Ježíšek zazvonil medailí :)

logo_zapasyV sobotu 20.12. se mladší žáci B zůčastnili Vánočního turnaje ve Velké Bystřici. K našim kámarádům zde jezdíme velmi rádi, neb mají pro nás vždy perfektně připravený turnaj. Ani nyní tomu nebylo jinak:
Díky všem za příjemné strávený předvánoční čas a našim fanouškům za podporu a dopravu 🙂
Pár foto z turnaje ZDE.

Turnaj byl určen pro ročník 2003 a mladší a tak jsem se těšili, že si zahrajeme opravdu se soupeři, kteří jsou na tom jak herně, tak i výškově a váhově podobně jako my.
Čekalo na nás 5 utkání s hracím časem 1 x 25 minut. Naším cílem bylo opět si vyzkoušet hru n avšech postech, dobře bránit a v útoku se snažit vyzkoušet si další herní dovednosti, které se učíme na tréninku – rozehrání rychlého utoku, přihrávka do pivota, záběhy po odehrání míče.

Po prvním utkání s Újezdem u Brna bylo ale nutno cíle změnit  a po předvedené hře, tedy vlastně po tom, co kluci nepředvedli na hřišti téměř nic :(, jsme se vrátili k samým začátkům a kluci měli za úkol jen hrát, hrát a hrát, důrazně bránit a dávat branky :).

Další 4 utkání pak již vypadaly „házenkářsky“ a kluci ukázali, že házenou hrát umí, jen jsme prostě nezvládli trošku větší krůček vpřed. Tři utkání jsme vyhráli a ve čtvrtém, jsme o dvě branky podlehli domácímu tůmu.

Obsadili jsme celkové 3 místo a kluci měli radost z medailí. V přůběhu turnaje nás navšítvil i Ježíšek.

Pro úplnost dodáváme naše výsledky a celkové pořadí turnaje:
RpR – Újezd u Brna   7 : 13
RpR – Hranice            6 : 4
RpR – Žeravice           8 : 7
RpR – Telnice            12 : 7
RpR – Velká Bystřice  4 : 6.

Pořadí turnaje:
1. Újezd u Brna
2. Velká Bystřice
3. Rožnov p. R.
4. Telnice
5. Hranice
6. Žeravice

Comments are closed.