4. místo mladších žáků B v Hranicích na Moravě

logo_zapasyV neděli 22.2. absolvoval B tým mladší žáků další z přípravných turnajů. V Hranicích na Moravě jsme odehráli 5 utkání a po 1 výhře, 1 remíze a 3 prohrách jsme obsadili 4. místo. Oproti minulému turnaji v Karviné jsme si o jednu příčku a 1 bod polepšili. Super, stoupáme výš :)…..

Fotogalerie z turnaje ZDE.

Tentokrát jsme vyrazili jako B tým, doplněný o Davču Skalku a Áďu Solanského z „A“ týmu. Jak je zmíněno v úvodu, čekalo na nás 5 utkání s henrím časem 1 x 25 minut.

V úvodním utkání proti Valašskému Meziříčí jsme tak trošku ještě spali :). Naše obrana nebyla důrazná a soupeřovy spojky si tak střílely pod naše břevna. Ve druhém utkání nás čekal B tým Hranic. Kluci z tohoto družstva jsou sice vyšší a trošku těžší než naši kluci, ale nehrají tak dlouho házenou. Síly tak byly na hřišti vyrovnané. Kluci zabrali v obraně, nebáli se kontaktu a i když moc branek nepadlo, remíza 6:6 byla pro oba týmy spravedlivá. Ve třetím utkání nás čekal „A“ tým Hranic a my ač jsme proti opravdu silným a rychlým klukům výhru nečekali, tak jsme nechtěli odcházet s hlavou dole. I když jsme prohráli o 9 branek, tak statečnost,odvaha, pohyb, dobrá střelba a chuť hrát nás nestavěla pouze do role statistů. V předposledním utkání nás čekaly sice výškově menší, nicméně herně velmi dobře hrající tým Žeravic. Trošku nám po 3 zápasové pauze chyběl pohyb v útoku a v obraně jsme nestíhali dobraňovat rychlé kombinace soupeře. „Utržili jsme“ naši nejvyšší prohru. Nicméně, do posledního utkání s Bystřicí pod Hostýnem jsme šli opět s chutí a touhou vyhrát. Snad více než kluci, toužil po výhře na začátku utkání náš fanouškovský kotel :). Svým povzbuzováním kluky nabudili a ti předvedli parádní výkon a zakončili tak turnaj nejen výhrou, ale i výbornou hrou :).

Konečné čtvrté místo i předvedená hra, nám všem udělalo radost. Na tomto turnaji jsme se postupně všichni zlepšovali a dělali další krůčky vpřed a zvedali si střelecké sebevědomí :). Kluci hráli jako tým a všech 13 kluků si zaslouží pochvalu a to velkou. Každý příspěl svým kouskem do naší hry a všichni se snažili zlepšit a vyzkoušet si vše, co se učíme. Velkou pochvalu zaslouží i oba brankáři Adam i Ondra, kteří dokázali že zatím chybějící centimetry, lze nahradit zápalem pro chytání, odvahou, nebojácností. Navíc si oba kluci navzájem fandili a podporovali se v bráně :).

Adame S., Filipe, Luky (1 branka), Maty (9), Martine (2) , Ondro Všetičko (4), Ondro Kvapile, Ondro Krčmo (1), (všichni 3), Davčo (5), Adame B. (2), Kubo (5), Domčo (6) a Šimone (5) –  díky moc a makáme dál, dneska jste odehráli dobrý turnaj a ukázali jste, že když trénujeme a následně i hrajeme, tak se zlepšujeme :).

 

RpR – Val.Meziříčí     7:13
RpR – Hranice B       6 : 6
RpR – Hranice A      19:10
RpR – Žeravice          8 : 21
RpR – Bystřice p.H.  10 :7

Konečné pořadí turnaje: Hranice na Moravě A, Žeravice, Val. Meziříčí, Rožnov p.R., Bystřice p.H., Hranice na Moravě B.

Comments are closed.