Muži: RpR – Litovel B 37:27 (18:15)

logo_zapasy

Muži přivítali v poslední kole družstvo z Litovle…

Výsledky celé soutěže a tabulka ZDE.


Konečná tabulka soutěže II. ligy 2015/2016


RpR – Litovel B    37:27 (18:15)

První poločas jsme se trápili jak v útoku, tak v obraně. Soupeř byl velice houževnatý a jeho hráči nám dělali velké problémy. Postupem času jsme se zklidnili a po změně obranného systému jsme soupeři začali brankově pomalu odskakovat. Tentokrát se moc nedařilo našim brankářům, ale není každý den posvícení. Děkuji všem klukům za bojovnost a předvedenou hru, myslím že se házená líbila hlavně druhý poločas. Myslím si že konečné 5. místo je fantastické, a proto chci všem hráčům moc poděkovat za celou sezonu, taky trenérovi Ivanu Švecovi, který přinesl do týmu zase něco nového a byl to impuls, který nám nejednou pomohl k vítězství. Chci poděkovat vedení klubu za podporu a naši fanouškům, kteří nás podporovali, i když se nám moc nedařilo. Díky a doufám že budeme pokračovat i nadále.
Úspěchem je i prvenství Lukáše Holiše v počtu vstřelených branek. Za letošní sezónu jich soupeřům nastřílel celkem 225 a před druhým Tomášem Mikulenkou z Lesany měl náskok 50 ti gólů :). K tomu přidal ještě i prvenství ve střelcích 7m hodů, kde se trefil celkem 54 x. Luky blahopřejeme a přejeme i nadále dobrou mušku 🙂

Sestava  a branky: Kovanda, Sekyra (1) – Martinát, Koleček (5), Holiš (10), Dobiáš (6), Smejkal (3), Španihel (3), Galus (3), Závorka (1), Špůrek (5)


Lesana – RpR   27:28 (12:16)

Muži hráli včera v Zubří s Lesanou bláznivé utkání…Začátek zápasu nám vyšel parádně, chodili jsme do rychlých útoků a proměňovali své příležitosti. Výborně chytal i brankář Sekyra, který kluky ze Zubří vymazal. V té době jsme vedli už o 9 branek, a myslel jsem si, že je zápas v naší moci a dohrajeme v klidu, ale opak byl pravdou. Nedali jsme některé naše šance, přestali jsme bránit a soupeř začal pomalu dotahovat. Nepomohl ani oddechový čas, kluci jako by se začali bát o výsledek, stáli jsme pouze na devíti metrech a odhazovali jsme balony. Rozchytal se brankář Zubří, který vychytával naše střelce jak ze šestk,y tak i z křídel a z protiútoků trestal. Bránili osobně Kolce a to nám dělalo velký problém. Lesana už vedla o 4 branky, ale svými fauly nám ještě dali šanci na zvrat a to se taky stalo. Naši kluci zabojovali a nakonec jsme zápas dovedli do vítězného konce, i když musí říct že jsme se hodně natrápili. Kluci z Lesany bojovali i ze velmi pro ně nepříznivého stavu a bod si určitě zasloužili. Náš veterán byl ale proti a závěrečnou střelou z dálky rozhodl o vítězi. Ze dvou bodů máme určitě radost, ale některé pasáže zápasu určitě nebyly podle našich představ. Díky hlavně za bojovnost celému družstvu a nejlepšímu hráči na hřišti Tomášovi Galusovi, který opět předvedl že je správným lídrem našeho družstva když nám teče do bot tak to vezme na sebe a rozhodne. Ještě jednou díky všem a v sobotu Litovel.

 

Fotogalerie z utkání ZDE.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra – Křenek T. (3), Koleček (2), Holiš (9), Dobiáš (2), Závorka (1), Špůrek, Smejkal (1), Španihel (2), Galus (8)


Šumperk – RpR   34:28 (14:10)

Muži zajížděli do Šumperku.Ve velmi oslabené sestavě jsme neodehráli špatné utkání, ale na kompletního soupeře to nestačilo. Neměli jsme hráče na střídání a také bylo na můj vkus hodně technických chyb, které ale pramenily z únavy. Dále jsme neproměnili šance ze šestky a to rozhodlo. Kluci bojovali, ale tentokrát to na vítězství nestačilo. Chválím celé družstvo, tedy ty co hráli za bojovnost a doufám, že příští zápas nás bude poněkud více. Ještě nejsme v pohodě to bychom si měli uvědomit.

Sestava a branky: Sekyra – Holiš (6), Dobiáš (4), Špůrek (5), Smejkal (2), Španihel (3), Kovanda (1), Galus (7)


RpR – Fr.Místek B    43:20 (20:5)

Kluci výborně bránili a rychlými brankami jsme donutili soupeře rezignovat.Kluci si vyzkoušeli veškeré kombinace a hlavně jsme je dokázali proměňovat.Také nám tentokrát zachytali brankáři jak Seky tak i Kovy.Musím taky podotknout že poprvé za muže nastoupil Tomáš Měrka který v brance zachytal výborně moc mu děkuji a přeji mu ať mu forma vydrží.Chválí  celé družstvo za předvedenou hru a hlavně jsme udělali důležitý krok k udržení soutěže což je naše priorita.Takže kluci ve čtvrtek a pátek na hale a poté na Šumperk.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra, Měrka – Koleček (5), Holiš (11), Dobiáš (6), Závorka (4), Špůrek (1), Smejkal (5), Španihel (6), Galus (4), Kubiš (1)


Krmelín – RpR    21:33 (9:16)

Po nešťastné prohře doma s Holešovem jsem měl trochu strach, jak to kluci zvládnou, ale mé obavy se nenaplnily. Kluci od začátku drželi zápas ve svých rukách.Velmi dobře pracovala obrana, a po získání míče jsme chodili do rychlých útoků, a hlavně jsme je dokázali proměňovat.. Výborně zachytal Ondra, který nás nejednou v zápase podržel. Po změně stran jsme už hru zklidnili, a nikam jsme se nehnali a vyzkoušeli jsme si všechny herní kombinace. Jsem rád, že jsme to zvládli a doufám, že v neděli proti Frýdku to dopadne stejně. Všichni se dostali na palubovku, což je velice dobře a nikdo nezklamal. Dobře zahrál i benjamínek Kulin který vsítil 4 důležité branky. Chci pochválit celé družstvo za přístup k utkání za bojovnost a hlavně za dva velmi důležité body. Kluci díky a ve čtvrtek a v pátek na hale.

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda – Kulišťák (4), Křenek T. (6), Koleček (2), Holiš (2), Dobiáš (2), Závorka (2), Španihel (6), Galus, Kubiš (3), Křenek P. (2)


RpR – Holešov   32:33 (18:16)

Fotogalerie z utkání ZDE

Byla to bitva od začátku až do konce.Začátek nám trochu utekl, nedařila se nám obrana a ani v útoku se nám nedařila koncovka. Postupem času se naše hra zlepšila a náskok soupeře se nám dařilo pomalu stahovat. Ve druhém poločase jsme ze začátku hráli dobře jak v obraně, tak v útoku a zdálo se že vše dobře dopadne, ale opak byl pravdou. Svou nedisciplinovaností, špatnou obranou a hlavně v zakončení našich akcí se soupeř vrátil do zápasu a v koncovce měl více štěstí a bral oba body. Kluky musím pochválit za bojovný výkon, taky oba gólmany, kteří opravdu dělali co mohli, ale střely ze 7 metrů z volné ruky se chytají těžko. Kluci nedokázali ubránit dva hráče soupeře, kteří rozhodli o všech bodech. Domácí ztrátu musíme někde umazat a doufám, že se nám to podaří příští týden v Krmelíně. Ještě jednou všem díky a ve čtvrtek a v pátek na hale.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra – Martinát (10), Koleček (2), Holiš (11), Závorka, Špůrek, Smejkal (5), Španihel, Galus, Bolcek, Kubiš (4)


Velká Bystřice – RpR  33:23 (18:11)

Muži vinou nemoci a zranění jsme hráli pouze s torzem družstva. To ale neznamená, že kluci, kteří byli na palubovce zápas odchodili, to vůbec ne, právě naopak. Dvacet minut jsme hráli s favoritem vyrovnané utkání a pak nám začali ubývat síly, což je jasné, neměli jsme na střídání. V poli nám hrál také brankář Petr Kovanda, který mě některými akcemi opravdu překvapil. Favorit si zápas pohlídal a zaslouženě získal oba body. Musím ještě jednou vyzdvihnout hru i přístup k utkání všech, kteří do Bystřice přijeli. Výborně zachytal taky Ondra Sekyra a střelecky se dařilo Adamu Martinátovi. Kluci dejte se zdravotně do pořádku a doufám, že další zápas už budeme kompletní.

Sestava a branky: Sekyra – Kovanda,Martinát (10), Koleček (4), Holiš (6), Smejkal, Španihel (3), Galus, Kulišťák


RpR – Zubří B  29:28 (18:16)

 

Fotogalerie z utkání ZDE
Reportáž TV Beskyd ZDE

V Rožnově se v sobotu hrálo derby mezi Rožnovem a kluky ze Zubří. Zápas to byl velice vyrovnaný od začátku až do konce. Myslím že si na své přišli diváci. Toto utkání mělo vše, mělo tvrdost,bojovnost a hlavně atmosféru, kterou vytvořili diváci. Naši kluci hráli velmi dobře, konečně nám začala fungovat obrana a v útoku jsme taky dokázali proměnit své šance. Výborně zachytal Petr Kovanda, který nás svými zákroky držel ve hře. Musím opravdu pochválit celé družstvo za bojovnost. Hráli jsme s favoritem velmi vyrovnanou partii, se šťastným koncem pro nás. Zaslouženě jsme získali oba body. Děkuji všem za předvedenou hru a taky všem divákům, kteří vytvořili vynikající atmosféru, byla to opravdu paráda kluci díky a ve čtvrtek na hale.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra – Koleček (1), Holiš (9), Dobiáš (2), Špůrek (2), Smejkal (6), Španihel (5), Galus (2), Kubiš (2)


Polanka n.O. – RpR   34:28 (15:12)

Nefungovala nám tentokrát obrana a dostávali jsme zbytečné branky.V brance jsme prostřídali oba brankáře, ale k vítězství to nepomohlo. V útoku jsme dělali hodně technických chyb a neproměněné šance nám braly vítr z plachet. Po zranění Tomáše Kolečka v druhém poločase jsme se už jak v obraně, tak v útoku trápili. Musím ale říct, že kluci bojovali až do konce zápasu. Kluci z Polanky byli tentokrát lepší. Doufám, že se dáme zdravotně do pořádku a příští zápas body uděláme. Kluci díky a ve čtvrtek nebo v pátek na hale ahoj.

Sestava a branky: Sekyra, Kopecký – Martinát (6), Koleček (2), Holiš (10), Dobiáš (4), Závorka, Špůrek, Smejkal, Španihel (5), Galus (1)


RpR – MHK Karviná  33 : 29 (17:11)

Muži přivítali nepříjemného soupeře z Karviné. Měli jsme z tohoto soupeře respekt a toto se v celé míře potvrdilo. Tentokrát se nám podařil začátek zápasu. Dařil se nám rychlý útok a hlavně se nám dařilo promněnovat. V brance nás celý zápas držel Ondra Seky, který byl opravdu výborný. Velký problém jsme měli v obraně, kdy soupeř dohrával míče do pivota a to se nám nedařilo bránit a dostávali jsme celkem laciné branky. Musím ale podotknout, že váhová kategorie našeho pivota a pivota soupeře byla opravdu někde jinde. Ve druhé půli jsme zlepšili hru v obraně a naše útoky většinou končili v brance, proto jsme si drželi pořád tříbrankový náskok. Zápas to byl velmi vyrovnaný, tvrdý a v koncovce také emočně vyhrocený. Bylo mnoho vyloučených na obou stranách a také přímá červená za likvidační zákrok na Lukáše. Musím pochváli celé družstvo za bojovnost a že jsme konečně ustáli tlak v koncovce, kdy soupeř začal dotahovat. Výborně zahráli Luky, Štěpa, Dobi, Adam, v obraně Kolec, Špurda a také oba naši pivoti jak Snejx, tak Zavi. Kluci díky za předvedený výkon a doufám že tak budeme bojovat i dále.

Reportáž z utkání mužů na TV Beskyd ZDE.

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda – Martinát (4), Koleček (3), Holiš (10), Dobiáš (7), Špůrek, Španihel (7), Galus (2), Křenek P., Závorka, Smejkal


Vsetín – RpR 33 : 31 (15:15)

Naši muži zavítali na Vsetín. Toto derby bylo výborné z obou stran, mělo všechno co si může divák přát. Celé utkání bylo vyrovnané, první poločas se nám celkem dařila obrana a i v útoku jsme byli produktivní. Škoda jen. že máme tak úzký kádr, protože s  takovým kvalitní soupeře držet krok celých 60 minut je nadlidský úkol. Kluci, i když v oslabené sestavě, hráli pěknou házenou v brance nás držel Ondra a tak byl zápas zajímavý až do konce. Škoda té koncovky, našich zbytečných vyloučení a neproměněných sedmiček. Byli jsme víc než vyrovnaným soupeřem, ale ke konci nás opustili síly.  Kluky musím všechny do jednoho pochválit za bojovnost a doufám že tímto způsobem budeme bojovat i dále.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra – Martinát (10), Zuzaňák, Koleček (3), Holiš (9), Dobiáš (2), Špůrek, Smejkal (1), Španihel (6)


Hranice „B“ – RpR 32 : 30 (17:15)

Úvod utkání se nám nevydařil. Domácí si vytvořili čtyř brankový náskok a ten udržovali po většinu první půle. V jejím závěru se nám podařilo snížit na rozdíl dvou gólů . A v úvodu druhé půle na rozdíl jedné. Pak jsme několikrát chybovali a domácí toho využili. V závěru utkání jsme náskok domácích stáhli na rozdíl jedné branky a měli několik příležitostí na vyrovnání. Bohužel jsme je nevyužili.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra – Martinát (9), Křenek T. (4), Zuzaňák, Koleček (4), Holiš (7), Dobiáš, Závorka (2), Špůrek (1), Španihel (2), Galus (1), Křenek P.


RpR – Hranice „B“ 26:20 (17:13)

Naši muži hráli poslední kolo s rivalem z Hranic.Na tento zápas jsme nastoupili s odhodláním získat body a to se nakonec podařilo…Během zápasu jsme přišli o zraněného Tomáše Kolečka a začali jsme mít problémy koho postavit do hry.Z raněný Tomáš Galus přišel kluky podpořit. I když oslabeni, jsme na hřišti nechali vše a konečně jsme bojovali jako tým. Zápas to byl vyrovnaný až do konce a musel se líbit i divákům. Tentokrát nebudu chválit jednotlivce, ale chválím celé družstvo za bojovný a obětavý výkon. Díky všem a přeju pěkné vánoce. Dan Adesam hrál poslední zápas za družstvo Rožnova, chtěl bych mu poděkovat a popřát mu hodně sportovního štěstí v druhém klubu a samozřejmě hodně studijních úspěchů Danku patří ti velký dík a budeš nám chybět.

Sestava a branky: Kopecký, Kovanda, Sekyra – Martinát (5), Koleček (2), Holiš (11), Dobiáš (5), Špůrek (2), Smejkal, Španihel, Adensam (1), Křenek P.


Litovel – RpR  32:39 (15:22)

Utkání v Litovli naši muži zvládli výborně…Úvod utkání byl vyrovnaný, ale ve druhé polovině prvního poločasu jsme zlepšili obranu a rychlým přechodem do útoku jsme si vytvořili sedmibrankový náskok.Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobré obraně a utkání dovedli do vítězného konce.Závěrem- Pánové v pátek v hale!

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda, Kopecký –   Martinát (11), Holiš (15), Dobiáš (7), Špůrek, Smejkal, Adensam (1), Křenek P. (1), Křenek T. (3)


RpR – Lesana Zubří 31:28(16:16)

Toto derby bylo po všech stránkách, byly v tom emoc, bojovnost, tvrdost a zápas se divákům musel líbit. Obě družstva se střídala ve vedení. V prvním poločase se nám dařil rychlý útok, a Lukáš většinu proměnil. Dobře zachytali brankáři. Ve druhém dějiství jsme znervozněli, začali jsme kupit chyby a soupeř začal stahovat,,ale zlepšenou hrou jsme nakonec důležité body získali. Chci všem poděkovat za bojovný výkon. Chválím oba gólmany,  Lukáše,v obraně Tomáše Kolečka, Galusku,Davida Špurka a konečně se nám roztřílel taky David Dobiáš,kluci díky a na hale ahoj.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra, Kopecký – Martinát (2), Zuzaňák J., Koleček, Holiš (10), Špůrek (3), Smejkal (2), Španihel (3), Adensam (2), Galus, Křenek


RpR – Šumperk  26:29 (15:13)

Muži přivítali družstvo Šumperka. První poločas jsme hráli dobře v obraně, a chodili jsme do rychlého útoku, taky se nám dařila koncovka…Proto jsme poločas vyhráli o dvě branky. Druhý poločas jsme začali nervozně, začali jsme kupit technické chyby a začali jsme se bát o výsledek. Přestali jsme bránit, a nepromněnovali vyložené šance. Když máte v bráně soupeře velkého gólmana, tak samozřejmě střílíte do horní části branky, tedy podle našich hráčů. Tento poločas byl úplně stejný jako ve Frýdku, opět jsme nezvládli některé situace, ale někteří hráči prostě mají svou hlavu. S tímto už ani trenéři  nic neudělají, bohužel. Tentokrát ke chválení toho moc není, oba brankáři dělali co mohli, za bojovnost si zaslouží pochvalu Tomáš Koleček. Dobi, Snejx a taky díky mladým klukům Vojtovi i Martinovi. Kluci máte čas na přemýšlení a prosím dejte se dohromady na další zápas.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra, Kopecký – Slovák, Zuzaňák V., Koleček (1), Holiš (10), Dobiáš (1), Špůrek (3), Smejkal (2), Španihel (9), Adensam, Křenek


RpR – Krmelín  41:27 (23:16)

Po nešťastném zápase s Frýdkem, jsem měl z tohoto utkání obavy, ale kluci zabojovali a hned od prvního hvizdu bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to domácí. Dařila se nám obrana a přechod do rychlého útoku, který Lukáš tentokrát dokázal proměnit. Chci vyzdvihnout oba brankáře, kteří ukázali své kvality. Celé družstvo zaslouží pochvalu za bojovnost a kolektivní výkon. Body zaslouženě zůstaly doma. K utkání také nastoupili dva naši starší dorosti Martin Slovák a Vojta Zuzaňák a myslím, že se mezi ostřílenými hráči vůbec neztratili. Kluci díky a v sobotu vletíme na Prostějov a muži na Šumperk, doufám že víkend bude stejně úspěšný.

Fotogalerie z utkání ZDE.

Sestava a branky: Kovanda, Kopecký, Sekyra – Slovák, Zuzaňák V., Zuzaňák J., Koleček (4), Holiš (16), Dobiáš (6), Špůrek (2), Smejkal (2), Španihel (8), Adensam (2), Křenek (1)


RpR – Fr.-Místek B  30:37 (12:16)

Muži hráli tento víkend s Frýdkem Místkem. Tento zápas byl po celou dobu vyrovnaný. První poločas nám fungovala jak obrana tak i v útok, kde jsme byli efektivní. Poločas jsme proto vyhráli o 4 branky. Poté jsme začali kupit technické chyby a nepromněnovat vyložené šance a naši kluci znervózněli. Ve 40 minutě se nám zranil AXE a naše hra v útoku začala být jedno velké trápení. Musím ale říct, že všichni bojovali až do konce, škoda jen že zase nevezeme žádné body. Rozhodly v závěru individuální chyby, které nás stály lepší výsledek. Musím opět pochválit naše brankáře, kteří opět dělali co mohli ale nestačilo to. V závěru nám chyběla větší zkušenost, více klidu, velkou ztrátou byl zraněný Dan a Tomáš Galus, který s námi vůbec neodjel. Oběma klukům přeji rychlé uzdravení. Kluky chválím za bojovnost, ale pořád nám k těm bodům něco chybí. Díky a uvidíme se na hale.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra, Kopecký – Kulišťák D., Křenek, Koleček (3), Holiš (8), Špůrek (1), Smejkal (3), Španihel (4), Adensam (2), Dobiáš (3)


Holešov – RpR  34:34 (15:12)

K dalšímu utkání zajížděli muži do Holešova. První poločas utkání byl vyrovnaný, až v jeho závěru si domácí vytvořili tří brankový náskok. Hlavním důvodem bylo, že jsme nedokázali proměnit gólové příležitosti. Úvod druhého poločasu probíhal ve stejném stylu. Po oddechovém čase a změně obrany se nám podařilo utkání vyrovnat. V posledních osmi minutách se družstva střídala ve vedení. Může nás jen mrzet velké množství neproměněných gólových příležitostí v utkání, které nás provází už celý podzim. 

Sestava a branky: Sekyra O.,Kovanda P.-Koleček T.(1),Holiš L.(8) ,Dobiáš D.(4),Špůrek D.(2),Smejkal M.(1),Španihel Š.(7),Galus T.(7),Ademsan D.(4)


RpR – Velká Bystřice 24:21 (11:13)

Utkání s Velkou Bystřicí bylo dramatické a vyrovnané až do poslední chvíle…Družstva se střídala ve vedení, a podle mého názoru to byl z naší strany bojovný výkon od všech hráčů. Výborný výkon předvedli oba gólmani, zejména Petr Kovanda přiváděl střelce soupeře do kolen a to rozhodlo zápas. Jsem rád, že po výkonu v Zubří se náš herní projev zásadně zlepšil a kolektivní hrou jsme dokázali že házenou hrát umíme a zaslouženě jsme nad silným soupeřem získali dva body. Konečně nám začala fungovat obrana, jenom škoda těch neproměněných šancí, ale musím taky uznat kvality Bystřického brankáře,který chytal taky výborně. Chválím celé družstvo za výbornou práci a uvidíme se na hale.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda – Křenek P., Koleček (3), Holiš (5), Dobiáš (1), Špůrek, Smejkal (3), Španihel (7), Adensam (2), Galus (3)


Zubří B – RpR 32 : 30 (16:14)

Foto z utkání ZDE 

Derby v Zubří se nám vůbec nepodařilo a to jak v obraně tak i v útoku…Od začátku jsme kupili chybu za chybou a o obraně se vůbec nedá mluvit. Bylo to bez nasazení, a soupeř to dokázal využít. V obraně nebyla žádná komunikace, a v útoku jsme byli bezzubí a hlavně ta naše bídná koncovka. Kolik chcete dát gólů abychom zápas vyhráli? Pokud nezlepšíme obranu, nebudeme mluvit, tak nemůžeme vyhrávat. Mimo palubovku se zdá, že jsme kolektiv, ale na hřišti to tak opravdu nevypadá. Doufám, že se nad tímto někdo zamyslí a začnete mezi sebou mluvit a hrát společně jako manšaft. To co jsem včera viděl, tak z toho je mi celkem smutno. Dál k tomuto utkání nemám nic, sejdeme se na hale. Věřím, že příští zápas doma bude o něčem jiném. Chválím tentokrát jenom práci gólmanů, kteří dělali co mohli.

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda – Smejkal (2), Koleček (4), Holiš (13), Špůrek, Adensam (5), Galus (1), Zuzaňák J., Dobiáš (2)


RpR – Polanka n.O.  24:26    (14:12)

Naši muži taktéž přivítali družstvo z Polanky.Tyto zápasy jsou velice vyrovnané a hlavně tvrdé tento zápas to zcela potvrdil. I když nás je málo, kluci bojovali celý zápas. Začátek zápasu se nám docela dařilo v obraně a v útoku jsme proměňovali.  Rychlý útok  většinou proměnil Lukáš Holiš. Poločas byl ještě o dvě branky. Taky první půlku zachytal výborně Ondra. Ve druhém poločase jsme dokonce odskočili na pět gólů, a mysleli si, že už se to dohraje samo. Byl to ale omyl, kluci z Polanky přitvrdili v obraně rozchytal se jim brankář, který naše střelce vymazal i v těch vyložených šancí, a to rozhodlo, že si soupeř odváží oba body. Došli nám ke konci síly, a proto jsme to nedotáhli. Moc technických chyb a neproměňování vyložených šancí. Celé družstvo chválím za bojovnost a předvedený výkon, myslím že to bylo pohledné utkání, jenom mě mrzí, že jsme nezískali ani bodík. Za bojovnost jsme si alespoň jeden zasloužili. Kluci díky, snad příští týden v Zubří to bude lepší.

Sestava a branky: Sekyra, Kopecký, Kovanda – Zuzaňák, Holiš (8), Koleček (5), Smejkal (1), Španihel (3), Adensam (3), Galus, Dobiáš (4)


Karviná – RpR   37:31    (19:14)

Hodnocení utkání Tomáše Galuse:  utkání bylo  do15 minuty vyrovnané, oba týmy se střídali ve vedení. Bohužel následné naše chyby v obraně a neproměnění  střeleckých šancí jsme již nedokázali do konce bojovného utkání z obou stran, napravit. Pochvalu za dnešní výkon si určitě zaslouží  David Špůrek a Lukáš Holiš. 

Sestava a branky: Kovanda, Kopecký – Zuzaňák (2), Holiš (11), Dobiáš (2), Špůrek (2), Smejkal (2), Španihel (5), Adensam (3), Galus (1)


RpR – Vsetín  29:24    (15:13)

Fotogalerie z utkání ZDE.

Úvodní utkání nového ročníku II.ligy muži zvládli a první 2 body po výhře nad Vsetínem zůstaly doma…Na první kolo to byl velice nepříjemný soupeř, proti kterému se nám v poslední době moc nedaří. Čekali jsme těžké utkání, a to se záhy také potvrdilo. Zápas byl od záčátku vyrovnaný, ale soupeře jsme si pořád udržovali v závěsu a nepustili jsme ho ani jednou do vedení. Naši kluci tentokrát hráli v klidu a plně se koncentrovali pouze na zápas. Výborně zachytal brankář Sekyra, který svými neuvěřitelnými zákroky vymazal střelce soupeře. Tentokrát nám taky zafungovala obrana a rychlý přechodem do útoku jsme dávali Lukášem Holišem jednoduché góly. V obraně výborně zahráli Tomáš Koleček,Snejx,kterému přejui brzké uzdravení. Výborné utkání taky odehráli AXE,Tomáš Galus a benjamínek Dan Kulin, ale chválím celý mančaft za bojovnost a kolektivní výkon. Na první kolo to bylo celkem v pořádku, doufám že  navážeme a výsledkově to potvrdíme příští týden v Karviné. Kluci ještě jednou všem děkuji a uvidíme se na hale.

Sestava a branky: Sekyra, Kovanda, Kopecký – Zuzaňák, Koleček (6), Holiš (6), Dobiáš (2), Špůrek (1), Smejkal (1), Španihel, Kulišťák D. (6), Adensam (6), Galus (1)

Comments are closed.