Mladší žáci „A“ – 2. místo v Olomouci

logo_zapasyK našemu druhému přípravnému turnaji mladších žáků A jsme vyrazili v neděli 2.3. do Olomouce.  Ráno se nás z důvodu „Jarních prázdnin“ a menších zranění sešlo pouze 9, ale o to více jsme se těšili, že si zahrajeme.  Odehráli jsme celkem 5 utkání,  z nichž jsme vyšli 4x vítězně.  Nebýt  „prospaného“ prvního poločasu s vítězem turnaje STM Olomouc 01, mohli jsme si odvážet pohár za první místo 🙂 , ale i tak jsme se umístili na krásném druhém místě, za co klukům děkujeme. Rovněž děkujeme strejdovi  🙂 za pomoc s odvozem kluků :).mladsi-zaci-a_olomouc_2-3-2014_w

Herní projev na tomto turnaji byl takový „jiný“ :). První poločas každého zápasu kluci spíše odchodili než odběhali a soupeři se skoro vždy podařilo nasázet pár rychlých gólů, což znamenalo, že jsme do druhého poločasu nastupovali buď se ztrátou nebo jednogólovým náskokem. Naštěstí se vždy ve druhém poločase chytli a ztrátu dohonili nebo navýšili náskok. Tak tomu bylo i ve druhém poločase prohraného zápasu, kdy jsme kluky nepoznávali, jak moc chtěli vyhrát, ale bohužel  3brankové manko už nedokázali za 12 minut poločasu smazat. Nás to jenom ujistilo v tom, že když chtějí 🙂 tak prostě umějí zabrat.

Dneska nebudeme hodnotit jednotlivě, ale celý tým. Kluci hráli dobře, když chtěli 🙂 škoda jenom, že jsme neviděli moc akcí spojek (a to jsme toho tolik natrénovali). Rovněž jsme neviděli mnoho pohybu v rozehrávce, tak jak jsme to trénovali …kluci místo toho, aby si zkoušeli vše co se naučili tak zůstali nějací zamrznutí na hřišti. Nevadí budeme dále trénovat a to jak fyzičku 🙂 tak herní projev.

Sestava a branky:  Ríša, Bary – David (23), Karol (2), Matěj (21), Lukáš (10), Radim (1), Mira (7), Dominik (11)

Umístění a výsledky našich utkání :

1. STM Olomouc 01                                 9:12 (4:7)
2. TJ Rožnov pod Radhoštěm
3. SK Kuřim                                           17:12 (10:8)

4. STM Olomouc 02                                15:13  ( 9:6)
5. Sokol Ostrava                                      17:9    (6:8)
6. Sokol Horka n/M.                                 17:7    (6:3)

Comments are closed.