Muži: JMIT CUP 2014

logo_zapasyV neděli 7. 9. se naši muži se zúčastnili turnaje JMIT CUP 2014 ve Velké Bystřici. Účastníky turnaje byly celky Kopřivnice, Olomouce a domácí Velké Bystřice. Odjížděli jsme ve velmi oslabené sestavě, ale s předvedenou hrou jsem spokojen.

V prvním utkání jsme nastoupili proti družstvu Kopřivnice, která byla posílena kluky ze Zubří z extraligy. První poločas jsme byli celkem vyrovnaným soupeřem, ale extraligové zkušenosti se v druhém poločase projevily a podlehli jsme jednoznačně 18 : 27.

Ihned po skončení utkání jsme nastupovali proti domácím, kteří nám chtěli vrátit porážku z jara z ligy a to se jim nakonec i podařilo.  Utkání bylo vyrovnané, bojovné, ale domácí byli nakonec šťastnější. Na naší straně jsme neproměnili několik vyložených šancí a ke konci nám došly síly. Rozhodl úzký kádr a hra bez pivota, který v naší sestavě tentokrát chyběl. Výsledek 18:20.

K poslednímu utkání turnaje jsme nastoupili proti prvoligové Olomouc a toto utkání bylo vyrovnané až do posledních tří minut, kdy se nám nepodařilo proměnit trhák a vyložené šance a to soupeř trestal rychlým útokem, nakonec jsme prohráli o 5 branek.

Na turnaji se v našem dresu poprvé objevil Tomáš Galus, který našemu družstvu pomohl jak v obraně, tak také svými zkušenostmi v útoku. Musím pochválit celé družstvo za předvedenou hru, která vůbec nebyla špatná, i když jsme byli velice oslabeni. Výborně zachytal brankář Jirka Kopecký který zaskočil za nemocného Charváta. Jirko moc děkuji.

Taky musím poděkovat všem hráčům kteří se turnaje zúčastnili a to jmenovitě Jirkovi Zuzaňákovi,Danu Adensamovi, Filipu Jurákovi,Tomáši Galusovi, Tomáši Křenkovi,Davidu Dobiášovi, Davidu Špurkovi, Tomáši Kolečkovi. Kluci moc děkuju za propagaci našeho klubu a vím že v soutěži to bude ještě lepší.

Comments are closed.