Starší žáci vítězně v Krmelíně

logo_infoNa třetí turnaj, tentokrát do Krmelína jsme odjížděli  v neděli 1.3., za vydatné mlhy  v počtu 11 kluků. Čekali nás 4x 25minutové zápasy s klukama z Ostravy a Krmelína a holkama z Ostravy a Velké Bystřice.

První zápas jsme odehráli s holkama z HC Ostravy.  Vzhledem k tomu, že občas trénujeme s holkama z Lesany, tak už se jich tolik nebojíme dotknout a víme jak na ně. Prvních 5 minut jsme se jen tak oťukávali a zbývajících 20 minut jsem začali hrát naší házenou. Výsledek po závěrečném písknutí mluvil jasně v náš prospěch ( 15:5 ).

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti holkám z Velké Bystřice. Na tento zápas jsem se těšili, neb jsme očekávali, že bude nejtěžší.  Naše očekávání se naplnila a v 6 minutě zápasu byl stav díky dobré obraně a rovněž neskutečným zákrokům v brankách na obou stranách 0:0. Nakonec jsme v tomto zápase zvítězili  ( 8:4 ). I když branek moc nepadlo, což vypovídá o perfektní obraně, zápas to byl opravdu pěkný.

Další dva zápasy jsme sehráli s klukama z Krmelína a Ostravy. Tyto už známe, jelikož jsme se už na turnaji potkali. Po odehraných zápasech jsme zvýšili naši bilanci vítězství nad těmito týmy po výhrách ( 20:9 a 14:6 ). Tímto jsme si zajistili další první místo na turnaji.

Jako třešinka na dortu tohoto turnaje bylo vyhlášení Baryho co by nejlepšího gólmana.

1. TJ Rožnov
2. SK Velká Bystřice
3. Sokol Ostrava
4. Sokol Krmelín
5. HC Ostrava

Všechny chválíme za odvedenou práci na palubovce. Přesvědčili jsme se o tom, že náš tvrdý trénink obrany, na který jsme se teď hlavně zaměřili, začal plodit ovoce. Klukům fungovala obrana na 98% – o čem vypovídá skóre ze 4 zápasů (57:24)   a rovněž střelecky se zapsali všichni hráči turnaje.

Rodičům děkujeme za pomoc s odvozem  a doufám, že se jim náš herní projev líbil.

Bary – Radim (1), Davča (3), Matěj (4), Adam (12), Honza (2), Mira (6), Filip (19), Kuba (7), Roman (3), Marek (1)

 

 

HC Ostrava – Rožnov 5:15
SK V.Bystřice – Rožnov 4:8
Rožnov – Sokol Krmelín 20:9
Rožnov – Sokol Ostrava 14:6

Comments are closed.