Starší žáci – PHC 2014

logo_zapasy

Starší žáci Rožnova p. R. vyrazili na letošní Pragáč s družstvem čítajícím třináct chlapců, deseti z Rožnovského oddílu a pomohli nám tři hráči do pole ze Vsetína, kteří zastoupili naše zraněné a nejedoucí.
Přidali jsme foto – ZDE.

V základní skupině jsme sehráli během dvou dnů šest zápasů proti soupeřům postupně ze Slovenska, Itálie, Bosny a Hercegoviny, Dánska, Německa a Česka. Výsledkově to byla remíza, tři výhry a tři prohry. V tabulce z toho bylo čtvrté místo, které nás letos neposunulo do A skupiny, kde postupovali pouze první tři. B skupina se hraje systémem play-off, kdy dále postupuje vždy již jen vítěz a poražený v turnaji končí. Nám se v základní skupině nepodařilo uhrát nadějný zápas s Italy, kdy po vyhrané půli 10:6, jsme padli 17:18 a tento zápas byl nakonec tím, který rozhodl o našem umístění ve skupině.

V dalších dnech, v play-off, se klukům dařilo a postupně poráželi své soupeře z Rakouska (pod vedením českého trenéra Michala Vopelky), Finska, Německa a Švédska a dostali se až do finále. Bohužel finále hrané v popolední hodině nám nedovolilo k zápasu nastoupit, z důvodu časové tísně našeho plánovaného odjezdu z Prahy.

Družstvo je třeba pochválit, že i přes nezdary v první den turnaje, následně předvádělo bojovné výkony a zejména v obranné činnosti se neustále zlepšovalo. Kluci si Prahu užili jak po sportovní, tak určitě i po stránce zábavy, kterou nám letošní Pragáč nachystal. Kolektivní duch se našeho týmu držel i na tomto turnaji a kluky je třeba pochválit za vystupování během pobytu v Praze.

Závěrem díky za pomoc celému realizačnímu týmu, Míši Skalkové a Petru Kučerovi, hráčům ze Vsetína – Honzům Střelci a Andělovi a Filipu Maňákovi a velkou vzpruhou pro nás byli i naši fanoušci, z řad rodičů a příbuzných (rodina Kolečků, pan Navrátil a další), Malíci Jarda a Silva s příslušníky rodiny, Radek Kučerka se Silvou Vylíčilovou, kteří neváhali strávit svůj volný čas během svého pobytu ve velikonoční Praze s námi na halách, povzbuzovat nás a Jarda Malík s námi i usedl v několika zápasech na lavičku.

Takže díky všem !!!

Zápasy

Den 1 – 18.04.2014

Domácí Hosté Úroveň Výsledek
Slavoj Trebišov TJ Rožnov pod Radhoštěm Základní skupina

15:11

TJ Rožnov pod Radhoštěm SSV Bozen Základní skupina

17:18

HS Čelik Junior TJ Rožnov pod Radhoštěm Základní skupina

K0:5

Den 2 – 19.04.2014

Domácí Hosté Úroveň Výsledek
TJ Rožnov pod Radhoštěm DHG Odense II Základní skupina

15:3

MTV Lübeck II TJ Rožnov pod Radhoštěm Základní skupina

4:24

TJ Rožnov pod Radhoštěm HC Dukla Praha Základní skupina

5:13

Den 3 – 20.04.2014

Domácí Hosté Úroveň Výsledek
HC Linz AG TJ Rožnov pod Radhoštěm 1/16 finále B

7:18

HIFK Helsinki TJ Rožnov pod Radhoštěm Osmifinále B

10:20

MTV Lübeck I TJ Rožnov pod Radhoštěm Čtvrtfinále B

9:17

Den 4 – 21.04.2014

Domácí Hosté Úroveň Výsledek
Ljunghusens HK TJ Rožnov pod Radhoštěm Semifinále B

9:12

TJ Rožnov pod Radhoštěm HK Lovosice Finále B

K0:5

Comments are closed.