Mladší žáci B – turnaj Přerov, 7.3.2015

logo_zapasyPřed jarními prázdninami si mladší žáci B ještě zajeli na turnaj do Přerova, kde na nás čekali 4 soupeři, povětšinou starší než my, nicméně je potřeba stoupat výše přes silnější soupeře :). Ač jsme 4 x odešli z hřiště poraženi, naše hra se postupně zlepšovala.

Na turnaj jsme tentokrát odjeli pouze s 9ti hráči, neb nám začínají jarní prázdniny. Nicméně i v tomto počtu jsme 4 utkání hrána 2 x 15 minut zvládli a kluci nasbírali další herní zkušenosti. Po celou dobu turnaje jsme opět bojovali s naší nedůraznou a nepřesnou střelbou, ale oproti minulým turnajům, jsme se posunuli i v této činnosti dál. Tedy kromě prvního utkání, kdy jsme vstřelili pouze „jednu branku“. V šatně jsme si znovu v hlavách oprášili to, že střílet a dávat branky už umíme a že když zapojíme pohyb bez míče a následně i s míčem, silnější ránu a přesněji zamíříme, tak určutě to půjde. K tomu jsme tentokrát ještě přidali hlavně pokusy o hru s pivotem 🙂 a nezapomínali jsme ani na obranu. Ve druhém utkání už jsme nastříleli branek 8 :). Třetí utkání s Žeravicema jsme klukům oživili výměnou trenérů u obou celků aneb Rožnov kaučoval Lukáš a Žeravice Diddy. Na hřišti se kluci obou celků snažili a utkání všechny bavilo. V posledním utkání proti holkám z Olomouce zvládli kluci (tentokrát pod vedením Romana) bravurně a holky musely hodně přidat v druhé půli :). Nás se bohužel přestalo dařit střelecky a tak konečná prohra byla vyšší.

Za tento turnaj chválíme opravdu všechny kluky, bylo vidět, že jsme přes zimu pokročili vpřed a naše hra se pomalu začíná zlepšovat a odehrané přípravné turnaje klukům jednoznačně pomáhají. Všichni udělali krůček dopředu a i jako tým jsme se posunuli. POCHVALA PRO VŠECHNY A TO VELKÁ :).

Sestava a branky: Adam S. – Maty (5), Luky (1), Šimon (1), Davča (6), Dominik (7), Jirka, Ondra (2), Adam B. (3)

Rožnov – Centrum Haná   1:19
Rožnov – Sokolnice           8:19
Rožnov – Žeravice           10:15
Rožnov – Zora Olomouc    7:18

Comments are closed.