. Soupeř se ale postupně začal více prosazovat a dotahovat náš náskok. Všichni na hřišti se snažili co jim síly stačili a když jsme v poslední sekundě vstřelili vítěznou branku vypukla na naší straně opravdovská radost – usměvaví a rozzáření „ogárci“ byli pro nás tou nejlepší odměnou :).

Závěrečné vyhlášení výsledků a radost z medailí ukončilo tento vánoční turnaj, na který příště opět rádi přijedeme :).

Comments are closed.