Mladší žáci – turnaj v Karviné, 14.2.2016

logo_zapasy

První z přípravných turnajů na jarní část sezóny odehrál tým mladších žáků v Karviné. Turnaj byl přednostně určen pro ročníky narození 2004, tudíž tkz. „prvoročáky“.

Na turnaj jsme odjeli v plném počtu 14 kluků 🙂 a mohli jsme tak zapojit téměř celý tým do herní přípravy. Na turnaji jsme sehráli 3 utkání a délce vždy 2 x 18 minut. Zvláště v prvním utkání s Polankou bylo vidět, že kluci hráli naposledy před vánocemi. Naše hra byla bez potřebného pohybu (hlavně bez míče), chyběl nám důraz v obraně a navíc se nikomu nechtělo ani moc dávat branky :(. Po poločase 4:6, jsme Polance podlehli 9 : 12. Ve druhém utkání proti Karviné B (tým složený ze starších kluků) jsme naši hru zlepšili. Kluci si více věřili, přidali pohyb, postupně si poradili i s obranou soupeře 1:5 a chtěli dávat branky. Po celou dobu utkání vedli a své vítězství přišli až v samém závěru (14:15). 7 hráčů se zapsalo do střelecké listiny. V posledním utkání proti Karviné „A“ jsme bohužel nepokryli hlavně tradiční rychlé útky Karvinských a rychlá křidélka nám tak střílely jednu branku za druhou. Navíc nám chyběl i důraz při obraně soupeřových střelkyň a střelců. Prohra 14:23 vypadá krutě, ale hra nebyla úplně špatná.

Cílem našeho turnaje bylo si opět vyzkoušet utkání, zopakovat si trénované dovednosti a přidat i ty nové, co se učíme. Až na první utkání je potřeba kluky pochválit. A to jak ve hře, tak i brankáře Ondru s Markem. Pochvalu za svůj výkon, který byl oceněný titulem „nejlepší hráč turnaje“ si zaslouží navíc Víťa KUŤEJ (blahopřejeme a věříme, že Víťa bude ve svých výkonech pokračovat).

Je potřeba vyjet i další turnaje a sbírat dál cenné herní zkušenosti :).

Sestava a branky: Mára Dvořák (1), Ondra Kvapil (2) – Ondra Všetička (6), Dan Kutěj (4), Vít Kutěj (7), Táda Báča (7), Luky Růčka (4), Ondra Krčma (3), Vojta Ličko (1), Dan Rekšák, Vít Dorňák (2), Kuba Dostál, Honza Doruška

Comments are closed.