Starší dorost: Rožnov p.R. – Zlín 27:23 (18:16)

logo_zapasyPoslední kolo sezony naši dorostenci zvládli výborně…

Fotogalerie z utkání ZDE

Ostatní  výsledky a tabulka soutěže ZDE.


Přivítali jsme favorita soutěže a zároveň nového účastníka 1.ligy družstvo ze Zlína. Zápas to byl vyrovnaný, naši kluci i bez nejlepšího střelce bojovali, nechali na hřišti srdíčko a to nakonec rozhodlo. První poločas to nebylo v obraně bez chyb, ale hrou v útoku jsem byl spokojen. Všichni kluci zahráli velice dobře zachytal i brankář Měrka, který nás hlavně v druhém poločase nejednou podržel. Chci taky poděkovat mladším klukům, kteří nám opět pomohli. Kluci moc díky všem, děkuji za celou sezonu a doufám, že se ještě uvidíme na hale a oslavíme tuto pro nás docela vydařenou sezonu.

Sestava a branky: Měrka – Rajnoch (4), Vylíčil (7), Divín, Kulišťák M. (4), Šmajstrla (1), Slovák (7), Paťava


Přerov – Rožnov p.R.  25:28 (12:13)

Od začátku jsme velice dobře bránili a bojovali o každý míč, i když v útoku to bylo v prvním poločase o něco slabší. Nedokázali jsme proměňovat vyložené šance a soupeř se pořád držel na dostřel. Poločas byl o branku v náš prospěch. Po přestávce jsme se zlepšili v útoku a začali jsme soupeři brankově odskakovat až na 6 branek. Poté kluci opět přestali hrát, a mysleli, že už je hotovo, ale byl to omyl, svou nedisciplinovaností jsme soupeře dostali opět do hry. Po oddechovém čase jsme se zklidnili a zápas jsme dovedli do vítězného konce. Výborné utkání hrál zejména Slovis ,Zetor a v brance nás nejednou podržel Tomáš. Děkuji všem hráčům za bojovný výkon a předvedenou hru. Také děkuji všem mladším dorostům, kteří vypomohli starším kolegům a přispěli k důležitému vítězství. Kluci díky a uvidíme se v úterý na hale.


Polanka n.O. – Rožnov p.R. 32:24 (15:14)

Starší dorostenci hráli o třetí místo, ale toto utkání se nám vůbec nepodařilo. Dělali jsme chyby v obraně, a nedokázali jsme proměnovat opravdu vyložené šance. Hráli jsme nekoncentrovaně, a nasazení některých hráčů bylo trystní, tak se o bednu opravdu nehraje. Vidíme, že opravdu bez tréninku to nepůjde. Stále máme ještě teoretickou naději na třetí místo, ale chce to větší nasazení a vůli po vítězství. S takovou hrou, jakou jsme předvedli v Polance, nemáme žádnou šanci. Doufám, že si to kluci mezi sebou řeknou a v pátek vlétneme na ten Přerov, a získáme tolik potřebné body. Kluci takové zápasy jsou, ale doufám že jich bude méně a méně .Hlavu vzhůru a v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka – Rajnoch (3), Halamíček, Zuzaňák, Vylíčil (3), Divín (1), Havran (6), Kulišťák M. (1), Kantorek (2), Šmajstrla (2), Slovák (6), Paťava


Rožnov p.R. – Napajedla 31:19 (15:9)

Fotogalerie z utkání ZDE.

Starší dorost přivítal v sobotu družstvo z Napajedel. Zápas to byl celkem pohledný z naší strany, dařil se nám rychlý útok, ze kterého jsme dokázali vstřelit góly.I když nehrál náš střelec Domča, naši kluci bojovali a dokázali, že kolektivní hrou se dají zápasy vyhrávat. Před utkáním se nám zranil Lukáš Rajny, kterého ale velmi dobře nahradil Daníček, hrál výborně. Soupeři jsme vůbec nic nedovolili a výbornou obranou jsme soupeře dostávali stále pod větší tlak a navyšovali svůj náskok. Velmi důležité vítězství, které je třeba potvrdit v Polance a snad to na bednu vyjde. Děkuji všem hráčům za bojovný výkon. Díky taky za pomoc mladých, kteří byli velmi platnými hráči a pomohli nám k důležitému vítězství. Kluci díky a uvidíme se v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Slovák (4), Rajnoch (1), Kulišťák D. (11), Vylíčil (5), Kulišťák M. (2), Divín, Kantorek (4), Zuzaňák (3), Paťava (1)


Telnice – Rožnov p.R.  29:30 (15:14)

Starší dorost zajížděl pod novým vedením Vildy, jako trenéra, do Telnice. Vildovi se premiéra vydařila a naši chlapci vybojovali důležité dva body. Nebylo to vůbec jednoduché vítězství, ale naši kluci to zvládli na výbornou a stále držíme šanci na bednu. Chci opět poděkovat klukům z mladšího dorostu, kteří ač měli v nohách utkání v Luhačovicích, neváhali klukům ze staršího dorostu pomoct. Našim klukům samozřejmě děkuji  a gratuluji k vítězství. Vildovi samozřejmě hlavně děkuju za pomoc a doufám, že to nebyla jeho poslední výhra jako trenéra. Kluci bojovali celý zápas a dokázali otočit nepříznivé skóre a nakonec odjed se dvěma body. Kluci moc děkuju. Chci taky poděkovat vedoucí družstva Markétě, která to měla vše pod kontrolou.


Rožnov p.R. – Prostějov 32:24 (15:8)

Starší dorostenci Rožnova přivítali tradičního soupeře z Prostějova. Začátek utkání byl z obou stan nervozní, do 7 minuty byl stav bezbrankový…Chyběl klid v zakončení a taky oba brankáři ukázali svou kvalitu. Poté se naši kluci uklidnili a začali si budovat náskok. Začali jsme pozorněji bránit a rychlým přechodem jsme donutili soupeře k chybám a nabídnuté šance jsme dokázali promněnovat. Musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon, i když v oslabené sestavě jsme soupeře nepustili skoro k ničemu. Děkuji taky Vojtovi který nám už po několikáté vypomohl po zranění Vildy.Tomáš Měrka odchytal výborné utkání a taky jeho zásluhou to bylo vítězství o třídu. Kluci díky, jen tak dále, bojujeme o bednu.Uvidíme se v úterý, zatím ahoj.

Sestava a branky: Měrka – Rajnoch (1), Kulišťák (6), Vylíčil (5), Havran (7), Kantorek (4), Zuzaňák (8), Paťava, Šmajstrla (1)


Rožnov p.R. – SK Velká Bystřice 29:19 (12:13)

Naši dorostenci přivítali družstvo Velké Bystřice. První poločas byl velice vyrovnaný, žádný ze soupeřů se nedokázal utrhnout.

Fotogalerie z utkání ZDE.

Naši hráči se trápili v obraně, i v zakončení útočných akcí. Po přestávce jsme změnili obranu, a kluci začali bránit a chodit do výpichů a rychlými góly jsme se soupeři začali vzdalovat. Zlepšenou hrou ve druhé půli, jsme nakonec urvali oba body. Musím pochválit celé družstvo za bojovnost a předvedenou hru. Díky také mladším dorostencům, kteří nám opět vypomohli.

Sestava a branky: Měrka – Slovák (5), Rajnoch (2), Kulišťák D. (5), Vylíčil (2), Kulišťák M., Divín, Halamíček, Kantorek (4), Zuzaňák (2), Šmajstrla (1), Havran (8)


KH Z Vsetín – Rožnov p.R.  29:37 (13:17)

Starší dorci zajížděli k derby do Vsetína Byli jsme hodně oslabeni, ale pomohli nám mladší dorci jako Vojta, Michal K., Marek Divín. První poločas byl velice vyrovnaný soupeř, stále dotahoval náš náskok. Trochu jsme se trápili v obraně, ale po změně stran se kluci uklidnili a hra jak v útoku, tak i v obraně byla v pořádku. Musím pochválit celé družstvo za předvedený výkon, hlavně mladí Vojta s Míšou zahráli výborné utkání. I když nám chyběl nejlepší střelec, tak naši kluci ho dokázali nahradit. Myslím si, že oproti výkonu z Litovle, se kluci dali do pořádku a hráli kolektivně a úspěch se dostavil a zaslouženě si vezeme ze Vsetína všechny body. Ještě jednou všem díky a uvidíme se ve čtvrtek na hale.

Sestava a branky: Měrka – Rajnoch (1), Šmajstrla (1), Zuzaňák (8), Vylíčil (2), Kulišťák D. (10), Kulišťák M. (4), Kantorek (2), Divín, Slovák (9)


TJ Tatran Litovel  – Rožnov p.R.  35 : 22 (18:13)

Starší dorost i s mladším, zajížděli na půdu nepříjemného soupeře z Litovle. Do Litovle jsme jeli jen s 5 hráči. První poločas jsme celkem se soupeřem drželi krok, ale potom nám začaly ubývat síly, a museli jsme vystřídat mladší, kteří měli v nohách už svůj zápas. Utkání se už poté jen dohrávalo, a jen jsme si dávali pozor, ať se někdo nezraní. Tomáš v brance byl po nemoci, a tento zápas se mu moc nedařilo, ale i naše obrana byla hodně špatná Bylo to jedno z nejhorších utkání, které dorost hrál. Představoval jsem si větší bojovnost, hlavně od starších hráčů. Takhle se o body nebojuje. Tentokrát můžu pochválit jen Ondru Kantorka, Vildu a mladší kluky,  kteří nám pomohli. Doufám, že se dáme do kupy, a příští týden uděláme body v derby se Vsetínem. Trénink v úterý na půl 8.

Sestava a branky: Měrka – Ridel (4), Divín, Rajnoch (1), Vylíčil (7), Kulišťák D. (7), Kantorek (2), Halamíček (1), Paťava, Kulišťák M.


Rožnov p.R. – HK Ivančice   25:26 (12:13)

Fotogalerie z turnaje ZDE.

První jarní kolo naši dorostenci přivítali silný tým z Ivančic. Naše, už tak oslabená sestava, přišla ještě o našeho brankáře Tomáše Měrku, který dostal chřipku a tak musel do branky zaskočit pivot z mladšího dorostu Marek Divín. Musím Marka pochválit že i když odehrál celý zápas za mladší, šel bez řečí pomoct starším klukům. Chytal velice dobře, ale na body to tentokrát nevyšlo. Naše obrana v prvním poločase nebyla dobrá, a také jsme nedokázali proměňovat vyložené šance. Bylo  taky, na můj vkus, hodně technických chyb a to rozhodlo, že si soupeř odváží z Rožnova všechny body. V druhém poločase se hra zlepšila, ale některé situace jsme špatně vyhodnotili a neproměnili. Musím ale celé družstvo pochválit, za velmi obětavý výkon, bojovali jsme až do konce, ale na vítězství to tentokrát nestačilo. Kluci nic se neděje,  pokračujeme dále a ztracené body se pokusíme získat v dalším kole,kdy zajíždíme na půdu silné Litovle. Díky všem a uvidíme se v úterý na hale.

Sestava a branky: Divín – Rajnoch, Riedel, Šmajstrla (1), Zuzaňák (1), Vylíčil (8), Kulišťák D. (7), Havran (5), Kulišťák M., Kantorek (3), Repák


TJ STM Olomouc – Rožnov p.R.  23:35 (16:18)

Starší dorost na začátek jarní části zajížděl na půdu nepříjemného soupeře do Olomouce. Začátek zápasu se nám celkem podařil, kluci šance proměnovali a několikrát nás podržel i Tomáš v brance. Poté jsme se spokojili s náskokem, a začali jsme dělat chyby a zbytečně zbrklou hrou a nepřipravenou střelbou jsme dali soupeři šanci na zmenšení našeho náskoku. Proto také první poločas skončil jen o dvě branky v náš prospěch. Po domluvě v kabině jsme druhý poločas začali ve výborném tempu a pomalu jsme navyšovali svůj náskok. Celé utkání jsme měli pevně v rukou a jsem rád, že máme dva body. Zápas to byl tvrdý, hlavně ze strany našeho soupeře, zranili nám našeho křídelníka Michala při náskoku, myslím si, že to byla i jasná červená karta, ale rozhodčí byli jiného názoru. Doufám že Míša bude v pořádku. Také nám zranili Dana K. Jen doufám že ten nos není zlomený, Dane vydrž .Chci pochválit celé družstvo za bojovnost a přístup k utkání. Přeju si, aby tomu bylo i nadále, kluci moc díky. Nesmím také zapomenout pochválit naše ml.dorostence Vojtu a Michala K., kteří ač měli hrát večer ve Velkém Meziříčí zápas, tak bez velkých řečí přišli a pomohli nám v utkání uspět.

Sestava a branky: Měrka – Rajnoch, Riedel (4), Šmajstrla (2), Zuzaňák (1), Vylíčil, Kulišťák D. (10), Havran (16), Kulišťák M., Kantorek (2)


Rožnov p.R.-Polanka n.O.   23:18 (12:7)

V posledním kole na naše hráče čekalo družstvo z Polanky…
Fotogalerie z utkání ZDE.

Naši dorosti z počátku začali vlažně, ale postupem času se hra zlepšovala, a na konec se nám soupeře podařilo zdolat. Určitě to jsou důležité body a doufám, že budeme takto pokračovat i nadále. Děkuji všem za předvedený výkon a přeju všem krásné vánoce. Kluci hlavně si odpočiňte, a vylečte svá zranění a uvidíme se 6.1.2015. Ještě jednou všem děkuji za podzimní část sezony.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Rajnoch (3), Šmajstrla, Halamíček, Vylíčil (1), Kulišťák (7), Kantorek (3), Slovák (6), Petřek (3)

Z V R P skóre B
1 HK Ivančice 11 10 0 1 389 : 272 20
2 Zlín 11 10 0 1 381 : 264 20
3 Rožnov p.R. 11 8 0 3 343 : 296 16
4 Litovel 11 6 2 3 289 : 278 14
5 Polanka 11 6 1 4 300 : 247 13
6 Prostějov 11 6 0 5 331 : 332 12
7 Vsetín 11 5 0 6 324 : 329 10
8 V. Bystřice 11 4 0 7 317 : 341 8
9 Sokol Telnice 11 4 0 7 297 : 343 8
10 Olomouc 11 3 1 7 265 : 307 7
11 Přerov 11 1 0 10 260 : 351 2
12 Slavia Fatra Napajedla 11 1 0 10 253 : 389 2

Zlín  – Rožnov p.R.  42 : 28 (22:9)

V neděli večer zajížděl starší dorost do Zlína. Zápas to byl z naší strany né moc podařený. Bylo nás málo a zranění našeho střelce jsme nedokázali nahradit. První poločas nás soupeř přehrával rychlou hrou a nekompromisním zakončením. Naše obrana byla velice benevolentní. V zakončení jsme byli málo důrazní, i kombinace v útoku nebyla v pořádku. Musím vyzdvihnout také brankáře soupeře, který svými zákroky ničil naše ofenzivní snažení. Druhý poločas se zlepšila obrana, ale na obrat v zápase už nezbývaly síly. Taky se nám zranil Lukáš Rajnoch, tak museli naskočit kluci z ml.dorostu, tímto jim děkuji. Škoda toho prvního poločasu, mohlo to být vyrovnanější, ale kluci nic se neděje jedeme dál. Pochvalu zaslouží všichni za bojovnost, a že jsme v druhém poločase nesložili úplně zbraně a hráli jsme až do konce. Soupeři samozřejmě gratuluji, tentokrát byl lepší. Zápas se podařil zejména Martinovi Slovákovi, který nebyl úplně zdráv, Dankovi Kulištákovi, překvapil také Ondra Kantorek, který musel zaskočit za spojku a byl dobrý. Ondra Halamíček hrál pivota a taky si nevedl špatně. Michal Vylíčil podal na křídle také dobrý výkon.Ještě jednou díky všem.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Slovák (9), Rajnoch, Halamíček (1), Vylíčil (6), Kantorek (2), Kulišťák M., Petřek, Kulišťák D.  (9),


Napajedla – Rožnov p.R.  24 : 44 (14:24)

Kluci nastoupili na hřiště a na střídačce nám zůstal pouze pan Žabka…Valaši jsou ale velcí bojovníci a domů chtěli dovézt dva boby. Bylo to nečekané, ale kluci přesně plnili pokyny trenéra a šli trpělivě za vítězstvím. Na konci první poloviny se zranil pan Havran, a byl nutný jeho odvoz na pohotovost. Moc děkujeme paní Kantorkové, která se o Domču postarala. Druhá polovina zápasu byla bojem o udržení desetibrankového rozdílu. Kluci hráli moc hezky. Kolektivní hrou a hlavně velkou trpělivostí náskok ještě navýšili a jasně soupeře přehráli. MOC děkujeme za předvedený výkon a Domčovi přejeme brzké uzdravení.

Sestava a branky: Měrka – Slovák (9), Rajnoch (7), Kulišťák (11), Vylíčil (8), Havran (6), Kantorek (3), Petřek (3)


Rožnov p.R. – Telnice 34:27 (17:14)

Starší dorost hrál s družstvem Telnice. Zranění a neúčast naší střední rozehrávky Vildy nám chyběla. Zaskočil benjamínek Vojta, který hrál výborně. První poločas  soupeř s námi držel krok, i proto že, byla špatná obrana a neproměnovali jsme vyložené šance. Postupem času ale naši hráči přidali na agresivitě, a klidu v zakončení a zaslouženě jsme získali dva body. Chválím celé družstvo za kolektivní výko a doufám, že to tak bude pokračovat dále. Kluci díky.T omáš Měrka výborný výkon, díky Tome.

Výběr fotografií ZDE.
Celá fotogalerie ZDE.

Sestava a branky: Měrka – Rajnoch (2), Kulišťák D. (9), Šmajstrla, Zuzaňák (4), Vylíčil (2), Paťava, Turza, Havran (7), Kulišťák M., Halamíček, Kantorek (4), Slovák (5), Petřek (1).


Prostějov – Rožnov p.R.  27:32 (17:20)

Dorosti zajížděli v neděli do Prostějova.Zápas nezačal pro nás dobře a hned ze záčátku jsme prohrávali o 4 branky.Špatná koncentrace, neproměňování šancí a velmi laxní obrana.Soupeř vytáhl hned na začátku osobku na Dominika a toho jsme chtěli využí pro naše šikovné hráče. Asi po 10minutách se nám konečně začalo dařit a vyložené šance také proměnovat.Výborně hráli naše křídla, kterým to připravovaly naše spojky a to zejména Martin Slovák a Vilda.Výborný zápas hráli také Michal V. Dan Kulin, Dominik a taky Radek Šmajstrla. Chci poděkovat také mladším kluků, kteří nás podporovali jak na střídačce, tak i v hledišti. Díky taky Michalovi Kulinovi který vypomohl i na hřišti a přispěl tak k důležitému vítězství. Naše kluky chválím za bojovnost a za taktickou vyzrálost. Děkuji všem a jenom dodávám že takto se bojuje o body.Kluci díky.

Sestava a branky: Chudiak, Měrka – Halamíček, Rajnoch, Riedel, Šmajstrla (2), Turza, Vylíčil (5), Kulišťák D., (10), Havran (3), Paťava, Kulišťák M. (1), Slovák (10), Petřek (1)


Rožnov p.R. – Přerov   42:25 (19:10)

Fotogalerie z utkání ZDE.

Starší dorost sehrál v sobotu zápas s Přerovem.Toto utkání bylo z naší strany nejlepší v sezoně…Kluci od začátku bojovali a chtěli získat důležité body, a to se nám podařilo. Konečně začala fungovat obrana a z rychlých útoků jsme dávali branky. Dařilo se i brankáři Měrkovi, i když první poločas tomu tak nebylo. Poté se chytil a kluky několikrát podržel. Výborné utkání hráli Dominik, Luky, Vilda a v obraně mě příjemně překvapil Michal Vylíčil. Díky taky patří mladším klukům, kteří nám opět vypomohli.Moc děkuju všem a doufám, že to bude čím dál lepší. Kluci moc děkuju a trénink je v úterý v 17 hodin.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Slovák (3), Rajnoch (6), Riedel (3), Zuzaňák (2), Vylíčil (4), Halamíček (1), Kulišťák (5), Havran (10), Paťava (2), Divín (3), Grochol, Petřek (3)


Velká Bystřice – Rožnov p.R.    30:34 (12:19)

Družstvo starších dorostenců, už i s uzdraveným Dominikem, začalo utkání ve vysokém tempu. Byla to svižná házená, která se musela líbit Naši hráči proměňovali šance, ale v obraně to  první poločas občas zaskřípalo. Šli jsme do celkem vysokého náskoku a kluci si mysleli, že už je hotovo, ale soupeř nás z tohoto omylu v druhém poločase. Naši kluci znervózněli, tahali to na sebe a nedávali branky, a tak soupeř začal stahovat náskok, který jsme si vybudovali v první poločase. Po domluvě se kluci uklidnil, a zápas dotáhli do vítězného konce. Díky všem a doufám že to bude stále lepší. Chci poděkovat všem za předvedený výkon a pomoc mladších dorostenců . Klucí díky a ahoj na tréninku.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Slovák (6), Rajnoch (1), Riedel (4), Vylíčil (4), Kulišťák M., Paťava, Kulišťák D. (2), Havran (10), Halamíček (1), Zuzaňák (4), Petřek, Divín (2)


Rožnov p.R. – Vsetín   28:23 (15:11)

Foto z utkání ZDE.

Dnešní valašské derby bylo hodně vyrovnané…Zápas byl místy hodně tvrdý. Soupeř si na začátku druhé poloviny vysloužil přímou červenou kartu za faul na hranici brankoviště. Kluci opět ukázali, že umí bojovat. Plnili pokyny trenéra a kolektivní hrou dokázali získat cenné body. V   bráně klukům hodně pomohl Měrka. Velký dík patří ml.dorostencům, kteří nám opět moc pomohli. Střídající Kučera zlikvidoval nařízený sedmimetrový hod. Jen tak dál hoši.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Slovák (9), Rajnoch (3), Riedel (5), Zuzaňák (3), Vylíčil (2), Paťava, Halamíček (2), Repák, Divín, Turza (1), Petřek (3)


Rožnov p.R. – Litovel   27:28 (11:16)

Foto z utkání  ZDE.

První polovina zápasu se nám moc nepovedla.Prohráli jsme o 5 branek. Do druhé půle nastoupili naši hoši s bojovnou náladou. Bojovali o každý míč a začali soupeřovo vedení snižovat až na vyrovnaný stav. Soupeř ale opět strhl vedení na svou stranu. Utkání bylo vyrovnané a napínavé až do závěrečné sirény. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu soupeře. Prohra o jedinou branku nás mrzí, ale kluci se nemají za co stydět. Když je chuť hrát a dá se do toho srdíčko tak to jde. Naše družstvo tvořilo 6 starších a 8 mladších dorostenců. Střelecky se hodně dařilo Rajnymu. Děkujeme ml.dorostencům, kteří se nezalekli soupeřovy výškové a váhové převahy a šli do každého souboje naplno. Pochvalu zaslouží všichni za kolektivní hru a bojovný výkon ve druhé polovině.

Sestava a branky: Měrka, Chudiak – Slovák (3), Rajnoch (11), Riedel (2), Zuzaňák (1), Vylíčil (4), Divín, Grochol (2), Paťava (1), Halamíček, Repák, Turza, Petřek D. (3)


Ivančice – Rožnov p.R.    32:21 (20:9)

Starší dorost hrál v Ivančicích a toto utkání se nám vůbec nepodařilo. Vím, že máme málo hráčů, ale u některých mi chybí zápal pro hru. Děkuji za pomoc mladším dorostencům kteří nám vypomohli v utkání. Musíme na ten zápas zapomenout a připravit se na domácí utkání s Litovlí a doufám že kluci popřemýšlí a na utkání se připraví. Chválím brankáře Měrku který to měl opravdu těžké, protože naše obrana nebyla vůbec žádná Musím uznat, že soupeř byl lepší a proto jim gratuluju. Bojoval také Vilda, Vojta, Slovis a Rajnoch Kluci nic se neděje, jedeme dále a doufám že příště to bude o hodně lepší.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Slovák (4), Rajnoch (2), Riedel (5), Šmajstrla, Zuzaňák (1), Vylíčil (1), Kulišťák (4), Grochol, Paťava, Divín, Repák, Petřek (1)


Rožnov p.R. – TJ STM Olomouc   30:20 (14:8)

Úvodní nesnadné utkání s velmi trvdě hrajícím týmem z Olomouce kluci bodově zvládli. Hra ještě nebyla podle představ trenéra Zuzaňáka, nicméně bojovnost a snahu odehrát dobré utkání si u tohoto týmu cení. V tomto utkání jsme se herně trápili a to jak v obraně, kde nám zvláště v první půli nebránily pravá a levá straně stejně dobře, tak i v útoku, kde se nám zatím v úvodu soutěže nedařila kombinační hra. Hráči se však postupně zlepšovali a dokázali toto pro nás těžké utkání dotáhnout do vítězného konce. Pan Jiří děkuje všem hráčům za první body do tabulky, pochvalu navíc si dnes dle jeho slov zasloužil brankář Měrka a mladší dorostenci, kteří týmu vypomohli.

Sestava a branky: Měrka, Kučera – Halamíček, Riedel (2), Rajnoch (1), Šmajtrla (4), Zuzaňák (2), Vylíčil (2), Kulišťák (9), Grochol (4), Divín, Kantorek (6)

 

Comments are closed.