Ml. žáci „A“: Vánoční Bosu bowling

logo_fotoPřed Vánoci jsme měli naplánováno i nenaplánováno spoustu aktivit, které nám zpestřily čas předvánoční, kdy se doma peče a uklízí, což není nic, při čem bychom chtěli asistovat 🙂 

Foto a video z bowlingu zde

V sobotu 20. prosince jsme chtěli nalákat kluky na extraligové utkání mezi HC Zubří a Cementem Hranice. Plnou halu a super atmosféru nakonec mohli ochutnat pouze Martin s Tomínem. Účast tedy velmi slabá. Ti si kromě výše zmíněného mohli vyzkoušet o přestávce a po zápase zuberskou palubovku, z které odcházeli, až jakmile zhasla všechna světla 🙂 Navíc si odnesli výhru z přestávkového losování…

V neděli 21. prosince jsme měli třetí Bosu v této sezóně. Účast byla tentokrát velmi špatná: Robin, Dan a Tomíno. Obrovská škoda. Kruhový trénink nám dal pořádně zabrat. Kde byli ostatní nevíme, asi na jiném kroužku… Nicméně toto Bosu dalo definitivní podobu vánočnímu bowlingu. Úkol zněl jasně: kdo půjde 2x ze tří lekcí, jde na bowling. Motivace dopadla následovně: Robin absolvoval 3 ze 3, dalších 5 kluků 2 ze 3, 3 kluci 1 ze 3 a poslední desátý si neudělal čas ani jednou. Motivace tedy zabrala tak nějak napůl. 

Neplánovaný program pro účastníky třetího Bosu připravila paní Zeťová, která klukům nabídla volný vstup na Štěpánské fitko. 26. prosince tedy do Fittsportu zamířil Dan s Tomínem, kteří si vyzkoušeli Tea-bo, spinning, běžecké pásy a veslařský trenažer. Nakonec jsme ve fitku strávili přibližně dvě a půl hodiny.

V neděli 28. prosince byl poté hlavní program: bowling ve Freešku. Smolařem Vánoc se ukázal býti Robin, který byl na všech Bosu, ale na bowling díky nemoci nemohl přijít. Neboj, tohle ještě nějak vymyslíme… Dvě hodiny jsme házeli jak to jen šlo. Následně jsme si pochutnali na pizze, prohodili jsme pár slov o Vánocích, aby jsme poté kluky zaměstnali fotbálkem a boxovacím pytlem. Kdo byl, ten snad nelitoval. Na zpáteční cestě jsme se ještě zabavili koulovanou a megaklouzačkou u kina a kousek před osmou jsme byli doma.

Comments are closed.