Mladší žáci „A“ vítězně v Novém Jičíně

logo_zapasyNa svůj první přípravný turnaj se vydali mladší žáci v neděli  9.2. do nedalekého Nového Jičína, kde organizátoři připravili skvělý turnaj a to nejen pro naše vítězství :), ale hlavně pro možnost odehrát 6 různorodých utkání.  

 

Účastníci turnaje :

TJ Nový Jičín
HC Zubří

TJ Rožnov pod Radhoštěm
TJ Sokol Ostrava
KH Kopřivnice

V základní skupině jsme všichni odehráli vzájemné zápasy, kde se našim klukům dařilo střídavě. Nikdy jsme u nich netušili s jakou “náladou” do zápasu nastoupí  (naši hoši jsou schopni vyhrát nad prvním a nejsilnějším, ale zároveň prohrát s posledním nejslabším ) 🙂 a tak tomu bylo i v této základní skupině.  Do finálových bojů jsme postupovali z 3.místa, ale rovněž  s chutí již neprohrát ani jeden ze dvou zápasů :).  A tak tomu taky bylo :).

První zápas s “zatím” první Ostravou jsme vítězně uchopili od samého začátku a nic neponechali náhodě :), tak jako v základní skupině, kdy jsme ji jako jediný tým porazili.

Ve druhém představení s druhým Zubřím jsme se z počátku trochu trápili s “nepřemožitelným” brankářem, ale chtěli jsme si napravit reputaci prvního prohraného zápasu ze základní skupiny a tak jsme  do hry vložili i naše srdíčka a nakonec  Zubří porazili 🙂 …radost byla obrovská.  Tím pro nás turnaj herně skončil. Teď jsme už jenom čekali na zápas mezi Ostravou a Zubřím, kdy Zubří vyhrálo.  V té době jsme ještě netušili,  jakým že to způsobem se bude celý turnaj vyhodnocovat. K našemu překvapení 🙂 jsme při vyhlášení zjistili, že jsme vlastně PRVNÍ !!!

Chtěla bych poděkovat všem klukům, kteří se snažili a i přes nespočet technických chyb 🙂 dokázali zvítězit.  My s Mirou jsme si udělali představu, kde kluci ještě hodně zaostávají a co je třeba potrénovat :).

Mám-li jmenovitě hodnotit,  tak všichni odvedli kus práce a myslíme si,  že si opravdu zahráli ( každý si dal hodinu čisté hry ne-li i více ), ale Ríša se při třetím zápase chytil a chytal neskutečně :), některé jeho zákroky jsme prostě nechápali a hodně tím kluky podržel,  Marek nás překvapil svou nebojácností vystřelit si i z křídla 🙂 a musíme říct,  že dělá pokroky a nám radost.  Kuba se krásně uvolňoval z křídla a dával branky, bráchové byli silná opora, i když s námi netrénují,  Mira střílel co to dalo, někdy i mimo :),  LukášMatějem nezklamali co by rychlé spojky a křídla, Radek svou obranou a perfektně nasměrovanou střelou do branky  a Radim svým úspěšným 7 metrovým hodem v důležitý moment. Karel a Honza byli jediní, kteří si nedali gólika, ale nic se neděj,  ještě máme další turnaj a celou sezónu před sebou.  Svou obranou a asistencí přispěli k vítězství.

Také bych chtěla poděkovat tatínkovi Hyánkovi za pomoc s odvozem kluků a nesmím opomenout tatínka Jindru, za jeho psychickou podporu tzv. „v pravou chvíli“ před finálovými zápasy :).

No a nejvíce bych chtěla poděkovat svému trenérovi Mirovi,  že tento turnaj nechal zcela v mé režii 🙂 a převzal mou práci co by pozorovatele a zapisovatele technických chyb :).

Výsledky Turnaje TJ Rožnov pod Radhoštěm :

Základní skupina:

TJ Rožnov p/R : TJ Sokol Ostrava     13:9

HC Zubří : TJ Rožnov p/R                   11:8

TJ Nový Jičín : TJ Rožnov p/R             7:16

KH Kopřivnice : TJ Rožnov p/R          12:6

Finálová skupina:

TJ Rožnov p/R : TJ Sokol Ostrava    16:10

HC Zubří : TJ Rožnov p/R                    5:8

TJ Sokol Ostrava : HC Zubří                9:12

  

Pořadí Turnaje :

1. TJ Rožnov p/R

2. HC Zubří

3. TJ Sokol Ostrava

4. KH Kopřivnice

5. TJ Nový Jičín

Comments are closed.