Mladší dorost: Rožnov p.R. – Ostrava 25:37 (8:19)

logo_zapasyPoslední utkání letošní sezóny jsou dohráli ve velmi oslabené sestavě…

Fotogalerie z utkání ZDE.

 

Ostatní  výsledky a tabulka soutěže ZDE.


I když jsme nemohli nastoupit na palubovku všichni, kluci bojovali až do konce. Velký dík za toto utkání patří starším žákům Adamovi, Honzovi a Romanovi, kteří i po odehrání svého utkání, dokázali našemu týmu pomoci.

Sestava a branky: Maléř – Divín (4), Paťava (7), Skalka (2), Kačmarik, Halamíček, Kulišťák (10), Molek (2), Petřek, Václavík


Polanka n.O. – Rožnov p.R.  21:20 (13:9)

Bez bodů odjížděli mladší dorostenci z nedělního utkání v Polance. V první půli jsme prohrávali i o pět branek, poločas o čtyři. Ve druhé části hry kluci bojovali, výsledek otočili, vedli o dvě branky, ale v závěru se k nám štěstíčko a okolnosti otočily zády, nedali jsme sedmičky, neproměnili náskoky ze šestky a trefovali tyče. Bohužel jsme se tímto výsledkem připravili o možnost bojovat v následujícím zápase s Ostravou doma a získat umístění na bedně v letošní soutěži. Při našem vítězství nad Ostravou by musel Litovel doma zaváhat s Prostějovem, a to je spíše nepravděpodobné, přesto se kousneme a doufám, že předvedeme v tomto utkání pěkné představení v rámci posledního domácího bloku rožnovských dorostů a mužů v ligových soutěžích.

Sestava a branky: Kučera – Koleček (1), Divín (1), Zuzaňák (1), Paťava (1), Kačmarik (7), Halamíček (3), Kulišťák (6), Vlk


Rožnov p.R. – Třinec  37:27 (21:17)

Foto z utkání ZDE

V utkání mladšího dorostu Rožnova s družstvem z Třince se hrála od počátku pohledná a rychlá házená s množstvím branek. Soupeř nezaostával ve střelecké chuti za našimi hráči, přesto poločas skončil o čtyři branky v náš prospěch. Ve druhé půli se více zapojily obrany, branek mírně ubylo a převážila v konečném důsledku větší zkušenost našich kluků, kteří se tedy mohli těšit z vítězství o deset branek. Díky starším žákům, kteří opět pomohli a střelecky se zapojili do dnešního výsledku.

Sestava a branky: Kučera – Skalka (1), Koleček (1), Divín (4), Zuzaňák (9), Paťava, Kačmarik (9), Kulišťák (12), Vlk (1)


Luhačovice – Rožnov p.R.  20:27 (13:14)

Poměrně vyrovnanou první půli zápasu s dorostenci Luhačovic jsme druhou částí utkání zlepšenou obranou dokázali výsledek převážit na naši stranu a zvítězit. Je jen škoda, že když již utkání ve druhé půli rozhodneme a ujmeme se vedení o pět branek, zbytečným povolením a snížením zejména nátlakové hry v útočné fázi, musíme bojovat až do konce a nedovolit soupeři dostat se do hry, což se v částech druhé půle soupeři z výše uvedeného dařilo.

Do konce soutěže zbývají tři utkání „6 bodů pro Rožnov“!!, takže se uvidíme v út, čt, pá s Ivanem, Jirkou a Richardem, jinak díky za zápas a na viděnou!

Sestava a branky: Maléř – Petřek, Divín (2), Zuzaňák (7), Paťava, Kačmarik (9), Halamíček, Kulšťák (8), Turza (1)


Rožnov p.R.- Prostějov  34:26 (17:14)

Proti Prostějovu, kde jsme na podzim získali pouze bod, jsme nastoupili opět alespoň v počtu hráčů, který nás opravňoval utkání sehrát. Trápí nás nemoci, zranění a další neduhy dorostenecké házené. Přesto kluci předvedli bojovný výkon a získali na domácí palubovce dva body do tabulky. Díky patří všem, kteří nastoupili a předvedli týmový výkon. Zlepšená obrana, jistější střelba a více vypracovaných zakončení nám přinesly zasloužené vítězství. Chyb jsme se samozřejmě nevyvarovali, ale dnes chuť všech kluků bojovat a předčít soupeře převážila nad zaváháními.

Sestava a branky: Maléř – Petřek (2), Skalka, Zuzaňák (6), Paťava (2), Kačmarik (12), Halamíček (7), Turza (5)


KP Brno – Rožnov p.R.  26:27 (11:11)

Výhra v Brně se rodila těžce…V každém poločase se nám okolo 20-té minuty podařilo soupeři odskočit na rozdíl tří branek, ale nedisciplinovaností a neúměrným množstvím technických chyb jsme vždy soupeři dali šanci vývoj utkání dramatizovat. Přesto se nám podařilo utkání vyhrát, takže spokojenost s body, ale na našem výkonu je stále co zlepšovat (nedůrazná obrana, statický útok, přechod do útočné fáze a další a to vše spojeno s tréninkovým přístupem-takže se těšíme v út, čt, pá na hale!!!!!)

Sestava a branky: Klement – Chudiak (1), Koleček, Divín (2), Zuzaňák (8), Paťava, Kačmarik (3), Halamíček (2), Kulišťák (10), Vlk (1), Skalka


Rožnov p.R.  -SK Velká Bystřice  24:35 (11:14)

V utkání s vedoucím celkem naší soutěže jsme zaslouženě prohráli.V první půli jsme se soupeřem drželi krok i přes neuvěřitelně tristní zakončování střelby našich hráčů. Ve druhé půli jsme ve střeleckém zmaru pokračovali, výkon šel rapidně dolů a tak dostali větší prostor méně vytěžovaní kluci a starší žáci, kteří nám vypomáhali a svým výkonem na hřišti příjemně překvapili.

Fotogalerie z utkání ZDE.

Sestava a branky: Maléř – Skalka (1), Koleček (2), Divín, Zuzaňák (5), Paťava (2), Kačmarik (4), Halamíček (1), Grochol (1), Kulišťák (6), Turza (3)


Sokol Juliánov – Rožnov p.R.    30:32 (19:19)

Sestava a branky: Maléř – Petřek (1), Koleček, Divín (2), Zuzaňák (9), Paťava, Halamíček (2), Kulišťák (14), Vlk (4)


TJ Tatran Litovel – Rožnov p.R.    27:26 (9:13)

Utkání v Litovli se vyvíjelo od počátku v náš prospěch a naši kluci měli vývoj zápasu pod kontrolou. Po ukončení prvního poločasu byl ještě rozhodčím nařízen volný hod ve prospěch soupeře. Diskutabilním zahráním byl zasažen střílejícím hráčem soupeře jeden z našich hráčů stojících v obranné řadě přímo do obličeje. Byl jím Vojta, který již do průběhu zápasu nezasáhl a byl odvezen k vyšetření do nemocnice v Olomouci. Na našich klucích se tato událost odrazila a přesto že bojovali, v samotném závěru, posledních dvou minutách, soupeř otočil výsledek na svou stranu. Vojtovi přejeme všichni brzkou pohodu a uvidíme se v úterý na hale v 19:30.

Připomínáme, že v pátek 6. 3. 2015 hrajeme na naši tréninkové jednotce přípravné utkání od 15:30 proti výběru ZKSH/olympijský výběr 2015.

Sestava a branky: Klement – Petřek (1), Koleček (3), Divín (2), Zuzaňák (5), Paťava, Halamíček (1), Kulišťák (9), Vlk (4), Turza (1)


Rožnov p.R.- HK Ivančice    27:32 (16:16)

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ ZDE

První jarní utkání na domácí palubovce. Poločas byl vyrovnaný, snad jsme byli i lepším celkem. Ve druhé části hry jsme se začali potýkat s úbytkem sil, obrana se stala propustnější a rychlostně dobře vybavení hráči soupeře toho dokázali využívat snadnou střelbou spojek z šestky, z pozice pivotů a zakončili i několik rychlých brejků po našich chybách a nedůrazné střelbě na polovině soupeře. Utkání otočili ve svůj prospěch a nám nezbývá než soupeři, který nám oplatil naši podzimní výhru v Ivančicích pogratulovat.

Čeká nás důležité utkání v Litovli, je nutné zvednout tréninkovou účast a snahu, takže kdo je již zdráv a plný chuti, trénujeme stále út, st, pá!

 

Sestava a branky: Klement – Petřek (1), Divín (1), Zuzaňák (5), Kačmarik (11), Kulišťák (7), Repák (1), Turza (1), Halamíček


TJ Sokol Velké Meziříčí – Rožnov p.R.- 24:25 (11:14)

Za sobotní vystoupení našich mladších dorostenců v prvním jarním zápase ve Velkém Meziříčí vyslovujeme všem zúčastněným pozitivní hodnocení. Měli jsme obavy, že se na klucích odrazí pozdní začátek/19:00 hodin/zápasu, dlouhé cestování a malý počet účastníku (sedm do pole a brankář), kdy ještě navíc Vojta s Michalem cestovali již od dopoledne se starším dorostem na zápas do Olomouce.

K naší radosti ale kluci plnili přesně taktické pokyny, které dostali, a průběh zápasu byl od počátku pod naší kontrolou, kdy jsme dokázali držet soupeře dnes dobrou obranou daleko od našeho brankáře a v průběhu první půle jsme vedli i o pět gólů, poločas 11:14 pro Rožnov p. R.

První část druhé půle opět ve stejném duchu, dobrá obrana a soupeř stále 3-4 góly pozadu. Bohužel nám nevyšla naše přesilovka, kdy v přemíře snahy a i určitě i v rychlém ubývání fyzických sil našich kluků, jsme vytvořili několik technických chyb, přesilovku prohráli o dvě branky a dovolili jsme soupeři se nadechnout, což se jim i povedlo a dostali se poprvé, ale naposledy do vedení o jednu branku 19:18. Následoval oddechový čas, kluci posbírali, co se dalo, utkání obratem přetočili na svoji stranu, a sice ve vypjatém a bojovném konci zápasu, ale s jistotou, dohráli za dva body.

Velkou pochvalu zaslouží tedy všichni, za zvládnutí zápasu a dnes opravdu dobrou obranu, vzhledem k síle spojek soupeře. Velký dík zaslouží Michal Klement, který dnes podržel tým, tak jak se patří, a zejména tehdy, kdy to nejvíc kluci potřebovali.

Sestava a branky: Klement – Petřek (1), Divín (2), Zuzaňák (8), Paťava, Kačmarik (9), Kulišťák (4), Repák (1)


Rožnov p.R.- Polanka n.O.   23:24 (11:9)

V posledním podzimním utkání jsme přivítali na naší palubovce soupeře z Polanky n/O.
Fotogalerie z utkání ZDE.

Kluci, kteří nastoupili do utkání, se snažili urvat v tomto domácím zápase potřebné dva body, které by našemu družstvu dopřály přezimování na druhém místě dorostenecké soutěže, což byl i náš cíl, dohrát podzim na „bedně“. Bohužel jsme nezvládli posledních několik minut utkání, které nás mimo tentokrát opět mnoho neproměněných šancí a několika zbytečných technických chyb během celého zápasu stály posun z míst cílových na místo v půli sezóny bramborové. První polovina tabulky je vyrovnaná, zabereme a pokusíme se v následující jarní části sezóny naše neskromné cíle splnit.

K tomu Vám pánové přejeme mnoho sil a zdraví, více tréninkové píle a vše Nej v novém roce 2015. Těšíme se na hale 6. 1. 2015.

Sestava a branky: Klement – Chudiak (2), Divín (2), Paťava, Kučera (1), Kačmarik (6), Halamíček, Kulišťák (7), Repák (1), Vlk (4)

Z V R P skóre B
1 V. Bystřice 11 11 0 0 415 : 307 22
2 DTJ Polanka 11 8 0 3 341 : 264 16
3 Ostrava 11 8 0 3 327 : 274 16
4 Rožnov p.R. 11 7 1 3 316 : 284 15
5 Litovel 11 7 0 4 331 : 281 14
6 HK Ivančice 11 6 1 4 370 : 324 13
7 Velké Meziříčí 12 6 0 6 364 : 399 12
8 KP Brno 11 4 1 6 339 : 336 9
9 TJ Sokol Luhačovice 11 4 0 7 279 : 339 8
10 Sokol Juliánov 12 2 0 10 348 : 413 4
11 Prostějov 11 1 1 9 313 : 402 3
12 Třinec 11 1 0 10 279 : 399 2

Ostrava – Rožnov p.R.  28:20 (16:9)

V tvrdě hraném utkání v Ostravě našim mladším dorostům nevyšla první půle, kdy jsme zejména nebyli sto ubránit souhru ostravských spojek se svým pivotem, přes kterého šlo dost branek, soupeř odskočil i naším neproměňováním brankových příležitostí. Ve druhé půli jsme zlepšili obrannou činnost pokrytím spojek soupeře, ale na více než herně vyrovnanou druhou půli to nestačilo.

Sestava a branky: Klement, Kučera – Chudiak (2), Divín (1), Paťava, Kačmarik (4), Halamíček (3), Grochol (2), Kulišťák (6), Repák, Vlk (2)


Třinec – Rožnov p.R.  25:38 (11:18)

Zápas v nové hale v Třinci kluci zvládli…Občas, zejména v obraně, nám dělalo problém zvyknout si na velký prostor haly, ale nakonec se kluci přizpůsobili a zápas dovedli ke své spokojenosti k dobrému výsledku. Jinak hala je parádní, o čemž svědčí odkaz na fotky ze zápasu.

http://www.hazena-trinec.cz/fotogalerie-k-utkani-ml-dorost-trinec-vs-roznov-pr/

 

 

Sestava a branky: Klement – Divín, Zuzaňák (7), Paťava (1), Kačmarik (16), Halamíček (1), Kulišťák (8), Repák (2), Vlk (1), Turza (2)


Rožnov p.R.  – Luhačovice  36:16 (15:7)

Po minulých zápasech dnes naši mladší dorostenci předvedli zlepšené výkony v obraně i v útoky, které vedly k poměrně jednoduchému vítězství nad celkem Luhačovic.Sedmnácti brankami se blýskl Petr Kačmarik a stále si drží vedoucí pozici střelců v naší lize. Za zlepšenou obranou se předvedl dobrým výkonem Michal Klement v bráně a přispěl k týmovému výkonu a zatím nejméně obdrženým brankám našeho celku z dosavadních zápasů. Všem devíti klukům tedy díky za výkon a zlepšený herní projev.

Výběr fotografií ZDE.
Celá fotogalerie ZDE.

Sestava a branky: Klement – Petřek (2), Divín, Zuzaňák (6), Paťava, Kačmarik (17), Halamíček (3), Kulišťák (8), Turza, Repák


Prostějov – Rožnov p.R.    31:31 (15:13)

Prostějovští mladší dorostenci naše kluky hned od začátku utkání zaskočili svou agresivní hrou jak v útočné fázi, tak zejména v obranné činnosti. Ujali se v průběhu prvních patnácti minut vedení až o pět branek a my jsme se nedokázali poprat s předváděnou hrou soupeře celou první půli. Ve druhém poločase soupeř pokračoval se stejným důrazem, my jsme zlepšili zejména projev v obranné činnosti a před závěrem zápasu jsme se dostali i do vedení, ale dnes to nestačilo a z Prostějova si vezeme těžce získaný bod.

Sestava a branky: Chudiak – Petřek (2), Koleček (1), Divín (3), Zuzaňák (6), Paťava, Kačmarik (12), Halamíček, Kulišťák (5), Vlk (2), Turza


Rožnov p.R. – KP Brno     26:25 (15:13)

Fotogalerie z utkání ZDE

Domácí utkání s KP Brno se neslo v duchu minulého utkání ve V. Bystřici…Celé utkání jsme se potýkali s nedůraznou obranou a malou pohyblivostí a souhrou v útočné činnosti. Přesto kluci dokázali zvítězit, ač to ale bylo o chlup. Za body pochvala, pochvala pro starší žáky, kteří vypomohli, jak na hřišti, tak na lavičce (Heliman, Koleček).

Sestava a branky: Kučera, Heliman – Petřek  (1), Koleček, Divín, Zuzaňák (4), Paťava, Kačmarik (10), Halamíček , Grochol (4), Kulišťák (5), Vlk (2)


Velká Bystřice – Rožnov p.R.     33:23 (14:10)

Utkání dvou prozatím neporažených celků bylo k vidění v sobotu po poledni na tartanu v hale ve Velké Bystřici. Našim hochům bohužel zápas nevyšel a tak jsme odešli poraženi o deset branek, poločas o čtyři.Do utkání jsme nastoupili pouze v sedmi hráčích a dvou gólmanech. Kluci v brance odvedli solidní výkon a několikrát v průběhu utkání náš celek podrželi. Stínem však byl výkon našich hráčů v poli, kteří nedokázali v těchto okamžicích využít výkonů brankářů, vsítit branky a utkání zdramatizovat. Kluci v poli byli bezkrevní, bez pohybu, bez nálady, bez nadšení, atd., takže zápas nemohl dopadnout jinak, i přesto, že celek z Bystřice byl dozajista k poražení či sehrání důstojnější partie z naší strany. Tak příště. Zdůrazňujeme, že všichni co jsou již zdraví, o.k., doma  a v pohodě, trénuje se út, čt, pá na hale!! Bez tréninku to dál neposunete, takže se těšíme.

Sestava a branky: Kučera, Klement – Petřek  (1), Divín (1), Zuzaňák (8), Kačmarik (10), Paťava, Halamíček (1), Kulišťák (5)


Rožnov p.R. – Juliánov    37:29 (22:12)

Foto z utkání ZDE.

V zápase čtvrtého kola II. ligy mladšího dorostu proti celku Sokola Juliánov jsme na domácí palubovce nezaváhali a přesvědčivě zvítězili. V utkání dostali prostor všichni naši hráči a zapsali se v počtu deseti i brankou do sítě soupeře. Zápas jsme měli pod kontrolou a soupeři jsme nedovolili se gólově v průběhu utkání přiblížit a tak pomýšlet na zdramatizování utkání. Bohužel i v dnešním zápase nám mnohdy nefungovala obrana tak jako bychom si představovali a výsledkem je i přes pohodlné vítězství množství obdržených branek, povětšinou z křídelních prostor. Proto máme do příštích zápasů v tréninkovém procesu co zlepšovat a tak doufáme, že se v nadcházejícím týdnu na hale út, čt, pátek uvidíme v hojném počtu. Pochvala tedy za vítězství všem a pochvala i všem klukům, kteří následně hned po utkání mladšího dorostu odehráli navazující utkání za starší dorost proti celku ze Vsetína a pomohli k vítězství našeho týmu.

Sestava a branky: Kučera – Petřek (4), Koleček (1), Divín , Zuzaňák (5), Paťava (4), Turza (1), Kačmarik (7), Halamíček (1), Kulišťák (5), Repák (2), Vlk (7)


Rožnov p.R. – Litovel     26:23 (13:10)

Druhé domácí podzimní utkání se našim mladším dorostencům proti soupeři z Litovle vyvedlo. První půli jsme vyhráli o tři branky a v průběhu druhé poločasu jsme si dokonce vypracovali vedení až o pět branek. Soupeř se před koncem zápasu ještě pokusil zápas zdramatizovat, ale kluci si již nenechali dnešní vítězství dobrým a takticky vedeným závěrem utéct. Přesto jsme si v zápase několikrát nedokázali v útočné činnosti vytvořit potřebný tlak na obranu soupeře, byli jsme chvílemi statičtí a v obraně nám to také občas zaskřípalo. Ale je vidět posun vpřed a klukům je třeba opět poděkovat za výkon a bojového ducha. V úterý naviděnou.



Sestava a branky:
Kučera, Chudiak – Petřek (2), Koleček, Divín (1), Zuzaňák (5), Paťava, Turza, Kačmarik (11), Grochol (4), Kulišťák, Repák (1), Vlk (1)


Ivančice – Rožnov p.R.     27:28 (10:9)

Utkání v Ivančicích bylo po celý průběh zápasu vyrovnané. V první půli se naši hoši nedokázali vypořádat s obranou soupeře, ale to zejména svým nedůrazem. Kluci nedokázali vytvořit potřebný tlak na obranu soupeře, byli statičtí, nedařilo se jim rozpohybovat obranu soupeře a následná střelba byla tedy z nepřipravených pozic- mnohdy nepřesná a v časové tísni.

Druhá půle se nesla v obdobném duchu, jen s tím rozdílem, že soupeř si dokázal vytvořit až čtyřbrankový náskok. V poslední desetiminutovce jsme začali praktikovat obranu 1:5, podařilo se nám získat několik míčů způsobem, že soupeř byl naší aktivní obranou přinucen chybovat a kolektivním výkonem a bojovností jak na hřišti, tak na lavičce se nám podařilo obrátit vývoj zápasu na naši stranu a přivézt z Ivančic dva body. Pochvala pro celý tým za druhou půli a opět kolektivní výkon celého družstva.

Sestava a branky: Kučera,  – Petřek (2), Chudiak, Koleček (1),  Divín (1), Zuzaňák (8), Turza, Grochol (5), Repák, Vlk (3), Kačmarik (8), Paťava


Rožnov p.R. – Velké Meziříčí   28:23 (15:10)

V úvodním utkání tohoto ročníku II.ligy mladší dorostenci zabojovali a dva body jsou doma. V první půli předváděli kluci hru, se kterou byl trenér spokojen. Poločasový rozdíl branek odpovídal obrazu hry na palubovce. Vstup do druhé půle nám nevyšel dle našich představ  a v první „dvacetiminutovce“ jsme soupeři dovolili 9 x skórovat, zatímco naši střelci zatížili konto Velkého Meziříčí pouze 5 x.  Po time outu naší trenérské lavičky jsme se dokázali vrátit k naši hře z první půle a poslední 10ti minutovku jsme soupeři opět brankově odskočili a utkání dotáhli do vítězného konce. Trenéři děkují všem za předvedené výkony a cení si hlavně „kolektivního“ výkonu, který tým v tomto úvodním utkání podal.

Sestava a branky: Kučera, Maléř – Petřek, Chudiak, Divín (3), Zuzaňák (2), Turza, Grochol (7), Repák, Halamíček (1), Kačmarik (15), Paťava

Comments are closed.