3. kolo ČP Muži: RpR – SKP Fr.-Místek 25 : 38 (9:16)

logo_info

Naši muži přivítali v sobotu ve 3. kole poháru extraligový Frýdek Místek. Byl to svátek rožnovské házené, přišli diváci a myslím si že nebyli zklamáni….

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ MUŽŮ ZDE

Výsledky celé soutěže a tabulka ZDE.


Byl to velice pěkný zápas, naši kluci bojovali, ale s favoritem to bylo velice těžké. Soupeř hrál pohlednou rychlou házenou, která se musela líbit. Naši kluci hráli co nám soupeř dovolil, těžko jsme se prosazovali na postavenou obranu, ale 25 gílů je myslím docela dobrý výsledek. Toto utkání jsme si chtěli hlavně užít a to se taky stalo. Chci všem hráčům poděkovat za přístup a bojovnost. Také děkuji oddílu, který oslovil diskžokej a spolu s diváky vytvořili vynikající atmosféru. Děkuji všem divákům, kteří přišli naše kluky podpořit, byli jste skvělí, díky. Díky taky soupeři, který hráli až do konce a blahopřeji k postupu a přeji aby došli co nejdále.

Sestava a branky: Sekyra, Kopecký, Kovanda – Kulišťák, Zuzaňák, Koleček (3), Holiš (6), Dobiáš, Závorka (4), Špůrek (2), Smejkal (1), Španihel (5), Adensam (3), Galus (1)


2. kolo ČP Muži: RpR – Tj STM Olomouc 28 : 24 (16:15)

Kvalitní výkon našeho týmu byl odměněn postupem do 3. kola Českého poháru, kde už můžeme narazit na extraligový tým 🙂.Utkání s prvoligovou Olomoucí se vyznačovalo bojovností z naší strany. Oba týmy předváděly rychlou, moderní házenou. Na naší straně vyzvedl trenér Zuzaňák dobrou obranu, přechod do rychlého útoku proměňování šancí a ve druhé půli i výborný výkon brankáře Kovandy.

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda -Křenek T. (7), Zuzaňák J. (2), Kubiš, Holiš (8), Dobiáš, Závorka (1), Kulišťák (3), Smejkal, Adensam (7), Paťava, Zuzaňák V.


1. kolo ČP Muži – TJ Nový Jičín – RpR 19 : 27 (9:13)

I když výsledek utkání se zdá být jednoznačný, v první půli nám soupeř po slabším začátku, začal šlapat na paty. Druhá půle se však již odehrála plně v naši režii a náskok, který jsme si v jejím úvodu vypracovali, již soupeř nedokázal dorovnat. V naší sestavě se poprvé objevil Vojta Zuzaňák a odbyl si tak premiéru v kategorii mužů. Vojto, ať se daří :).

Sestava a branky: Sekyra – Špůrek, Zuzaňák V., Koleček (3), Holiš (10), Smejkal (3), Adensam (5), Zuzańák J. (2), Janošek, Dobiáš (4)

Comments are closed.