Rožnovský sportovec roku 2014

logo_infoDne 1.4.2015 proběhlo v kině Panorama slavnostní vyhlášení sedmého ročníku ankety, která vždy ocení nejlepší sportovce, trenéry či kolektivy rožnovského sportu za uplynulý kalendářní rok. Celkovým vítězem se stal lyžař Vojtěch Bambušek, ale s prázdnou neodešli ani zástupci rožnovské házené.

Náš oddíl blahopřeje všem oceněným sportovcům, trenérům a funkcionářům a přeje jim hodně dalších úspěchů nejen na palubovkách a hřištích.

V kategorii trenér roku 2014 byla oceněna dlouholetá trenérka, funkcionářka, organizační pracovnice či fotografka a jeden z nejdůležitějších pilířů nejen rožnovské házené – Dita Dvořáková. Diddy si bohužel nemohla cenu z rukou starosty převzít osobně a přebírání se ujal tatínek.


Mezi sportovnímu kolektivy ve věku 15-21 let bylo vyhlášeno družstvo starších dorostenců HÁZENÁ ROŽNOV, které v sezoně 2013/2014 zvítězilo ve 2. lize starších dorostenců Morava.


Starosta Rožnova Radim Holiš společně s místostarostou Janem Kučerou a fotbalistou René Bolfem předali pamětní list také osobnostem rožnovského sportu. Těmi byly mimo jiné vyhlášeni Miroslav Horut a Jaroslav Hanák z našeho oddílu.

Všem gratulujeme a přejeme hodně dalších úspěchů!

Zdroje obrázků: Rožnov pod Radhoštěm – město

Comments are closed.