Muži: HC Hlučín – TJ Rožnov p. Radh. 26 : 26 (15:8)

logo_zapasyNaši muži absolovali předsezónní prověrku v prvním kole Českého poháru s Hlučínem. Po  prohrané první půli a zlepšeném výkonu v půli druhé, nakonec prohráli na 7m hody a s pohárem se tak loučí.

Sestavu a branky: Charvát – Los (2), Riedel (4), Křenek (4), Mikušek, Koleček (1), Holiš (1), Martinát (9), Špůrek, Adensam (2), Smejkal, Zuzaňák, Kubiš (1), Dobiáš (2)

První poločas byl pro naše mužstvo doslova noční můrou a špatný výkon znamenal sedmigólový náskok pro domácí.
V druhé části přišlo zlepšení a Rožnováci postupně dotahovali vedení Hlučína. A jelikož David Dobiáš s chladnou hlavou proměnil sedmimetrový hod v čase 59:55, zápas nenašel po šedesáti minutách vítěze.

Bohužel v sedmičkách si domáci hráči počínali stoprocentně, a tak neproměněné pokusy našich borců znamenaly konec pohárového účinkování pro tuto sezónu.

Komentář trenéra Zuzaňáka k utkání:

První „ostré“ utkání našich mužů se příliš nevydařilo. Zajížděli jsme k pohárovému utkání s Hlučínem. Úvodní problém nastal, že se mělo hrát v Ostravě, ale po telefonické domluvě jsme museli přejet do Polanky, tuto skutečnost nám nikdo nenahlásil. Neměli jsme dostatek času na rozcvičení a rozházení a toto nás trochu rozhodilo. První poločas byl z naší stany hodně špatný, chyběla koncentrace na zápas, obrana veškerá žádná a neproměnování vyložených šancí. Taky nás tentokrát nepodržel brankář Charvát. Kluci si totiž mysleli že se utkání vyhraje samo. Chyběl nám i  zraněný Lukáš Holiš. Po domluvě v kabině se obraz hry docela změnil, kluci začali bránit a proměnovat šance, ale víc než na konečnou remízu v normální hrací době to bohužel nestačilo. V utkání jsme prohrávali už o 8 branek, ale dobrým výkonem v druhém poločase se nám výsledek podařilo zkorigovat. Bohužel házená se hraje dva poločasy, my jsme hráli pouze jeden, proto jsme na sedmičky prohráli. Chválím kluky za druhý poločas, ale ten první byl hrozný, doufám že se poučíme a další utkání už bude bez zbytečných chyb.

Comments are closed.