Úspěšná sezóna Michala Kulišťáka

mladorost_polanka__13-12-2014-_11V právě ukončené sezóně 2014/2015 předvedl Michal Kulišťák výborné výkony a to jak ve svém mateřském Rožnově, kde patřil k oporám mladších dorostencům a vypomáhal starším dorostencům, tak i v sousedním Zubří, kde hostoval v I. lize mladšího dorostu a mimo 2. místa v této soutěži, dokázal se Zubřím vyhrát Česko-Slovenský pohár mladšího dorostu. Více info v článku….

Fotogalerii  Michalovy sezóny v Rožnovském dresu najdete ZDE.

Michalovi gratulujeme k letošním výsledkům a dosaženým brankám, děkujeme mu za vzornou reprezentaci našeho oddílu a přejeme mu hlavně pevné zdraví, přesnou a tvrdou střelu do soupeřových branek a hlavně radost z HÁZENÉ.

V letošní sezóně byl Michal hlavním tahounem našeho družstva mladšího dorostu, které hraje II. ligu Morava.
Celkově kluci skončili na 6. příčce, Michal odehrál za tým 19 utkání, ve kterých nastřílel 137 branek. Byl druhým nejlepším střelcem Rožnova za Petrem Kačmarikem a 15 střelcem celé soutěže.

V 9 ti utkáních vypomohl Michal i rožnovským starším dorostencům, kde dokázal 14 x skórovat.

.

Velmi dobré výkony Michala již v kategorii staršího žactva, kde v sezónách 2012/2013 a 2013/2014 obsadil shodně druhé místo ve střelcích a navíc v sezóně 2012/2013 se výrazně podílel na zisku 1. místa starších žáků ve Zlínské lize, zaujaly i trenéry Zubří.

Michal tak mohl v letošní sezóně hostovat v tomto celku, kde si zahrál 1. ligu mladšího dorostu. Nastoupil celkem v 11 utkáních a mohl si vychutnat 2. místo v této soutěži. S týmem odehrál i závěrečný Česko-Slovenský pohár, kteří kluci vyhráli – více ZDE.

Poděkování a gratulace za výbornou sezónu patří nejen Michalovi, ale i rožnovským trenérům Ivanu Švecovi, Richardu Turzovi, Jirkovi Zuzaňákovi a trenérům do Zubří.

Comments are closed.