MISTŘI :) – TJ Rožnov p. R. – Maloměřice 57:18 (22:11)

Po fantastické sezóně, kdy pouze jedenkrát odešli naši starší dorostenci poraženi :),získali kluci titul VÍTĚZ II.LIGY STARŠÍHO DOROSTU :). Po utkání proběhlo předání poháru a medailí a teď už se slaví :). Celému týmu GRATULUJEME a děkujeme za krásný dárek Rožnovské házené. Komentář  později 🙂 – díky za pochopení :). Fotogalerie z utkání a předávání medailí mladšímu i staršímu dorostu je doplněna v článku dále

Tabulka soutěže a výsledky dalších zápasů zde

DSCN3010

Sestava a branky: Kopecký, Ondyráš – Koláček (2), Šmajstrla (2), Smejkal (5), Martinát (14), Adensam (4), Knedla (1), Mořkovský (9), Halamíček (9), Španihel (9), Vylíčil (1), Kulišťák (1)

SK Velká Bystřice – TJ Rožnov p. R. 27:40 (13:24)

Sestava a branky: Kopecký J. (1) – Bambušek A. (1), Koláček M. (1), Martinát A. (14), Adensam D. (2), Mořkovský O. (7), Halamíček M. (2), Španihel Š. (11), Kocián O. (1)

TJ Rožnov p. R. – HK Brno 30:31 (14:19)

Dnešní zápas se nám noc nepovedl. První polovinu hrálo družstvo, které tady nikdo nezná. Zbytečně moc technických chyb, nepřesná střelba a špatná obrana. To vše vedlo k tomu, že jsme první polovinu prohráli 14:19. V druhém poločase se kluci zlepšili a začali hrát svoji hru. Dotahovat velký náskok soupeře nás ale stálo hodně sil. 

Valaši nechali na hřišti všechno a bojovali až do konce. Konečný stav 30:31 nás mrzí,ale nic se neděje. Nadále si držíme první místo a doufám, že si připíšeme ještě další body. Chválíme kluky za bojovnost v druhé půli a děkujeme fanouškům, kteří nás přišli povzbudit.

Sestava a branky: Kopecký, Ondryáš – Slovák, Dořičák (5), Smejkal (2), Martinát (8), Adensam (7), Knedla (2), Mořkovský, Halamíček (2), Koláček, Španihel (4), Vylíčil, Kulišťák

TJ Sokol Přerov – TJ Rožnov p. R. 31:35 (17:18)

Zápas v Přerově začal dost vlažně.Zahajovací branku vstřelil ve 3. minutě Matěj Koláček. Hra byla hodně vyrovnaná. Podařilo se nám odskočit na rozdíl 3 branek, ale soupeř náš náskok vždy zlikvidoval. Poločas jsme vyhráli 17:18. Začátek druhého poločasu se nám vůbec nepovedl, soupeř vyrovnal a v 8. minutě jsme prohrávali 21:20. Víc jsme Přerovu nedovolili. Kluci bojovali, zlepšili obranu, zpřesnili střelbu a další body byly doma. Vítězství 26:29 bylo zasloužené. Chválím kluky za bojovnost a kolektivní hru.

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Slovák M., Koláček M. (1), Smejkal M. (4), Martinát A. (12), Adensam D. (3), Knedla T. (4), Mořkovský O., Halamíček M. (5), Španihel Š. (6), Vylíčil M., Kulišťák D.

TJ Rožnov p. R. – SK Kuřim    35:28 (21:13)

Kuřim byl náš další soupeř,kterého jsme přivítali na domácím hřišti.Kluci chtěli prodloužit šňůru vítězných zápasů a získat další body.Jak domácí tak hosté hráli v pohodě a předváděli místy i pohlednou házenou.Stav v polovině utkání byl 21-13.Do druhé části zápasu jsme vstoupili v pohodě s cílem dotáhnout zápas do vítězného konce.To se nám povedlo .Konečný stav 35-28.Kluci díky. V sobotu nás čeká Přerov a tak nám všichni držte palce.

Sestava a branky: Kopecký, Ondryáš – Vylíčil, Slovák, Dořičák (2), Martinát (8), Adensam (2), Knedla (1), Kulišťák, Halamíček (7), Koláček (1), Španihel (13), Smejkal (1)

TJ Cement Hranice – TJ Rožnov p. R. 25:31 (15:13)

Dnes nás čekaly Hranice,soupeř z horní části tabulky.Kluci chtěli dovézt 2 body a prodloužit šňůru vyhraných zápasů.První půlka nám moc nevyšla. Přizpůsobili jsme se pomalé hře soupeře.Neproměnili několik vyložených gólových šancí, udělali pár technických chyb a poločas skončil 15:13.

Do druhé půle už nastoupili kluci jak je známe. Rychlými útoky, přesnou střelbou a dobrou obranou strhli vedení na svou stranu. Soupeř sice snížil nás náskok na jedno brankové vedení, ale kluci víc nedovolili. Od stavu 22:24 už valaši soupeře přehráli. Třemi rychlými góly jsme utekli na rozdíl 5 branek a utkání v klidu dohráli. Konečný stav 25:31 a další dva body jsou doma. V nejvypjatějších momentech podržel kluky´´Jágr,, který za zlepšenou obranou likvidoval soupeřovy střely. Chválíme kluky za bojovnost a kolektivní hru. I když se nám v úvodu nedařilo jak by jsme chtěli kluci nic nevzdali a šli za vítězstvím. Díky MLÁTIČKY.

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Slovák M., Rajnoch L., Dořičák T. (5), Smejkal M. (3), Martinát A. (8), Adensam D. (6), Knedla T. (1), Kulišťák D., Halamíček M. (6), Koláček M., Španihel Š. (2), Vylíčil M., 

HK Ivančice – TJ Rožnov p. R. 27:28 (12:14)

Další výlet na Jižní Moravu. Čekal nás soupeř z Ivančic. Odjížděli jsme ml. i st. dorost. složení bylo opravdu pestré. 2 gólmani, 3 st. žáci, 6 mladších a 4 starší dorostenci. Ani v tomto složení jsme nechtěli dát soupeři nic zadarmo. Kluci drželi se soupeřem krok, ale díky technickým chybám nám odskočil na 3 gólový náskok 9:6. Valaši se ale nedali a sérií 6 branek strhli vedení na svou stranu. Poločas skončil 12:14 v náš prospěch.

Do druhé půle jsme vstupovali s cílem udržet náskok a šetřit co nejvíce sil. Mladší dorosty čekal zápas o 1. místo. V bráně zastoupil už v 1. polovině nahradil zraněného “Jágra“ Dominik Ondryáš. Kluci bojovali, ale síly ubývaly. Vedení o 3 branky jsme ztratili a v poslední minutě to bylo 27:27. Dominik chytil náskok z 6m od jejich nejlepšího střelce a Míša Vylíčil 3 vteřiny před koncem vstřelil vítěznou branku. Na tabuli svítil stav 27:28. Vítězství bylo zasloužené. Valaši ukázali že vyhrát se dá, pokud se hraje srdcem a jako tým. Všem mooooooooc děkujeme. Zraněným přejeme uzdravení. Ještě jednou velký dík!!!

JSTE NEJLEPŠÍ!!!!

Sestava a branky: Ondryáš D., Kopecký J. – Slovák M. (4), Rajnoch L., Smejkal M. (5), Halamíček M. (5), Knedla T. (3), Kulišťak D. (2), Koláček M., Španihel Š. (8), Vylíčil M. (1), Kocián O.

TJ Rožnov p. R. – Sokol II Prostějov 38:27 (18:11)

Další domácí utkání jsme hráli proti Prostějovu. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale pak kluci strhli vedení na svoji stranu a zápas v klidu dotáhli do vítězného konce. Poločas skončil 18:11, konečný výsledek 38:27. Ty nejtěžší zápasy nás teprve čekají a věříme, že se nám bude i nadále dařit jako dosud. Všem klukům děkujeme za bojovnost a kolektivní hru.

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Slovák M., Rajnoch L. (1), Smejkal M. (5), Halamíček M. (5), Adensam D. (7), Kantorek O., Mořkovský O. (3), Kulišťák D. (3), Koláček M. (1), Španihel Š. (7), Vylíčil M. (1), Knedla T. (5)

KH Zbrojovka Vsetín – TJ Rožnov p. R. 34:40 (15:23)

Dnešní zápas jsme hráli ve Vsetíně.Od začátku utkání nám bylo jasné, že nás čeká boj o každý míč . Kluci bojovali a náš náskok byl i 10 branek. Pak ale polevili a soupeř začal stahovat. Bylo to jako na houpačce. Místy byla hra velice tvrdá. Na našeho pivota Marka Snejxe Smejkala byly 2 červené karty. Poločas skončil 15:23.

Druhá polovina byla hodně bojovná.  Kluci posbírali poslední síly a zápas dotáhli do vítězného konce. Na tabuli svítil stav 34:40. Velký  podíl na výhře má Jirka Jágr Kopecký. Chytil dvě sedmičky a klukům hodně pomohl i ve hře. V poli nejvíc bojoval Danek Adensam, Štěpán Španihel, Tomáš Knedla, Marek Smejkal a Danek Kulišťák. Kluci velký dík a i když se nám chvilkami nedařilo 2 body jsou doma.

Sestava a branky: Kopecký J. – Slovák M., Rajnoch L., Smejkal M. (5), Halamíček M. (4), Adensam D. (6), Kulišťák D. (4), Mořkovský O. (1), Kantorek O., Koláček M., Španihel Š. (14), Vylíčil M., Knedla T. (6)

TJ Rožnov p. R. – Sokol Telnice 48:12 (24:5)

Na domácí palubovce jsme přivítali soupeře z Telnice. Celý zápas jsme udávali tempo hry. Po první polovině zápasu svítil stav 24:5. Konečný výsledek 48:12. Hvězdou zápasu byl Matěj Koláček s 6 vstřelenými brankami. Po půl roční pauze jsme mezi námi přivítali Otu Mořkovského. Další zápas hrajeme v sobotu ve Vsetíně, tak nám držte palce ať dovezeme 2 body.

Sestava a branky: Kopecký J,, Ondryáš D. – Slovák M., Rajnoch L., Kulišťák D. (1), Koláček M. (6), Martinát A. (12), Adensam D. (9), Španihel Š. (6), Knedla T. (4), Halamíček M. (4), Smejkal M. (3), Mořkovský O. (2), Kantorek O. (2)  

TJ STM Olomouc – TJ Rožnov p. R. 21:48 (8:22)

První jarní kolo jeli naši kluci do Olomouce. Jeli jsme si pro 2 body, a taky se tak stalo. Od prvního hvizdu rozhodčích byla hra pod naší kontrolou. Soupeři se podařilo střelit první branku až ve 13. minutě, kdy to bylo již 9:1. Poločas skončil 22:8 z našeho pohledu. Druhý poločas dohrávali ml. dorosti, kteří dobře zastoupili své starší spoluhráče.

Náš pivot Marek “SNEJX“ Smejkal si v krásné akci zahrál na Luca Abala a střelil svůj životní gól z pozice levého křídla. Nejkrásnější branku zápasu střelil Danek Adensam z nahazovačky, kterou mu krásně nahodil Štěpán Španihel. Ten se prezentoval přesně vypočítanou točkou z nulového úhlu (golman byl na prášky). Zápas skončil výsledkem 48:21. Pochvalu zaslouží celé družstvo za kolektivní a pohlednou házenou jak v útoku tak i v obraně. Za zády podržel i náš gólman Jirka “JÁGR“ Kopecký.

Sestava a branky: Kopecký J. – Slovák M. (2), Rajnoch L., Smejkal M. (4), Martinát A. (10), Adensam D. (1), Kulišťák D. (3), Knedla T. (12), Koláček M. (1). Španihel Š. (11), Halamíček M. (3), Kantorek O. (1)

SHC Maloměřice – TJ Rožnov p. R. 26:38 (15:14)

K poslednímu utkáni jsme zajížděli do Maloměřic. Bylo to velmi těžké utkání. První poločas s námi soupeř držel krok. Bylo mnoho technických chyb a nedařilo se střelecky. Ve druhém poločase se hra zlepšila. Kluci se zklidnili a začali jsme soupeře přehrávat. Utkáni se vydařilo zejména Jirkovi Kopeckému který nás podržel. Chválím celý tým za obětavý výkon a gratuluji k prvnímu místu. Jen tak dál kluci.

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Slovák M. (1), Rajnoch L., Kulišťák D. (2), Martinát A. (9), Adensam D. (3), Španihel Š. (8), Vylíčil M., Jurák F. (7), Koláček M. (2), Kantorek O., Smejkal M. (6)

TJ Rožnov p. R. – SK Velká Bystřice 44:15 (22:6)

Náš dnešní soupeř přijel z Velké Bystřice. Od začátku utkání jsme hosty přehrávali. Na hřišti se vystřídali všichni kluci z lavičky a všem se podařilo vstřelit branku. Kluci si zápas užívali a zkoušeli různé herní kombinace. Výsledek 44:15 už víc komentáře nepotřebuje.

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Slovák M. (3), Rajnoch L. (1), Martinát A. (12), Adensam D. (11), Španihel Š. (7), Kulišťák D. (3), Koláček M. (1), Kantorek O. (1), Smejkal M. (5)

Handball KP Brno – TJ Rožnov p. R.  27 : 32 (13:14)

Kluci dosáhli dalšího cenného skalpu,když porazili druhý tým soutěže II.ligy staršího dorostu a potvrdili elitní postavení v tabulce, kde jsou zatím bez jediné prohry.

Pro další 2 body jsme jeli do Brna, čekal nás boj o první místo. Soupeř hned od úvodu utkání tvrdou obranou klukům ukázal, že nám nedá nic zadarmo. První polovina byla vyrovnaná a oba celky se střídaly ve vedení. O poločase byl stav 14:13 v náš prospěch. Ve druhé polovině rozhodčí hodně vylučovali na obou stranách a hra byla pořád vyrovnaná. V 17. minutě se nám podařilo navýšit vedení o 4 branky. Soupeř snížil na dvoubrankový náskok a šel do rychlého protiútoku, ten však zneškodnil výborně chytající “JÁGR“ a kluky tak vyhecoval k dalšímu útoku. Šňůra 4 branek v soupeřově síti rozhodla. Vítězství 32:28 bylo zasloužené a tvrdě vybojované. Děkujeme klukům kteří bojovali na hřišti i střídačce která fandila a hnala kluky za vítězstvím.

Sestava a branky: Kopecký, Ondryáš – Rajnoch (2), Slovák, Dořičák (3), Martinát (14), Adensam (2), Španihel (8), Vylíčil (1), Jurák, Koláček, Kantorek, Smejkal

TJ Rožnov p. R. – TJ Sokol Přerov 24:22 (13:12)

Utkání hodnoceno jako nejvíce vyrovnané a kontaktní v této části sezóny. Mužstvo soupeře přijelo s velkým odhodlání vyhrát a „nehecování“ hráčů hraničilo při hře se slušností a přiměřeností. Náš tým dokázal ve hře vést o 1 až 4 branky. Děkujeme za pěknou hru a vyrovnaný výkon a že jste se nenechali ovlivnit atmosférou souboje!

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Slovák M., Rajnoch L., Martinát A. (8), Adensam D. (1), Španihel Š. (8), Kulišťák D., Jurák F. (6), Kantorek O., Koláček M., Halamíček M., Smejkal M. (1)

SK Kuřim – TJ Rožnov p. R. 22:41 (10:25)

Od začátku jsme navyšovali branky, ale problém nám dělalo držení míče a dost technických chyb. Důvodem byly jiné herní podmínky, než na které jsou kluci zvyklí. Horší byl, co se počtu vstřelených branek týče, druhý poločas, kde kluci nedokázali 15 minut vstřelit gól. Děkujeme gólmanům a za pomoc klukům z dorostu – Štěpánu Španihelovi, Halamíčkovi a Adensamovi za branky, M. Smejkalovi za obranu!

Sestava a branky: Kopecký J., Ondryáš D. – Rajnoch L., Smejkal M. (3), Halamíček M. (5), Adensam D. (9), Kulišťák D. (2), Koláček M., Španihel Š. (15), Jurák F. (6), Kantorek O. (1),  

TJ Rožnov p. R. – TJ Cement Hranice 34:29 (17:14)

Domácí utkání proti Hranicím se nám povedlo. Kluci v desáté minutě vedli 5:0. Po několika chybách soupeř začal dotahovat ale kluci bojovali a celý zápas byli o krok vepředu. Poločas jsme vyhráli 17:14.V druhé půli jsme navýšili náskok až na 6 branek. Hrála se kombinační líbivá házená a valaši zaslouženě zvítězili.V bráně jim hodně pomohl Dominik Ondryáš který zastoupil zraněného Jágra. V poli se nejvíc dařilo A. Martinátovi a Š. Španihelovi. První místo jsme si udrželi a vítězství 32:30 pomohlo i KRTKOVI.

Sestava a branky: Ondryáš D. –  Slovák M., Pavelka R., Kulišťák D. (1), Martinát A. (13), Adensam D. (3), Španihel Š. (6), Vylíčil M., Jurák F. (6), Koláček M., Kantorek O., Halamíček M. (2), Smejkal M. (3)

Tímto výsledkem přispěl klub TJ Rožnov pod Radhoštěm do Nadačního fondu dětské onkologie Krtek 315 korunami.

TJ Rožnov p. R. – HK Ivančice 29:14 (12:6)

Začátek utkání byl z naší strany nervózní. Měli jsme hodně technických chyb a neproměňovali jsme vyložené šance. Postupem času zpřesnili kluci hru v obraně a začaly se nám dařit rychlé výpady do soupeřovy obrany. Dost nám pomohl výkon naše brankáře Jirky Kopeckého. Musím také pochválit kluky z mladšího dorostu. Chválím Adama Martináta, Španihela Šťěpána, Adensama Dana a také po dlouhé pauze nastoupil Radim Pavelka, který zahrál také dobře. Většinu utkání jsme měli hru pod kontrolou. Díky kluci, jen tak dále

Sestava a branky: Ondryáš D., Kopecký J. – Rajnoch L., Martinát A. (10), Adensam A. (2), Španihel Š. (5), Slovák M., Jurák F. (3), Koláček M., Kantorek O. (1), Pavelka R. (2), Halamíček M. (3), Smejkal M. (3)

TJ Sokol Prostějov – TJ Rožnov p. R. 31:40 (18:20)

Úvod zápasu proti Prostějovu byl opět nervózní a plných technických chyb. První půle byla hodně vyrovnaná. Ve vedení se střídali domácí i hosté. Poločas jsme nakonec vyhráli 20:18. Vstup do druhé půle se nám vydařil. Kluci plnili pokyny trenéra. Hned v úvodu vstřelili 3 branky a o průběhu zápasu bylo rozhodnuto. Valaši si zaslouženě odvezli 2 body. Na hřišti se vystřídali všichni kluci. Největší oporou Rožnova byl Dan Adensam. Vybojoval čtyři 2 minutové tresty a čtyři sedmimetrové hody.

Sestava a branky: Rajnoch L., Martinát A. (14), Adensam D. (5), Španihel Š. (10), Slovák M., Jurák F. (3), Kulišťák D., Ondryáš D., Kantorek O. (1), Kopecký J., Koláček M. (1), Halamíček M. (2), Smejkal M. (4)

TJ Rožnov p. R. – KH Zbrojovka Vsetín 40:22 (25:13)

Ze začátku vyrovnaná hra. Soupeře držel ve hře rychlý přechod do útoku. Nám se také dařil rychlý přechod do útoku spolu s kombinační hrou, kterou jsou soupeře celou hru přehrávali. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou. Chtěl bych vyzdvihnout výkon obou gólmanů, kteří celý tým podrželi a také kluky z mladšího dorostu. Chválím výkon celého mužstva za dobrou hru.

Sestava a branky: Kulšťák D., Dořičák T. (7), Martinát A. (12), Adensam D. (7), Španihel Š. (3), Jurák F. (2), Rajnoch L. (1), Ondryáš D., Koláček M. (2), Kopecký J., Kantorek O. (2), Halamíček M., Smejkal M. (5)

TJ Sokol Telnice – TJ Rožnov p. R. 29:50 (12:26)

Utkání starších dorostenců v Telnici začalo z naší strany hodně nervózně a hlavně jsme nehráli co jsme si řekli na začátku. Špatná byla obranná fáze. Postupem času ale naší hráči zpřesnili hru a začali jsme domácí přehrávat. Konec prvního a celý druhý poločas jsme měli utkání plně pod kontrolou. Podrželi nás oba brankáři a výborně zahráli i kluci z mladšího dorostu. Děkuji za pěkný výkon celému družstvu a za pěknou házenou a těším se na další utkání.

Sestava a branky: Slovák M. (5), Martinát A. (12), Adensam D. (4), Španihel Š. (7), Jurák F. (4), Koláček M. (3), Ondryáš D., Kantorek O. (2), Kopecký J., Kulišťák D. (2), Halamíček M. (7), Smejkal M. (4)

TJ Rožnov p. R. – STM Olomouc 36:14

Do prvního utkání podzimní části vstoupili kluci nervózně. Postupně se však dostávali do tempa a soupeře z Olomouce začali přehrávat. Zlepšili hru a v bráně jim pomohli oba gólmani. Jágr chytal střely ze hry a Domino dva 7m hody. Od druhé poloviny první části převzali utkání pod svou režii. Příležitost dostali na hřišti i mladší hráči a nezklamali. Střelecky se nejvíce dařilo Španihelovi a Jurákovi. Naše vítězství 36:14 bylo zasloužené a kluci si zápas užívali.

Sestava a branky: Koláček M. (2), Rajnoch L. (2), Riedel V. (1), Slovák M., Adensam D. (4), Španihel Š. (8), Kulišťák D., Ondryáš D., Mořkovský O. (1), Kopecký J., Kantorek O. (4), Halamíček M. (4), Smejkal M. (3), Jurák F. (7)

Comments are closed.