Jak jsme „pilovali“ sportovní formu“ aneb rekreace na Nivnické riviéře

Tak jako každý rok, tak ani letos jsme si nenechali ujít všemi oblíbené házenkářské soustředění. V úterý 14.8. vyrazilo 40 dětí a 8 členný realizační tým směr Nivnická riviéra, abychom tam do neděle 19.8. nabrali „kondici“ na náročnou sezónu :). Přidány fotky od mladších a starších žáků.

Na parkovišti u Pod Skalky panovala dobrá nálada od prvních minut. Za ty roky už máme nakládání věcí i „nalodění“ dětí zvládnuto a tak nás 18 miňásků, 12 mladších žáků a 10 starších žáků při svém nastupování do autobusu nijak nepřekvapilo. Nezapomněli jsme téměř na nic, jen na jednu tašku s míči 🙂 a následně jsme se všichni divili, proč nám ti rodiče tak intenzivně mávají při odjezdu. Vysvětlení bylo prosté – snažili se nás zastavit 🙂 a naložit to co jsme zapomněli. Naštěstí doprovodný vůz trenéra Richarda vyjížděl později a míče nám dovezl :).

Nivnická riviéra nás přivítala sluníčkem a teplem a svou vlídnou tvář si zachovala po celých 6 dnů. Naše nejmenší naděje jsme ubytovali v chatkách, kde s nimi byli i jejich „strážní andělé“ a to trenér Fanda, jeho žena Pavla (která se postarala o naprosto bezchybný „mateřský servis“ a zvládla i to, že jí její choť musel ze zdravotních důvodů opustit už ve čtvrtek :(), trenér Matouš a tatínek Jirka. Mladší žáci si s trenérkami Diddy a Míšou vychutnávali pobyt v apartmánech přímo u koupaliště :). Jejich „složení“ doplňovala ještě trenérka Silva, která ale proháněla po místních loukách starší žáky. Ti, společně s trenérem Richardem, bydleli v místním hotýlku :).

A co nás těch 6 dnů čekalo? Většinou jen sport, sport a sport a to ve všech různých podobách a formách. Běhali jsme, skákali jsme, plavali jsme, házeli jsme. Hráli jsme fotbálek, beach házenou, beach volejbal, přehazovanou, baseball, freesbe a mnoho jiných tradičních i netradičních her. Soutěžili jsme ve všem možném i nemožném:). Rozdali jsme diplomy, medaile, kokína a pochvaly :).

I přes to, že pan trenér Fanda musel odjet dříve jsme vše zvládli ke spokojenosti všech a „vysoké“ sportovní cíle byly splněny :). Všechny děti se vrátily zdravé, spokojené a opálené :).

Více Vám o tom, jak to vše vypadalo napoví naše fotogalerie.
Mladší žáci ZDE.
Starší žáci ZDE.

Comments are closed.