BRNO CUP 2015 STARŠÍCH ŽÁKŮ – 3. MÍSTO

logo_zapasy

Na přípravném turnaji BRNO CUP 2015 obsadili naši starší žáci 3. místo. Tento turnaj jsme absolvovali v rámci přípravy na nadcházející sezónu v počtu 17 hráčů :).  Zúčastnili se jak starší tak i mladší starší žáci, kteří k nám přešli teprve v létě. Účel toho turnaje bylo sehrát družstvo a hlavně udělat si představu jak je na tom kdo herně. Sehráli jsme 4 utkání (2x20min) kde si kluci vyzkoušeli různé jak útočné,  tak i obranné herní systémy. 

První utkání s HK Ivančice kluci ovládli od samého začátku. Soupeři nedali moc šancí a zvítězili 22:10.

Ve druhém utkání  s SK Žeravice to už tak jednoznačné nebylo. Víme, že v Žeravicích mají kluky běhavé 🙂 a tak jsme se tahali o výsledek. V samém závěru, díky hře na 2 pivoty jsme těsně zvítězili o branku 19:18.

Třetí utkání s Velkým Meziříčím bylo takové měření sil střelců. Problém nám dělala soupeřova fyzicky silná spojka, která se klukům nedařila ubránit. Po velmi vyrovnaném utkání jsme nakonec soupeři podlehli rozdílem branky, kdy se nám nepodařilo v samotném závěru zápasu srovnat sedmimetrovým hodem 🙂  21:22. Ale i takové zápasy nás posouvají, takže žádná svěšená hlava kvůli neproměněné sedmičce 🙂 zápas to byl opravdu pěkný a bojovný až do samého konce.

Poslední 4 utkání s domácím KP Brno jsme už tkz. vypustili, nebo došly síly :). Soupeři jsme dovolili snad úplně všechno. Obrana soupeře 3:3 nám dělala velké problémy.  Bylo těžké prosadit se střelecky a když už jsme se dostali před bránu, tak bylo obtížné prostřelit soupeřova golmana. Výsledek tohoto utkání tomu taky odpovídá 12:22.

Za předvedenou hru na turnaji bychom chtěli všechny pochválit. Všichni hráli na doraz a i naši „nováčci“  ve starších žácích ukázali, co všechno se v nich skrývá.

Velké díky patří rovněž rodičům, kteří nám pomohli s odvozem a vydrželi s námi celý dlouhý den v hale 🙂 …DĚKUJEME .

 Sestava:  Heliman, Kulišťák – Slovák, Jakšík, Michálek, Kramoliš, Melichařík, Kawecki, Skalík, Los, Květák, Hyánek, Krajča, Molek, Stejskal, Škarka Daniel, Škarka Dominik  

HK Ivančice – TJ Rožnov p. R. 10:22
SK Žeravice – TJ Rožnov p. R. 18:19
TJ Rožnov p. R. – Sokol Velké Meziříčí 21:22
TJ Rožnov p. R. – KP Brno 12:22

Comments are closed.