Starší žáci vítězi LAUDON CUPU 2015

 logo_zapasyV sobotu 24.1. vyhráli starší žáci v rámci své přípravy další turnaj. Tentokrát ovládli LAUDON CUP v Novém Jíčíně. K prvenství přidal Filda Koleček ještě ocenění pro NEJLEPŠÍHO STŘELCE turnaje.
Pořadí: Rožnov p.R. , Olomouc, Nový Jičín, Žeravice.
GRATULUJEME CELÉMU TÝMU A FILDOVI, JEN TAK DÁL KLUCI :).

Na turnaj do Nového Jičína jsme odjížděli v počtu 16ti kluků (14 hračů + 2 fanoušci) a s odhodláním prodloužit počet vítězných utkání.  Čekali nás soupeři  z Nového Jičína, Olomouce a Žeravic.

První zápas jsme vyzvali kluky z Žeravic. Nic jsme neponechali náhodě a zápas ovládli od samého začátku. Konečný výsledek mluvil jednoznačně v náš prospěch.

Po odehrání prvního utkání nás čekal po 10ti minutové přestávce celek domácí Nový Jičín. Nevím jestli kluci byli unaveni, nebo opravdu tak nervózní, na hřišti totiž tak působili, ale nic se jim nedařilo. Každá druhá střela na branku létala mimo a v obraně jim soupeř dost utíkal. O přestávcec se uklidnili a druhý poločas hráli svou hru. Soupeři dovolili vstřelit pouze 4 branky a sami střelbu zlepšili.

Teď už jsme měli jasný cíl, porazit Olomouc a získat zlatý pohár . Oba celky měly stejnu motivaci a tak hra v prvním poločase byla taková opatrná. V posledních sekundách prvního poločasu se nám ale podařilo urvat dvoubrankové vítězství a to kluky pozvedlo. Objevila se v nich chuť po vítězství a neskutečná dravost po míči. Druhý poločas jsem už soupeři nedali šanci a zvítězili i v tomto posledním utkání.

Chtěla bych všechny pochválit za předvedený výkon na palubovce. Brankáře za jejich výborné výkony v bráně, jsou jistota týmu, ale hlavně bych chtěla pochválit naše nejmenší, kteří se do hry nedostanou tak často, za jejich výkon na turnaji. Kubu Válka za jeho branky z postu křídla a Máru za obranu až do krve a to doslova. Krvavé koleno tomu bylo důkazem.  Takto bránit jsme ho ještě neviděli. Tohle vše vypovídá o jednom, že když se chce a zaberou všichni,  tak to kluci umí a pokud budou i nadále trénovat a poslouchat rady trenéra, tak budou vítězit. Rovněž velká gratulace patří Fildovi , co by nejlepšímu střelci turnaje a velké díky patří rodičům, kteří nám pomohli s odvozem.

1. Rožnov    2. Olomouc      3. Nový Jičín      4. Žeravice

 

Rožnov – Žeravice 25:14 (12:6)
N. Jičín – Rožnov 10:17 (6:9)
Rožnov – Olomouc

21:14 (10:8)

Comments are closed.