Mladší žáci – turnaj Eminent Cup – Olomouc

logo_zapasy

18 .2. odjeli mladší žáci na dvoudenní turnaj do Olomouce – Eminent Cup 2017.V sobotu nás čekalo 5 utkání a v neděli 3. V systému každý s každým si kluci poměřili síly z 8 soupeři z toho byly 4 vítězství a 4 prohry… 


Eminent Cup – Olomouc, 18.-19.2.2017

Náš tým byl v menším počtu jen 9 hráčů, takže si všichni kluci dobře zahráli, ale byli také dost unavení.
V sobotu jsme vyhráli hned první zápas ,tak to kluky dost vybudilo. Pěkně fungovali v obraně a všichni si dali branku, nebo více. Pak jsme dostali i dva silnější soupeře a tam jsme museli hodně zabrat. I tak hráli pěkně a všichni bez rozdílu se snažili. Ještě druhá sobotní výhra nás potěšila a přesunuli jsme se do školy, kde jsme trochu v bojových podmínkách byli ubytováni. Kluci byli v dobré náladě a odpočívali na druhý den.

V neděli jsme první zápas neustáli,bylo vidět že se dostavuje únava, ale kluci se nevzdávali. Předposlední utkání bylo dramatické,po první polovině jsme prohrávali o branku….Kluci se snažili co to šlo a výsledek byl pro nás vítězný.
Poslední zápas jsme viděli moc krásnou hru. Tolik odhodlání a spolupráce ,tak jsme kluky ještě neviděli hrát. Nádherná spolupráce v obraně a opět výhra.

Na tomhle turnaji kluci všechny opravdu překvapili. Tak pěkně, s takovými nasazením a spoluprácí jak v obraně ,tak v útoku nezahráli celou podzimní sezónu.

Naše výsledky:
RpR – Kuřim 18 : 5
RpR – Lovosice 7 : 18
RpR – Ostrava B  20 : 7
RpR – Ostrava A  8 : 18
RpR – Olomouc  8 : 17
RpR – Krmelín  9 : 14
RpR – Bohunice  14 : 7
RpR – Chodov  10 : 7

Sestava  a branky: Janošek – Melichařík (9), Oharek (2), Krčma (7), Sosnowski (6), Dorňák (3), Všetička (43), Kutěj V. (8), Kutěj D. (16)

Všechny zúčastněné kluky moc chválíme a také veliké poděkování rodičům, kteří nám na turnaji vytvořili úžasnou atmosféru a se vším pomáhali a někteří spali pod palmami 🙂


Turnaj ve Velké Bystřici (17.12.2016) a vánoční bowling

Fotogalerie z bowlingu a turnaje ZDE

V sobotu 17.12. jeli ještě před svátky na turnaj do Velké Bystřice mladší kluci z našeho družstva ročník 2005. Odehráli čtyři pěkné utkání . Chvíli se dařilo, chvili zase ne . Trochu málo bojovnosti ve hře , ale i tak se jim podařilo získat třetí misto.

Naše výsledky: 
RpR – Velká Bystřice    8 : 7
RpR – Centrum Haná 12 : 11
RpR – Žeravice            8 : 14
RpR – Telnice               6 : 17

Sestava a branky: Kretek – Melichařík (20), Oharek, Borák (1), Bystroň, Sosnowski (8), Valášek, Doruška (1), Pončík (4)


Turnaj ve Valašském Meziříčí

Po návratu ze soustředění vyrazil tým mladších žáků na přípravný turnaj do Valašského Meziříčí. Odehráli zde 3 utkání, z toho 2 x zvítězili a 1 x na soupeře nestačili. Celkově skončili na 2. místě. Maty Janošek si odnesl cenu pro nejlepšího brankáře :). 

První zápas jsme se rozehráli ze slabším soupeřem. Druhý zápas byl vyrovnaný. I když se kluci snažili, neproměnili jsme pár sedmiček a také musíme více zapracovat na obraně, která v některých okamžicích chyběla. V třetím zápase jsme dostali opět trochu slabšího soupeře.

Kluci během celého turnaje předvedli pěknou hru a Maty po celou dobu turnaje v bráně krásné zákroky. To mu při hodnocení na konci turnaje přineslo ocenění v podobě nejlepšího brankáře celého turnaje.
Všichni byli sehraní, jak kdyby už spolu někdy hráli, i když mnozí se spolu viděli poprvé.



Val.Meziříčí „B“ – Rožnov p.R.      5 : 23 (2:10)
Val.Meziříčí“A“ – Rožnov p.R..     16 : 15 (6:8)
Rožnov p.R. – Hovězí                  19 : 13 (12:6)

BRANKY: Sosnowski Martin 3, Valášek Mikuláš 3, Kotulek Daniel 1, Melichařík Martin 5, Dvořák Marek 6, Všetička Ondra 14,  Dorňák Víta 8,Kutěj Víta 12, Kutěj Dan 6, Janošek Maty 1

POŘADÍ:
1. Valašské Meziříčí A
2. Rožnov pod Radhoštěm
3. Hovězí
4. Valašské Meziříčí B

Comments are closed.