Mladší žáci – turnaj v Zubří, 28.2.2016

logo_zapasy

Využili jsme nabídku ze Zuberského oddílu na přátelský turnaj a v rámci další přípravy na sezónu jsme si zahráli 3 utkání a to se Zubřím, Lesanou a Vsetínem….

Turnaj byl prioritně určen pro děti ročníku 2004. Náš tým je z převážné většiny tvořen právě tímto ročníkem, i když někteří hráči jsou v mladších žácích již druhý rok, ale někteří teprve první. Turnaj jsme využili k tomu, abychom se každý zlepšovali v tom, co nás trápí :). Ať je to správné postavení v útoku, v obraně, správné rozehrání útoku, střelba, zákroky v bráně, apod. Kluci vědí, kde je pálí bota :). 

Dalším našim cílem, který jsme taktéž v této přípravě splnili, bylo, aby si kluci vyzkoušeli co nejvíce herních postů, bez ohledu na to, zda během sezóny více hrají spojky, křídlo, pivota, či chytají. V bráně se tak vystřídali Ondra, Adam a Maty, kteří ale současně i hráli. 

Co se týká hry, pořád se trápíme s proměňováním našich střel v góly. Ve třech utkáních jsme nedokázali proměnit 25 střel :(. Ale kluci právě na tomto na turnaji pracovali, a snažili se na svou střelbu soustředit a střely správně umísťovat. V obraně jsme tentokrát docela šlapali, ale uvidíme, jak nám vše bude fungovat proti těžším soupeřům.

Gratulujeme klukům ke třem vítězstvím a první místu, ale je potřeba „s plným nasazením“ trénovat  a hrát dál :).

Sestava a branky: Ondra Kvapil (2), Maty Janošek (7), Áďa Solanský (2) – Davča Skalka (7), Luky Růčka, Jarda Borák, Ondra Krčma (3), Táda Báča (6), Honza Doruška, Ondra Všetička (3), Martin Chumchal (5), Víťa Kutěj (6), Danek Kutěj (5), Kuba Dostál

Rožnov p.R.  – Lesana Zubří   15 :   6
Rožnov p.R. – Zubří                  15 : 13
Rožnov p.R. – Vsetín                17 : 12

Comments are closed.