St. dorost: RpR – Litovel 30:21 (13:11)

logo_zapasy

Blahopřejeme celému týmu ke stříbrnému úspěchu v letošním ročníku II. ligy staršího dorostu.
Starší dorost přivítal v posledním kole družstvo z Litovle. Byl to souboj o druhé místo tabulky a taky ten zápas tak vypadal…

 

Foto z předávání poháru a stříbrné radosti ZDE

Výsledky celé soutěže a tabulka ZDE.


Konečná tabulka ročníku 2015/2016


RpR   – Litovel  30:21 (13:11)

Fotogalerie z předání poháru a stříbrné radosti ZDE

Naši kluci byli ze začátku trochu nervozní, ale postupem času se naše hra zklidnila, a na konec jsme důležité body získali a zaslouženě jsme brali stříbrné medaile. Vítězství se ale rodilo velice těžce, soupeř byl velice kvalitní a první poločas s námi držel krok. Ve druhém poločase jsme změnili obranu a a to se ukázalo jako rozhodující faktor našeho úspěchu. V brance opět čaroval v druhém poločase Tomáš Měrka, který chytal poslední zápas za dorost a chtěl bych mu moc poděkovat za poctivou práci, kterou pro kluky v brance udělal. Poslední zápas taky hrál Martin Slovák, Žabka. Také vám kluci moc děkuji, jsem opravdu rád že jsem mohl s Vámi pracovat, jste skvělí kluci a doufám, že se ještě uvidíme o kategorii výše. Musím ovšem poděkovat i všem ostatním v družstvu za bojovný výkon v celé soutěži. Ještě se chci vrátit k zápasu s Litovlí a poděkovat také mladšímu dorostu, kteří nás celou sezonu podporovali a bez nich bychom to nedokázali. Chci pochválit celou naši obranu v sobotním zápase a hlavně našeho nejlepšího obránce, kterým byl Lukáš Turza. Všichni byli super, hráli jak měli a zaslouženě získali druhé místo. Když jsem v tom děkování taky nesmím zapomenout na trenéry ml.dorostu, kteří nám půjčovali hráče,vedení kluby a fanouškům, kteří nám celou sezonu fandili. Takže naposledy Trenér a vedoucí družstva Markéta všem děkujeme a doufám že se uvidíme na zakončení sezony.

Gratulace Vojtu Zuzaňákovi, který nastřílel v sezóně 32 úspěšných 7m hodů a byl „třetím“ nejlepším střelcem „sedmiček“ v soutěži.

Sestava a branky: Maléř, Měrka – Slovák (4), Petřek D. (4), Petřek J., Divín (5), Skalka, Zuzaňák (9), Kačmarik (7), Turza, Paťava (1)


Kopřivnice – RpR  32:28 (15:13)

Starší dorost hrál na půdě favorita celé soutěže, v Kopřivnici, a myslím si, že kluci nehráli vůbec špatně a neudělali ostudu. V prvním útoku soupeř zranil Vojtu a tento incident hodně ovlivnil zápas. Naši kluci drželi se soupeřem krok, ale poté technickými chybami a neproměněnými šancemi nám soupeř odskočil. Bojovali jsme až do konce, Vojta se zapojoval do hry, ale bolest v odhodové ruce ho velice limitovala. Kluci příkladně bojovali a za to jim moc děkuji. Výborně hráli Tomáš Slovák, obojživelník Žába, Golem, Kulda, ale i mladší dorosti hráli výborně. Také musím pochválit  oba brankáře Míšu i Tomáše. Chlapi nic se neděje, vlétneme  na Litovel a druhé místo je naše..

Sestava a branky: Klement, Měrka – Petřek J. (1), Divín (4), Zuzaňák (3), Skalka, Holčák, Kulišťák (2), Paťava (2), Slovák (6), Petřek D. (10)


RpR – Sokolnice  33:25 (20:15)

Postupem času se naše hra zlepšila a začali jsme se soupeři golově vzdalovat. Svými zákroky nás nejednou podržel brankář Tomáš Měrka. Výborný zápas hrál náš obojživelník „Žába“, který opět nastřílel více jak deset branek. Konečně se střelecky probudil. V průběhu druhé půle se zranil Vojta a soupeř začal náš náskok stahovat. Naši kluci ale bojovali, a po návratu Vojty jsme už náskok udrželi. Výborně hráli taky Martin Slovák, Golem, Kulin ml. a osobní obranu náš neskutečný „Jícha“. Musím taky pochválit všechny ml.dorosty, kteří nám opět pomohli a bez kterých by jsme to utkání nemohli hrát. Litovel opět zaváhala a nám se otevřely dvířka k druhé příčce, doufám že ty vrata otevřeme naplno. Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka – Slovák (4).Petřek (13), Maléř, Divín (4), Holčák (1), Kulišťák M. (4), Zuzaňák (7), Skalka, Paťava


Prostějov – RpR   28:31 (10:15)

Starší dorost hrál utkání v Prostějově které jsme měli pod kontrolou i když se soupeř  v závěru snažil   se dotáhnout, ale to se mu naštěstí nepodařilo. Kluci celý zápas hráli velice dobře v obraně a v útoku jsme vyložené šance dokázali proměnit. Zápas se vydařil Martinovi Slovákovi, Vojtovi, ale všichni kluci bojovali a zaslouženě získali dva body. V brance nás nejednou podržel svými zákroky Tomáš. Chválím celé družstvo za dobrou hru a Petrovi Kačmarikovi brzké uzdravení v zápase se totiž zranil a musel na vyšetření do nemocnice. Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Klement, Měrka – Divín (1), Zuzaňák (5), Kačmarik (5), Holčák, Kulišťák M. (1), Paťava (1), Slovák (8), Petřek D. (10)


Ivančic – RpR   24:27 (12:14)

Zápas to byl velice vyrovnaný.Vedli jsme od začátku ale soupeř pořád dotahoval a na více než na tři branky jsme se nedostali.Kluci hráli všichni parádně bojovali až do konce.Držel nás taky v brance Tomáš který si zaslouží pochvalu.Zápas vyšel Vojtovi který nastřílel  branek.Chválím celé družstvo za předvedený výkon a hlavně za důležité dva body.Díky taky za pomoc mladším dorostencům kteří nám opět pomohli k vítězství.Kluci v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka – Slovák (6), Skalka, Divín (2), Holčák, Kučera (1), Kulišťák M. (2), Zuzaňák (11), Kačmarik (5), Paťava


RpR – Telnice  31:34 (18:17)

Fotogalerie z utkání ZDE 

Zápas to byl velice vyrovnaný, bojovný, jenom škoda toho závěru který jsme nezvládli a přišli o oba body.Musím ale přiznat, že tentokrát byl soupeř o něco lepší, a tak bral oba body. Naše kluky musím pochválit za bojovnost, ale bylo poznat že v útočné fázi nám chyběl Vojta, který je zraněný .Kluci z mladšího dorostu opět ukázali, že o kategorii výše se mohou měřit s těmi staršími kluky a také jim děkuji. Dneska nám nefungovala obrana, a taky v útoku jsme měli velké problémy. Neproměňovali jsme vyložené šance a proto jsme odešli poraženi. Kluci nic se neděje jedeme dále. Příští týden máme volno, odpočineme a věřím že že to bude v pořádku.

Sestava a branky: Měrka – Slovák (7), Petřek D. (6), Maléř, Divín (1), Skalka (1), Holčák, Kulišťák M. (9), Kačmarik (6), Turza (1), Paťava

 


Velká Bystřice – RpR   22:25 (11:13)

Starší dorost zajížděl k nepříjemnému soupeři do Velké Bystřice. Čekali jsme vyrovnané utkání a to se potvrdilo.Od začátku to byl spíše boj než pěkná házená, převyšovaly obrany nad útoky. Naši kluci se spíše probudili a zklidnili a na hře to bylo hned znát. Zraněný Vojta chodil pouze do útoku, protože jsme měli problém se do šancí vůbec dostat. Soupeř  hrál vysunutou obranu a z touto obranou se těžko pereme. Vojta s Martinem a Kulinem to ale zvládli ,ale bez pomoci ostatních bychom zápas nevyhráli. Dobře zachytali brankáři Tomáš a malý Míša, který jel z mistrovství světa z Francie, ale vystoupil v Bystřici a bez řečí nastoupil, tomu říkám přístup. Takže ještě jednou všem díky za bojovnost a body uvidíme se v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Slovák (5), Petřek D. (1), Divín (1), Holčák (2), Kulišťák D. (8), Mička, Zuzaňák (8), Paťava


RpR – Žeravice   27:20 (13:10)

Fotogalerie z utkání ZDE

Dorosti přivítali družstvo z Žeravic. Zápas to byl bojovný od začátku až do konce. Konečně jsme byli skoro kompletní a na naší hře se to projevilo. Kluci hráli zápas výborně, dařil se nám rychlý útok a také obrana nebyla špatná. V brance nás nejednou podržel Tomáš Měrka a chytal opravdu dobře. Zápas jsme měli plně pod kontrolou a zaslouženě jsme získali dva body. Chválím celé družstvo za bojovnost a předvedenou hru. Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka – Slovák (9), Petřek D., Divín (2), Holčák, Kulišťák (6), Kučera, Zuzaňák (4), Kačmarik (6), Paťava


Polanka n.O. – RpR   27:14 (12:3)

Starší dorost se nemohl spolehnout ani na kluky z mladšího dorostu, protože Patrik má zraněnou ruku a Kača se zranil v zápase ml.dorostu. A tak jsme k utkání nastoupili s dvěma gólmany v základu. Kluci, kteří byli na palubovce celý zápas bojovali, ale na kvalitu soupeře jsme bohužel nestačili. Kluky přesto musím pochválit za přístup a bojovnost. Náš nejlepší střelec byl brankář Tomáš Měrka z postu pivota. V brance nás celý zápas držel Míša Klement, pokud by nechytal tak dobře, tak by byl výsledek ještě výraznější. Kluci všem děkuji a doufám že to příštího týdne se dáme zdravotně do pořádku. Díky a ahoj v úterý na hale.

Sestava a branky: Klement – Skalka, Petřek D. (3), Maléř, Divín (5), Mička, Měrka (3), Petřek J. (2), Paťava (1)


RpR – Velké Meziříčí  35:21 (21:13)

Utkání jsme měli od počátku plně pod kontrolou. Naši kluci, i když ve velmi oslabené sestavě, hráli výborně jak v obraně, tak i v útoku. Výborný výkon předvedl Vojta a v brance oba naši gólmani, kteří soupeře vychytali. Dařil se nám rychlý útok a v obraně kluci bojovali. Bylo to bojovné utkání, které jsme zaslouženě vyhráli o třídu. Výborně zahráli i mladší dorostenci, kteří nám opět vypomohli a vůbec nezklamali. Chválím celé družstvo za příkladný výkon a hlavně za dva bod, které jsme si zasloužili. Díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Petřek D.(4), Divín (2), Holčák (2), Petřek J., Kučera (1),Maléř, Zuzaňák (9), Kačmarik (11), Turza (3), Paťava (3)


Vsetín – RpR   24:24 (12:16)

Dorost přijel do Vsetína pouze v 7 hráčích, ale svou hrou a hlavně bojovností nezklamal. Začátek zápasu jsme měli pod kontrolou, vedli jsme už taky o 6 branek, avšak pomalu, ale jistě síly ubývaly a tak jsme nakonec získali v „uvozovkách“  pouze bod. Zápas to byl pohledný z obou stran, soupeř byl v plné sestavě a proto mohli střídat a jeho klíčoví hráči si mohli trochu odpočinout. Naše hráče musím pochválit za bojovnost, výborně zahrál Vojta, Martin a taky v brance náš malý Míša. Celé družstvo dřelo od začátku až dokonce a zato jim všem děkuji. Taky si odbyl premiéru ve starším dorostu Kuba Holčák a vůbec nezklamal, škoda že mu to tam na závěr nespadlo, mohl se stát hrdinou,ale i tak mu moc děkuji že nám v vypomohl.

Sestava a branky: Klement – Slovák (4), Petřek (2), Divín, Měrka, Zuzaňák (12), Kačmarik (6), Holčák, Paťava


Litovel – RpR   29:29 (15:17)

Poslední podzimní utkání jsme odehráli v Litovli. Průběh utkání byl dramatický.Celý zápas jsme vedli a domácí vždy jen dotahovali.Škoda neproměnění několika brankových příležitostí, které jsme si vytvořili.Závěr utkání vyzněl nějak divně. Našemu družstvu bych chtěl poděkovat za předvedený výkon. Po podzimní části je náš tým na 2. místě II. ligy.

Sestava a branky:Měrka, Klement – Slovák (8), Petřek (3), Kučera (1), Kulišťák M. (2), Zuzaňák (13), Kačmarik (2), Holčák, Paťava


RpR – Kopřivnice    15:25 (7:12)

Starší dorost přivítal lídra druhé ligy družstvo Kopřivnice…Zápas se nám moc nevydařil, nedařilo se nám v útočné fázi, neproměnovali jsme vyložené šance a soupeř chodil do rychlých útoků, které ve většině případů proměnil. Také v obraně to nebylo dobré a naši brankáři to měli tentokrát hodně těžké. Kluky musím ale pochválit, že bojovali a zápas dohráli se ctí. Bohužel tentokrát byl soupeř jasně lepší. Kluci nic se neděje, příští týden v Litovli to bude určitě lepší, odpočiňte si a v úterý na půl 8 na hale.

 

Sestava a branky:Klement, Měrka – Slovák (3), Petřek (1), Kučera (1), Maléř, Křupala, Kulišťák D. (5), Kulišťák M., Zuzaňák (4), Kačmarik, Turza (1), Paťava


Sokolnice – RpR    20:39 (9:23)

Starší dorost zajížděl do Sokolnic. ..Zápas to byl od začátku plně pod naší kontrolou a kluci hráli opravdu velmi dobře, jak v útoku, tak v obraně. Výborně opět zachytali oba brankáři. Na křídle si zahrál i náš třetí brankář Matěj Maléř, který se mezi hráči vůbec neztratil. Výborně hrál Vojta i Martin, kteří nasázeli soupeřům nejvíce branek. I kluci z mladšího dorostu hráli velice dobře a tímto jim děkuji za pomoc. Chválím celé družstvo za bojovnost, a doufám, že příští týden si vyšlápneme na favorita z Kopřivnice a získáme dva body. Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Slovák (8), Petřek (5), Maléř, Divín (5), Křupala, Kulišťák M. (3), Zuzaňák (12), Kačmarik (5), Paťava (1)


RpR – Prostějov   40:24 (20:8)

Starší dorost přivítal tradičního soupeře z Prostějova…Zápas byl od začátku byl pod kontrolou jednoho družstva, a to našich kluků, kteří soupeře k ničemu podstatnému nepustili. V prvním poločase se nám dařila obrana a rychlý přechod do útoku a hlavně zakončení. Opět nám zachytali oba brankáři, ale musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon a důležité body. Bylo tam jedno chluché místo na začátku poločasu, ale po domluvě se kluci kousli a znovu začali hrát svou hru, a to rozhodlo o dnešní výhře. Jen tak dále v úterý na hale kluci díky.

Sestava a branky: Klement, Měrka (1) – Slovák (6), Petřek (7), Kučera (1), Divín (3), Křupala (1), Kulišťák D. (6), Kulišťák M. (3), Zuzaňák (8), Kačmarik (2), Turza (2), Paťava


RpR – Ivančice   29:18 (16:9)

Od první minuty naši kluci hráli výborně jak v obraně, tak i v útoku, a soupeři jsme nedali vůbec žádnou šanci. Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a zaslouženě jsme získali body. Musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon, a doufám že to bude takto pokračovat dále. Také oba brankáři chytali velice dobře.Kluci díky a ve čtvrtek na hale.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Klement, Měrka – Slovák (7), Petřek (3), Kučera (3), Divín, Křupala,Kulišťák D. (11), Kulišťák M. (1), Zuzaňák (5), Turza, Paťava


Telnice – RpR 16:34 (7:17)

Starší dorostenci si udělali v neděli výlet do Telnice a myslím, že se to vydařilo po všech směrech….Zápas jsme měli od začátku plně ve své režii, soupeři jsme vůbec nic nedovolili. Výborně nám šlapala obrana, skvěle chytali oba brankáři. Vycházel nám rychlý útok a právě tento faktor rozhodl o výsledku utkání. Celé družstvo zaslouží absolutorium za přístup k zápasu, a hlavně že za jasného výsledku jsme hráli pořád stejně. Jsem  rád za výsledek, ale hlavně za to, že jsem mohl postavit všechny hráče, i kluky kteří si moc nezahrají. Příjemně mě překvapili a doufám, že se nám bude dařit i nadále. Výborný zápas hrál Martin Slovák, Vojta,Žabka. Opět děkuji všem mladším dorostencům, kteří nás podpořili a jsou nedílnou součástí našeho týmu. Kluci díky a jen tak dál.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Slovák (12), Petřek (4), Kučera (3), Divín (3), Kulišťák M. (1), Zuzaňák (7), Kačmarik (2), Turza, Paťava(2)


RpR – Velká Bystřice  29:18 (16:5)

Toto utkání se nám velice podařilo, jak v obraně tak, i v útoku. Z naší stany to byl zápas, ve kterém se nám zpočátku nedařilo zakončení, ale postupem času se nám podařilo koncovku zlepšit, a zaslouženě získat dva body. Soupeř se nezmohl na žádný větší odpor, což nás velice překvapilo. Musím pochválit celé družstvo za bojový výkon. Nesmím také zapomenout na naše hrdiny v brance, kteří opět družstvo podrželi, a tak jsme si mohli v útoku dovolit vyzkoušet některé kombinace. Tomáš i Michal opět výborný výkon. Díky taky patří mladším dorostům, kteří nám opět hodně pomohli. Kluci díky a jen tak dále.

Sestava a branky: Klement, Měrka – Slovák (6), Petřek (2), Kučera (1), Divín (2), Křupala (1), Kulišťák M. (1), Turza, Zuzaňák (8), Kačmarik (6), Paťava (2)


Žeravice – RpR  27:33 (14:18)

Foto z utkání ZDE

Utkání s Žeravicemi byl pohledné z obou stran…Naši kluci se pomalu rozjížděli, nedařila se nám koncovka, ale i v obraně jsme měli velké okénka. První poločas byl velice vyrovnaný. Poté kluci bojovným a hlavně kolektivním výkonem začali soupeři odskakovat, a nakonec získali důležité body. Toto utkání se podařilo zejména Martinovi Slovákovi, který skóroval 12 x a Davidu Petřekovi, který vsítil gólů 8. Výborně také zachytal brankář Tomáš Měrka. Byl to těžký zápas, ale naši kluci bojovali jako kolektiv a to nakonec rozhodlo. Chci taky poděkovat klukům z mladšího dorostu, kteří nám hodně pomohli, hlavně benjamínek Filip Koleček, který odehrál výborné utkání. Kluci tak se bojuje o body, všem díky, a doufám že to tak půjde dále. Těším se na všechny v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Maléř – Zuzaňák (5), Divín (2), Křupala, Paťava, Koleček (2), Turza (1), Kučera (3), Kulišťák, Slovák (12), Petřek (8)


RpR – Polanka n.O. 28:23 (15:10)

Zápas to byl tvrdý z obou stran, ale my jsme měli zápas pevně v rukou a soupeři jsme nedali žádnou šanci k obratu. Naši kluci hráli výborně v obraně a vyráželi k rychlým útokům, které se nám většinou nepodařilo proměnit. Dělali jsme mnoho technických chyb a neproměňovali jsme šance, ale v brance jsme měli výborného Tomáše, který nás držel ve hře. Na postavenou obranu nám to tentokrát celkem šlo a proto jsme získali dva body. Chválím celé družstvo za příkladnou bojovnost a za předvedený výkon.Kluci dík a v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Slovák (3), Petřek (6), Kučera, Divín, Kulišťák D. (7),Kulišťák M. (1), Zuzaňák (5), Kačmarik (5), Turza (1), Paťava


Velké Meziříčí – RpR  13:17 (8:6)

Starší dorost zajížděl na horkou půdu Velkého Meziříčí bez Dana Kulina  a Jamajky Dominika. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale kluci byli odhodláni nechat na hřišti vše a dovézt body domů a to se taky stalo. Zápas to nebyl moc pohledný, spíše bojovný, hodně technických chyb a neproměňování vyložených šancí z obou stran. Bylo to utkání ozdobeno výbornými výkony všech brankářů, kteří se překonávali skvělými zákroky. Rozhodlo srdíčko našich kluků, i když se jim nedařilo střelecky, tak nesložili zbraně a bojovali až do konce. Jsem spokojen s výsledkem a hrou v obraně, ale ofenziva je to na čem musíme ještě  zapracovat. Chválím celé družstvo za bojovný výkon a hlavně naše brankáře, kteří předvedli opravdovou kvalitu. kluci díky a uvidíme se v úterý na hale.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Slovák (3), Petřek (1), Divín (2), Kulišťák M. (6), Zuzaňák (1), Kačmarik (3), Paťava (1)


 RpR – Vsetín 41:23 (19:22)

Fotogalerie z utkání ZDE

Vítězný vstup do další sezóny II.ligy mají za sebou i starší dorostenci…V prvním kole jsme přivítali valašského souseda ze Vsetína. Utkání jsme měli pevně v rukou hned od začátku. Dařila se nám zejména v prvním poločase obrana, kde to dirigoval náš tvrďák Martin Slovák s Vojtou. Dařil se nám také rychlý útok, po kterém zakončoval  křídelník Dan Kulin. Výborně zachytali oba brankáři T.Měrka a M. Klement. S předvedenou hrou i s výsledkem jsem velmi spokojen. Děkuji taky klukům ze Zubří za pomoc v utkání. Chválím celé družstvo za kolektivní výkon, bojovnost a celkový dojem, myslím, že na rozjezd to byla celkem pěkná házená, ale důležité jsou také dva body, které nakonec zůstaly doma. Kluci díky a uvidíme se na hale.

Sestava a branky: Měrka, Klement – Slovák (6), Petřek (2), Kučera (2), Divín (3), Paťava, Kulišťák D. (12), Kulišťák M. (2), Zuzaňák (9), Kačmarik (5), Turza

 

Comments are closed.